Time counts at BJ's Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we've continued to refine our brewhouse experience to make BJ's a place where you can make the most of any meal. We want BJ's to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we've put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven't just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it's because of them we're continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ's, a restaurant with a Brewhouse soul.
Le restaurant Amoura, situé au coeur de South San Francisco, a apporté une cuisine méditerranéenne moderne à la Bay Area lorsque ses portes ont ouvert au début de 2015. La famille Shihadeh (propriétaire des établissements School House Grocery, Deli Up Café et Amoura Café dans SFO et Westfield Mall) a fait équipe avec le consultant culinaire David Wilcox pour créer un menu composé de grands classiques ainsi que de plats uniques, tous reflétant l'esprit et les saveurs de la Méditerranée. Avec la cuisine maintenant sous la direction du talentueux Josh Dixon, l'équipe est en train de devenir un joueur puissant dans la Bay Area. La sélection de boissons est mise en valeur par le service de bar complet, le menu unique de cocktails et la vaste carte des vins. En outre, le restaurant dispose d'une cuisine à aire ouverte (avec un four à pita et un gril à robata), d'un coin lounge et d'une salle à manger privée équipée de l'ensemble des capacités de la technologie AV. L'Amoura est situé au 713 Linden Avenue à South San Francisco.
Saison Wine Bar invites wine lovers or anyone thirsty to enjoy a very personal list curated by Mark Bright and our team of Sommeliers, complemented by French wine bar fare. The vast wine collection - available by the glass, flight, or bottle - leans heavily into France while highlighting extraordinary global producers and our neighbors in Northern California. We showcase benchmark as well as niche labels, with deep verticals and highly allocated bottles. Our menu is designed for groups large and small to snack and savor, from traditional Croque Monsieurs or Pâté en Croûte, to our Signature Caviar Service and robust Charcuterie and Cheese program featuring imports and local artisans. The richly textured, classic "Saison blue" space offers banquettes, booths, and bar seating. We host winemaker events regularly. We are proudly part of Saison Hospitality - only a few minute walk from two Michelin-starred Saison! Our team is always here to taste, chat, or simply cheers. You're next!
Le restaurant El Techo est un restaurant ouvert et ensoleillé qui surplombe la ville de Lolinda. Ce restaurant vous offre une vue panoramique sur la ville et vous sert des plats typiques et recherchés d’Amérique latine accompagnés de cocktails classiques au goût exceptionnel ou pour prendre un verre avant votre dîner au meilleur restaurant de steak. Le restaurant El Techo est une destination unique avec ses repas savoureux, ses cocktails ‘« du soleil » qui vous plongent dans une ambiance festive, sans oublier la vue spectaculaire sur les toits des maisons et bâtiments de la ville de San-Francisco.
Le Mochica, acclamé par la critique de San Francisco, est la maison de la cuisine fusion péruvienne. Il a déménagé dans un nouveau et plus grand emplacement, maintenant dans la Mission (Potrero Hill). Longtemps considéré comme l'un des secrets les mieux gardés de San Francisco, le chef Carlos Altamirano donne une place importante aux saveurs péruviennes, avec les parfums distincts d'épices régionales dans chaque plat et des rebondissements inattendus et délicieux. Venez découvrir le nouveau Mochica avec sa grande cuisine ouverte, ses 2 salles à manger privées et un service de bar complet, en plus d'un bar à pisco. Le restaurant peut accueillir de petits et grands groupes pour les réunions d'affaires ou les occasions spéciales. Il vous propose des Happy Hours pour les groupes de plus de 15 personnes. Votre visite au Mochica sera inoubliable!
Mr. Digbys Bar and Restaurant is the new neighborhood spot in Noe Valley, SF! Join us for elevated American comfort food and classic cocktails in a comfortable, polished setting. We offer dog-friendly sidewalk and parklet seating, bar seating and standard seating. Chronicle rated "Best Food of the Week" 2021.
Le restaurant Bouche est un restaurant californien et français qui offre un menu saisonnier et varié composé essentiellement de petits plats préparés par le chef Melissa Erle. Nous nous approvisionnons en bière et en vins auprès des petits producteurs de Californie et de France.
Le service au comptoir se base sur le premier arrivé, premier servi.
Welcome to Okaeri SF, where we showcase both traditional Japanese dishes and an innovative omakase experience. Our chefs bring a wealth of experience and expertise to the kitchen, creating a dining experience that is truly one-of-a-kind.Our menu features a wide range of authentic Japanese dishes, including nigiri, sashimi, rolls, and tempura. We also offer a selection of unique fusion dishes that blend traditional Japanese flavors with modern culinary techniques.Our omakase experience is a must-try for any foodie. This multi-course meal features a selection of the freshest, most flavorful ingredients, carefully chosen and prepared by our talented culinary team. Each dish is a surprise, designed to showcase the chefs' skills and creativity.We invite you to come and experience the art of Japanese cuisine at Okaeri SF. Whether you're a fan of traditional dishes or looking to try something new, we have something for everyone. Thank you for choosing us for your dining experience.
L'Omakase propose deux menus dégustation à prix fixes qui vous raviront. Ce voyage culinaire vous fera découvrir les nombreuses saveurs de la cuisine japonaise à base de poisson provenant du célèbre marché Tsukiji à Tokyo, au Japon. La spécialité de l'établissement est l'edomae, du sushi de style traditionnel. L'Omakase travaille en partenariat avec des chefs formés dans les meilleurs restaurants de Tokyo. Des sakés de qualité choisis individuellement vous seront proposés pour accompagner votre repas à base de la meilleure sélection de poissons de la journée. Confiez vos papilles aux chefs et choisissez Omakase.
**Welcome to Sushi Hakko on Union St. + Fillmore St.**We'd like to offer our tasting menu that's reflecting Chef Alex Kim and his team's pursuit of top notch sushi experience. Our approach is a harmonious crossover of authentic Edo-mae style with Western skill. From fish to rice, cooking rice to garnish prep - a true synergy of not only Californian but Japan.**Sushi Bar Experience**For the best experience of our tasting menu, we'd recommend the sushi bar seating, where chef will serve and explain the dish by dish, piece by piece with an extensive information of the skills and ingredients. **Regular Tables**Our regular tables are also available for the tasting menu and you can make a reservation at any time slot to your convenience.*Large Group*For any party of 7 or more, please kindly call us at 415.814.2886 or email at sushihakko@gmail.com. We will get back to you asap. All parties will be subject to a 20% service charge. We look forward to serving you soon.