Établissement à la gestion familiale depuis 1962, l'Angelo's Wine Bar vous accueille dans le quartier Albany Park de Chicago. Il vous propose une cuisine italienne servie dans des petites assiettes, des pizzas napolitaines ainsi qu'un menu de plats italiens classiques en livraison ou à emporter. Le bar à vin rustique et moderne comprend une variété de vins en provenance d'Italie et des pays voisins. Vous pourrez également profiter d'une sélection attrayante de cocktails et bières artisanaux.
The Hampton Social - Skokie is the perfect place to imbibe and enjoy the feeling of summer days. Located at Westfield Old Orchard Shopping Center, just north of Chicago. The Hampton Social offers our signature "Rosé All Day" lounge, a lively bar, outdoor seating, main dining room and private dining spaces. Known for our lively dining experiences featuring exceptional coastal-inspired food, cocktails and live music in a beautifully designed atmosphere. Open for Lunch, Dinner, and Weekend Brunch
OPEN FOR LUNCH 7 Days a weekCentrally located in Chicago's West Loop, Nobu Chicago playfully blends elements of old world Japanese and new world utilitarian.
Mirra is centered around the excitement of exploring the South Asian and Mexican culinary and collaboration that is really an unknown story up north. A la carte service, wine-focused with a small curated cocktail menu. Our chef's counter will offer a casual prix fixe experience for guests to enjoy. Mirra is a space that is warm, cozy, and comforting, whilst simultaneously executing a bold and vibrant food and beverage program. Mirra is a unique representation of how 2 different cultures can be 1 presented to you by Rishi Kumar, Zubair Mohajir, and David Mor.
The Allis is a public outlet located on the ground floor of Soho House Chicago set in a relaxed and welcoming social space for group dining, meetings, and date nights.Serving modern European dishes drawing inspiration from British Brasseries along with classic and seasonal cocktails. On Fridays through Sunday from 1pm to 4.30pm, we offer an elevated afternoon tea experience. Enjoy tea and Champagne paired with pastries and savory bites. Afternoon Tea is only available to book through the OpenTable experience.Additionally, The Allis offers a traditional Sunday roast, served from 1 PM – 5 PM, at a price of $75 for 2 people. Reservations for the roast can be made through OpenTable or by calling the restaurant at 312-521-8000, walk-ins are also welcome.The Allis Bar is named after the family that commissioned the restaurant's historic building in 1907 and features bar and patio seating.
La brasserie Tavern On Rush est un steakhouse contemporain proposant un vaste menu de plats américains classiques, dont les steaks de qualité USDA primés et vieillis, des côtelettes, des fruits de mer, des pizzas, des hamburgers, des pâtes, des plats du jour uniques et bien plus encore.
La brasserie Tavern est munie d'un bar et d'un salon animés où un producteur de musique vous fera bénéficier d'une playlist énergique et branchée 7 nuits par semaine. L'atmosphère chaleureuse et accueillante est renforcée avec un présentoir à bouteilles en forme de fer à cheval, des éléments en bois d'acajou, des nappes en lin, un service exceptionnel ainsi que de grandes fenêtres offrant une vue panoramique sur la rue animée Rush Street.
Aménagé à l'extérieur, le café patio de la brasserie Tavern a été élu « Meilleur lieu pour un repas en plein air » par le Chicago Scene Magazine. Équipé d'une télévision haute définition à écran plat, c'est l'endroit parfait pour dîner tout en profitant des rayons du soleil d'un après-midi ensoleillé ou pour souper avec des amis lors d'une belle soirée d'été.
Les réservations ne sont pas acceptées pour le patio.
Nestled in the heart of Randolph Row, HIDE+SEEK brings comfortable elegance and playful design to West Loop. Our creative American shared plates menu incorporates touches from Spain, France, and Italy. The beverage program follows suit, and features fresh takes on classic cocktails and hand selected wines. Please note: We are cashless and accept all major credit, debit cards, and Apple Pay.
avec, un bar à vins conçu par l'équipe primée qui a créé le One Off Hospitality, a ouvert ses portes en 2003 avec le partenariat du chef exécutif Paul Kahan, Donnie Madia et le sommelier Eduard Seitan. Le menu rustique, qui comporte des classiques méditerranéens aux influences du Midwest, prend exemple sur les régions viticoles du sud de la France, de l'Italie, du Portugal et des côtes de l'Espagne. avec reflète les arômes, saveurs et couleurs de la Méditerranée dans sa cuisine, mais propose aussi une carte des vins à prix modéré qui met l'accent sur les petits vignobles du sud-ouest de l'Europe. Ce bar à vins est fier d'être devenu le restaurant partenaire de Blackbird, The Publican, The Violet Hour, Big Star et Publican Quality Meats.