An authentic, immersive experience awaits at The Bedford by Martha Stewart. Located at the Paris Las Vegas.Designed by the lifestyle icon herself, The Bedford by Martha Stewart draws inspiration from Martha's beloved 1925 farmhouse, where she invites the local bounty into her kitchen and gathering spaces for all to enjoy. The immersive, intimate experience—featuring a menu inspired by classic French cuisine and fresh, locally sourced ingredients—offers an authentic glimpse into how Martha entertains and embraces farm-to-table dining at home.
Gagnant du Top 10 des meilleurs restaurants de Vegas par «Eating Las Vegas: The 50 Essential Restaurants», Meilleur restaurant extérieur de Vegas, Meilleur restaurant français, Meilleur carte des vins et Meilleur restaurant de quartier, le Marché Bacchus offre une cuisine française contemporaine, avec une grande variété de fruits de mer et de viandes dans un décor confortable et décontracté. Vous pouvez choisir parmi le romantique patio au bord du lac, des tables le long du paisible lac ou une belle salle à manger avec des fenêtres surplombant le lac. La cuisine est la création du chef exécutif, Jose Aleman, et du chef consultant, Luciano Pellegrini, anciennement chef chez Valentino. Avec plus de 950 étiquettes à sélectionner, leur carte des vins est parmi les meilleurs à Las Vegas. Constamment proclamé comme l'un des restaurants avec les meilleures valeurs de vin aux États-Unis, toutes les bouteilles choisies dans notre magasin de vin peut être dégusté à la table avec un droit de bouchon de 10 USD.
Nicco’s Prime Cuts & Fish is Durango Casino & Resort’s modern American steakhouse featuring prime meats, market-fresh seafood and a chic dining scene. Curated by innovative Executive Chef Michael Tomorsky and property executive chef Daniel Ye, Nicco’s menu is all about sourcing – from the finest meat purveyors, dry-aged fish markets and straight-from-the-farm produce – all executed with a true culinarian’s precision. Nicco’s offers a dinner menu that brings to life the best of both land and sea including a premium steak menu featuring USDA Prime, Dry Aged (exclusively for Nicco’s) and Wagyu cuts hand-selected from the world’s finest ranchers and purveyors alongside traditional American steakhouse dishes and signature entrees. Guests can also select from a fresh fish market seafood display featuring a variety of premium catches flown in daily while a raw bar, caviar and crudo menu round out the seafood experience.
Black Mountain Grill is a combination steak house, bar and gaming center. Guests will feel right at home sunken into a deep leather chair at the bar, dining on delightful Pacific fusion cuisine with friendly staff or playing games on one of the video poker screens. Open for breakfast, brunch, lunch and dinner. Outdoor dining seating available. Black Mountain Grill has a half-price late night menu, early bird breakfast starting at 6 am and a full wine and beer list. The dinner menu includes appetizers, soups, salads, handhelds (sandwiches), wood-fired pizza and pasta. Come see us on Friday and Saturday for Prime Rib night!