Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. México

Meilleurs restaurants avec une piste de danse à Poniente

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Parole Polanco
4.6
Exceptionnel(2746)
Prix : très cher
• Italienne • Polanco / Nueva Anzures / Lomas
Réservé 42 fois aujourd'hui
Parole Polanco by Grupo RosaNegra! Across from Lincoln Park in Polanco, CDMX, Parole Polanco offers a modern interpretation of Italy in the heart of the city. Its Italian cuisine, along with seafood specialties, invites you to enjoy a unique culinary experience. All harmonized with the talent of our chef tenor, a live violinist, and a resident DJ.
Photo du restaurant NIV Bar
4.6
Exceptionnel(76)
Prix : cher
• Bar à Vin • Condesa / Roma
Réservé 3 fois aujourd'hui
Tucked into a corner in the heart of Condesa, NIV is a bar de vino featuring small-production wines, an internationally inspired food program, and a cheeky, candlelit backroom with curated vinyl records, mezcal, and late-night bites for those not ready to end their night quite yet. NIV’s carefully curated wine selection features small-production and independent producers wines from France, Italy, Spain, Austria, and Mexico, ranging from unique Pet Nats to orange wines aged in amphora to a classic selection of wines from Burgundy and Piemonte, delighting both the seeker of a traditional and the natural wine lover alike.The food program at NIV by Executive Chef Diego Martínez draws inspiration from the team’s origins in Mexico and France. Relying on the seasonal produce Mexico has to offer, the menu is subject to change.
Photo du restaurant Palapa Cantina Caribeña
4.4
Génial(206)
Prix : très cher
• Caraïbes • Zona Rosa / Cuauhtemoc
Réservé 13 fois aujourd'hui
La tradición de una cantina mexicana en un viaje a través del Caribe, desde la península de Yucatán hasta la costa del Amapá.Nuestro menú, diseñado por el chef colombiano Sebastián Pinzón (fundador de Proyecto Caribe Lab y copropietario del restaurante Celele en Cartagena, número 19 en The World's 50 Best Restaurants 2022) refleja ese eclecticismo en platillos típicos caribeños desde un ceviche de pescado con láminas de jícama fresca y leche de coco; una muy mexicana lengua de res en salsa caribeña a base de piloncillo y especias que se complementa con un sofrito de ron y vegetales; el pollo Jerk Style de Jamaica y los clásicos doubles de Trinidad y Tobago.Acompañados de coctelería inspirada en lugares icónicos -Costa Rica, Puerto Rico, Colombia, Jamaica, etc.- resulta una experiencia refrescante en un lugar donde se charla, se come y se bebe bien.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable