Le chef Tyson Cole, récompensé par la fondation James Beard en 2011, apporte son style signature dans son restaurant Uchi à Houston. Cole conjugue des textures et des saveurs inattendues et repousse les limites de la cuisine japonaise, en s'inspirant des saveurs issues des quatre coins de la Terre et en alliant le traditionnel travail au couteau de maître avec des techniques de pointe. Occupant l'ancien espace emblématique de Felixsur Westheimer, à proximité du croisement de Montrose, l'Uchi apporte son niveau de qualité et de service dans un emplacement urbain, alliant avec succès innovation culinaire et atmosphère accessible.
Le menu du chef Tyson présente des spécialités du jour, des dégustations chaudes et froides, du makimono, du yakimono, du tempura, ainsi que des sushi et sashimi.
At The Kennedy, our mission is to transport guests through time with a unique fusion of classic elegance, exceptional cuisine, and refined ambiance. We are committed to providing an immersive experience where artistry meets culinary delight, blending a rich heritage of premium cocktails, curated dishes, and live piano performances in an intimate, vintage-inspired setting. From day to night, we create an environment that celebrates timeless sophistication, inspiring connection and conversation through every note, sip, and bite. Step into a world of charm and nostalgia at The Kennedy, where every moment is thoughtfully crafted for a memorable experience.
Handies Douzo is Houston's first hand roll focused sushi bar. Following the popularity in the Heights, the team brings its second location to Montrose in 2022. With over 25 years of combined experience in award winning Japanese cuisine and sushi, rising star chefs Patrick Pham and Daniel Lee are excited to join the trendy neighborhood.
Le restaurant Le Colonial, dans le quartier River Oaks, fait vivre l'esprit séduisant et sophistiqué, ainsi que les saveurs sensuels de l'Asie du Sud-Est des années 1920. Les restaurateurs acclamés par la critique Rick Wahlstedt et Joe King, à la tête de célèbres restaurants comme Le Bilboquet ou le Japonais, sont fiers de vous présenter leur premier restaurant à Houston, une célébration de la cuisine franco-vietnamienne authentique et à partager, d'un service remarquable, d'une attention aux détails et d'espaces verdoyants destinés à la détente et à l'observation des gens. Situé aux portes du quartier, dans un coin privilégié près de Kettering Lane à proximité de Harry Winston et de Brunello Cucinelli, définit un cadre unique pour une charmante maison de ville avec un restaurant au premier étage et un café au rez-de-chaussée, ainsi qu'un salon au deuxième étage, des terrasses pour toute saison et une salle à manger privée.
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE :: Originated from the famed Uchi restaurant in Austin, founded by James Beard Award-winning Chef Tyson Cole, Uchiko specializes in robust flavors infused with smoke and hints of char balanced with the fresh and clean profile that is the hallmark of its sister concept Uchi. Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. Happy Hour is offered everyday from 4:00 - 6:00 and on Sunday - Wednesday from 4pm - 10pm at the bar only. We look forward to serving you, Kanpai!
Azumi brings an uncompromising commitment to Japanese cuisine, with a diverse menu focusing on upscale dishes and high-end ingredients. Highlighted by an impressive sushi program, Azumi’s menu is perfectly complemented by a hot kitchen menu featuring authentic Japanese entrees.
We are Houston’s Original Tex-Mex Familia since 1966! Cyclone Anaya’s has been Houston’s favorite destination for the best margaritas in town for over 50 years. With our scratch-made enchiladas and tamales, our tender and flavorful fajitas, and many more Tex-Mex delights, we've helped to define and perfect this world-famous regional cuisine. Join us today at one of seven Houston-area Cyclone Anaya’s Tex-Mex Kitchen locations in the Heights, Midtown, Rice Village, River Oaks, CityCentre, Woodway, and the Woodlands. No matter where you’re from, we’ll treat you like family!
Credence is a South Texas, ranch-inspired upscale restaurant with a focus on live-fire cooking. Chef and two-time James Beard Award-nominated restaurateur Levi Goode's inaugural concept promises a culinary exploration of Texas through his unique perspectives on the region's food, people, culture, and the culmination of a lifetime of stories. Our menu is a sample of what may be served as our offerings will constantly evolve. Separate reservations required for a table at Sidebar, our sultry sister next door. Follow @sidebaratcredence on IG for the link to book.
Situé dans un quartier familial et amusant de Houston, The Del vous propose une cuisine américaine classique dotée d'une petite touche de nouveauté. Vous pourrez profiter d'un délicieux repas, le tout sans prétention et dans une ambiance décontractée.