A steakhouse: city vibe, local heart. Our menu is hand selected to feature locally and ethically sourced ingredients. Our head chef and owner Jason Carron has revolutionized the New England restaurant community for two decades. With his acute attention to detail, Carron has helped struggling restaurants find their purpose and passion, restoring their place in the industry. Having given hope to hundreds of restaurants over the years, Carron is opening his first steakhouse this spring, bringing that same level of attention to his own restaurant. Every ingredient is well thought out to innovate the plate with not only something aesthetically pleasing, but more importantly delicious. His farm to table approach, ensures the highest level of ingredients go into every meal you enjoy.Please note our dress code: No gym wear, hooded sweatshirts, shorts, or ball caps are to be worn. All men are strongly encouraged to have a collar. No tank tops. Jackets are not required.
Situé à 15 minutes au nord de Boston, le Cafe Escadrille est un restaurant incontournable et une véritable perle du quartier, en raison de ses plats, ses boissons et son service de qualité. Le restaurant propose des plats classiques et modernes américains dans une atmosphère animée et décontractée. Tous les soirs, vous profiterez de concerts à partir de 20h00. Par temps chaud, vous savourerez vos cocktails ou votre repas sur la terrasse extérieure. Le célèbre bar Mahogany est l'un des seuls endroits servant de la nourriture jusqu'à minuit du Grand Boston. Vous pourrez souper en privé ou en semi-privé si vous venez en groupe. Le Cafe Escadrille souhaite la bienvenue à tout le monde !
Now Open! The 8,500-square-foot space will feature well-appointed dining rooms on two levels, a large horseshoe main-floor bar, an upper-level indoor-outdoor bar, expansive private event spaces, and outdoor patio dining on both levels.
Le Seasons 52 est un grill et bar à vins qui propose un menu d'une grande fraîcheur, renouvelé au fil des saisons, et inspiré des produits du marché fermier local. Le Seasons 52 utilise des ingrédients de toute première fraîcheur et des techniques de cuisine rustique, comme la rôtisserie au four en brique et les grillades à feu sur bois de chêne et de mesquite afin d'infuser des saveurs naturelles. Le menu est associé à une collection internationale de plus de 100 vins en constante évolution, dont 52 disponibles au verre. Des cocktails artisanaux caractéristiques exceptionnels vous sont également proposés.
Le restaurant est ouvert chaque jour pour le dîner et le souper. Les horaires sont particulièrement flexibles en fin de semaine.
Vous recherchez une salle pour un événement de groupe ? Le Seasons 52 offre un cadre idéal pour accueillir votre réception privée ou semi-privée. Il propose également des repas « à la table du chef » pour les groupes plus petits ou des rendez-vous plus intimistes. Pour en savoir plus, merci de consulter le site Internet du restaurant.
A casual American bar and restaurant, combines years of city experience and local sensibility to bring the community a neighborhood meeting place to suit everyone’s needs. Whether you’re hosting a large group, having suppah with the family, meeting for drinks, skipping the city for date night or meeting for a pre/post show snack, our inviting staff, casual hospitality and versatile menu is sure to have something for all.
Sam’s Kitchen a long desired dream is now put into motion. With a prodigy in the kitchen, only special homemade quality foods are to be delivered. With Italian cuisine experience since 1988, head chef Samuel Azevedo promises to provide nothing but the best tasting food whether it be a take-out, sit-in or catering order. Be the judge and make your way down to Sam’s Kitchen!
The newest Italian concept by Teresa's Hospitality Group and award-winning Chef Nick Yebba Jr. Teresa’s Ristorante Bar & Pizzeria offers hand-tossed brick oven pizza, steaks, chops and traditional red sauce Italian cooking in a sophisticated, warm, and lively environment. Conveniently located at Cummings Trade Center 128, Teresa's Ristorante serves as an ideal destination for corporate and personal private events, as well as holiday catering tray orders.Local foodies may be familiar with this popular North Shore restaurant group's other locations: Teresa's Prime Steakhouse and Teresa's Grille Nineteen in North Reading, and Teresa's Italian Eatery in Middleton.
Venetian Moon, located in Reading, Massachusetts, serves a variety of authentic Italian cuisine in a fine-dining atmosphere. The rustic décor and freshly made meals make dining at Venetian Moon a treat. Try one of the restaurant’s many appetizers such as the bruschetta or the stuffed mushrooms to start out your meal.
Whether you’re in the mood for something hearty and want to try the veal marsala or the chicken parmigiana or if you’re craving something lighter like the vodka chicken, Venetian Moon has a menu option for every appetite. The restaurant also offers a space for your next private event or party. Top off your experience with an order of homemade tiramisu.
Le plat de signature du restaurant Legal Sea Foods : le poisson le plus frais !
Tous les chemins mènent au Legal Sea Foods. Dans ce cas, ils sont situés près de quatre routes principales (Routes 128, 95, 93 et 3) et au premier niveau du centre commercial de Burlington. Profitez au maximum de leur superbe emplacement; allez-y pour les fruits de mer et faites les magasins par la même occasion ! Leur hall d'entrée est d'ailleurs marqué par un magnifique mur d'eau.
Avec plus de 40 variétés de poissons frais et de crustacés disponibles toute l'année, ainsi qu'une liste de vins reconnus, plus besoin de se demander pourquoi des tonnes de fans sont tombés amoureux de l'endroit !
Ils ont reçu de nombreuses récompenses, notamment : "n°1 Best Seafood Restaurant" (USA Today, 2013), "Most Popular Boston Restaurant" (Zagat, 2012/2013), "Best Seafood Restaurant" (Bostonian incorrect, 2010), "Best Chowder"(Boston Magazine, 2010) et l'honneur de servir leur légendaire New England Clam Chowder à chaque inauguration présidentielle depuis 1981.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.