Credence is a South Texas, ranch-inspired upscale restaurant with a focus on live-fire cooking. Chef and two-time James Beard Award-nominated restaurateur Levi Goode's inaugural concept promises a culinary exploration of Texas through his unique perspectives on the region's food, people, culture, and the culmination of a lifetime of stories. Our menu is a sample of what may be served as our offerings will constantly evolve. Separate reservations required for a table at Sidebar, our sultry sister next door. Follow @sidebaratcredence on IG for the link to book.
Le McCormick & Schmick’s Seafood & Steaks est idéalement situé au Town & Country Village, une zone d'aménagement à usage mixte sur le côté ouest d'Houston, avec boutiques, restaurants et divertissements.
Le restaurant sert des plats de fruits de mer frais, des steaks vieillis à sec, des salades du jardin et de nombreuses autres spécialités pour répondre à toutes vos attentes.
Au McCormick & Schmick’s Seafood & Steaks, vous ferez l'expérience de l'excellence culinaire. Les menus comportent des fruits de mer en provenance de la côte du Pacifique, de l'océan Atlantique et du golfe du Mexique. Les produits soigneusement sélectionnés localement sont issus de ranchs, de fermes et de caves afin de mettre en valeur des plats d'inspiration régionale.
Le McCormick & Schmick’s Seafood & Steaks possède également un magnifique bar où vous dégusterez une grande sélection de vins, de bières, de cocktails branchés et de boissons classiques dans un cadre confortable.
Ne manquez pas de venir découvrir le bar à collations primé pendant les Happy Hours. Chaque élément du menu est attrayant et les prix sont tout aussi séduisants !
Haywire is a Texas-inspired restaurant known for larger-than-life dining experiences, an award-winning wine cellar and extensive list of highly allocated whiskeys. Haywire delivers a true Texas experience through an innovative farm-to-fork menu complete with vendor partners representing every corner of the state. Guests are encouraged to take a journey through Haywire’s curated menu of locally sourced ingredients and heritage recipes. Kick back with a handcrafted cocktail in the whiskey lounge, enjoy a Wagyu Tomahawk ribeye with a bold red in the inviting dining room, or unwind with friends and a cold local beer or Cadillac margarita under the big Texas sky.
Le Seasons 52 est un restaurant grill et bar à vin proposant un menu de saison avec des produits frais et locaux du marché. Il utilise des ingrédients de toute première fraîcheur et des techniques de cuisson anciennes, comme le rôtissage dans un four en briques ou sur un feu au bois de chêne et de mesquite afin de faire ressortir les saveurs naturelles des aliments. Le menu se combine à une sélection internationale en constante évolution de plus de 100 vins, dont 52 sont disponibles au verre. Vous pourrez également déguster d'exceptionnels cocktails signatures artisanaux.
Le restaurant est ouvert pour le dîner et le souper et ferme plus tard en fin de semaine. Un brunch est servi de 10h00 à 13h00 tous les dimanches.
Si vous recherchez une salle pour un événement de groupe, le Seasons 52 constitue un cadre idéal pour des réceptions privées ou semi-privées. Des repas à la table du chef sont également disponibles pour les plus petits groupes ou des rendez-vous plus intimistes. Pour plus d'informations, rendez-vous sur le site Internet :www.Seasons52.com.
The Fox Trap Restaurant & Lounge Has 3 Rooms With Very Nice Decor. Located in Houston , Tx on Westheimer in The Royal Oak District. We Have Delicious Fine Dining Dinner Food Items As Well As Specialty Craft Cocktails To Pair With Each Food Item. We Serve Lunch Everyday at 11am & Also Have Happy Hour Specials Everyday at 3pm - 7pm During The Week. We Have A Stage For Live Bands , Karaoke or Comedy Nights. We Have over 50 Tvs So You Can Cheer On Your Favorite Sports Team. We Have Pool Tables For Those Who Like To Shoot Pool.
Bistro 555 is under new ownership by a group of long-time friends including the owners of former Le Mistral and Cafe Rabelais, established French institutions in Houston. With a joint-experience of over 5 decades, Bistro 555 will transport you to the different regions of France with traditional bistro fares. Our specialties include Escargot in sizzling garlic butter, onion soup topped with melted gruyere cheese, Moules-Frites, Cassoulet, and profiteroles. We also serve wood-oven fired pizzas. Bon appetit!