OHEKA CASTLE est un magnifique manoir historique de la Gold Coast situé sur la rive nord de Long Island entre New York et The Hamptons. Soyez les bienvenus dans ce château qui amène directement l'Europe en Amérique, et profitez d'une cuisine primée et reconnue pour attirer les sens.
Politiques du bar et restaurant:
-Les mariages et les voeux de renouvellement ne sont pas autorisés
Les photographes professionnels doivent demander une permission écrite au préalable à la direction du Oheka. Si elle est approuvée, un tarif horaire pour une utilisation non-exclusive des zones limitées du restaurant sera appliqué et le photographe doit se conformer aux exigences des assurances de l'établissement. Oheka se réserve le droit de refuser toute photographie professionnelle sur les lieux pour une raison quelconque. En aucun cas, les photos professionnelles peuvent être prises durant un mariage ou pendant un événement.
-Groupes de musique, DJ, éclairages, ou décors divers ne sont pas autorisés.
-Pas d'alcool à l'extérieur.
-Pas de chien à l'intérieur des lieux
Active and bustling, in the "Trattoria Style", this Woodbury location of Butera's offers quality food at a great value. Known for their generous portions of pasta entrees, grilled fare, and fresh fish, Butera's has established a fine reputation as a neighborhood place where guests often see people they know.
It is owned and operated by Martin Butera, his wife Laurie, Martin's brother Gary Butera, and partner and chef Nick Zografos. The large open room is tastefully decorated with a traditional and contemporary mix, with rich dark woodwork and stone treatments, granite table tops, a wood and granite bar, fieldstone and hardwood floors, stone fireplace, exposed wine racks and a Tiffany style fixture at the entrance. Fresh flowers complete the handsome decor.
In addition to their extensive menu you can select from the creative specials like Grilled Filet of Halibut with Prince Edward Island Mussels on a citrus rosemary butternut squash risotto.
Opus Prime Steak, Seafood & Sushi offers an exciting menu with incredible dishes and specials that will be sure to suit every taste bud. Enjoy succulent steakhouse classics such as Prime Porterhouse for 2 or Rustic Pork Chop prepared in our open kitchen. Love seafood? Delight your palate with Dover Sole, Sea Bass, or whole fish that is flown in daily from the best waters from around the world. Opus’s wine list features over 600 selections, 40 of which are available by the glass. Enjoy an exceptional variety of Draft Beers and specialty drinks. Plus, no meal is complete without a decadent homemade dessert prepared by our talented pastry chefs.
Le Rothmann's Steakhouse conserve les traditions du passé en servant un menu de steakhouse classique avec une touche contemporaine. Il prépare le meilleur bœuf de qualité USDA vieilli à sec, ainsi que des spécialités inventives du jour avec des sushis et du poisson frais local. Vous pourrez aussi profiter du bar rénové avec une grande liste de whiskies et de bourbons, et du nouveau système de distribution de vin qui verse 60, 120 ou 180 ml d'un vin de Bordeaux et de cabernets réputés de la Napa. Venez découvrir la grandeur de la Gold Coast prisée de Long Island par vous-même, où les steaks vieillis de première qualité et les grands crus sont devenus une tradition.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Les locaux aiment être traités comme un membre de la famille, c'est la raison pour laquelle ils sont aussi nombreux à venir au moins manger 2 fois par semaine au La Parma II ! L'établissement est fier de servir une délicieuse sélection de pâtes et de sauces faites maison, ainsi que des viandes, des fruits de mer et des légumes du marché les plus frais. Vous ne savez pas quoi choisir pour le dessert ? Le La Parma II prépare lui-même ses desserts, tels que le mille-feuille, les cannolis, le cheesecake et le tiramisu italien. La carte des vins, qui comporte plus de 100 bouteilles, propose entre autres les meilleurs vins de Californie et de Toscane. Vous pourrez aussi profiter du bar à service complet et opter pour de délicieuses liqueurs. Enfin, sur demande, le restaurant se fera un plaisir de vous fournir tout ce qui ne figure pas sur le menu.
At Cozumel l we only use farm fresh ingredients and Mexican cooking techniques to create dishes that are authentic .Honoring the friendly hospitality one would receive while travelling to Cozumel Mexico, Complementing our thoughtfully-created dishes are handcrafted margaritas and cocktails that are made to pair perfectly with our food.Chef Arturo Jimenez takes pride in every dish that he prepares Book your reservation today!
For 2023 the Restaurant has been renovated. The new look is modern and trendy but comfortable as well. The Bar is more open and the party room is great for any occasion or function. The most important thing for this restaurant is the consistency of the food. Old world Italy meets contemporary and modern surroundings.
We have a 10 minute grace period. Please call us if you are running later than 10 minutes after your reservation. Groups 5 or more subject to 20% service charge.Tables will be reserved for 1 hour and 30 minutes for parties up to 4; 1 hour and 45 minutes for parties of up to 6; and 2 hours for parties of 7+.Sawasdee (sah-wah-DEE) is spoken both as a greeting and a farewell. Sawasdee Thai Elevated brings authentic Thai cuisine to Long Island in a setting that is warm, inviting and stylish. Our founders began their journey in the heart of Thailand. Owner John Conrad met his wife Walailak in Thailand, where she was born and raised. John lived and worked in Thailand for 5 yrs and adored the experience. He looked for a way to bring an authentic Thai cultural experience back to America.That’s how Sawasdee was born: as a restaurant that combines authentic Thai cuisine with modern dining. Thai food is all about marrying complexity with harmony, Sawasdee aims to continue that tradition.