La Guild House est un restaurant rustique proposant une cuisine américaine créative pour le déjeuner, le dîner et le souper. L'établissement s'approvisionne fièrement en ingrédients cultivés localement lorsque possible. Les chefs créent ensemble des menus de saison qui s'inspirent régionalement et globalement, préparés dans les règles de l'art. Le tout est servi dans un espace dynamique et invitant. La carte des vins comprend des vins du monde entier soigneusement sélectionnés et les barmans préparent avec passion des cocktails à base de jus de fruit fraîchement pressés et de spiritueux. Le décor du Guild House, paré de bois recyclé, d'art local et d'accents contemporains, offre un caractère cosmopolite qui est parfait pour les retrouvailles et la détente. L'hospitalité sincère dont fait preuve toute l'équipe vient compléter l'expérience. C'est avec beaucoup d'amour que chaque assiette est conçue et que les membres du personnel du restaurant vous invitent à vous joindre à « leur guilde ».
Perched atop the Canopy by Hilton in Downtown Columbus, our rooftop offers breathtaking views complemented by two patios, each furnished with cozy fire pits and dining tables. Our menus celebrate Ohio and the Midwest’s local bounty, crafting creative New American Cuisine. Executive Chef Jonathan Olson collaborates with local farmers to bring fresh, vibrant flavors to every dish. The innovation extends to our bartenders, who craft unique signature cocktails alongside classic favorites. We aim to deliver bold, seasonal dishes and a curated cocktail menu for an unforgettable experience. Reservations are highly recommended to ensure you enjoy every moment to the fullest.
At Forbidden Root, we value the way great beer creates pleasure. We also love how beer builds community, whether we're sitting sitting at the table with family or with newfound friends in a community environment. Through both our beers and brewpubs we envelop our guests in a rich multisensory experience through the textures, flavors, and visual sparkle of our beer, food, and environment. Located in The Yard at Easton, we feature creative cuisine from Executive Chef Paul Yow and imaginative brews from Masterbrewer Nick Gabriel. Join us for one of Paul's signature dishes, The Duck & Dumplings, or perhaps a crowd favorite Strawberry Basil Hefewleizen, in our warm and open atmosphere.