Satchel's on 6th.Named after the owner’s youngest son, Satchel’s on 6th is the place to eat and drink. Our Chef has created a contemporary, eclectic, New American neighborhood menu using seasonal ingredients that results in refined flavors and inspired plates. We've put our heart and soul into this place and it gives us great pleasure to serve you. Warm wood tones and exposed brick highlight this cozy, 50 seat space that has made its home on East Denver reinvigorated 6th Avenue. Says Casalini, Our goal is to become the best go-to, indispensable restaurant in the neighborhood. Period. End of story.
Authentic Italian. Genuine Hospitality. Inspired by the food, wine, and culture of Italy, Tavernetta brings "la dolce vita" style to Denver's bustling Union Station neighborhood with fresh handmade pastas, an Italian directed wine & spirits list and world-class hospitality.Tavernetta's cuisine and wine have been heralded by the James Beard Foundation, the Michelin Guide, World's 50 Best Discovery List, Wine Spectator and more.
Acova is writing the next chapter of one of Denver’s great neighborhoods. An iconic locale in a historic district, Acova builds on the rich story of “The Northside” (now known as LoHi) by breathing new life into an address with soul. Even its name pays homage to its South Broadway sibling restaurant The Hornet, while tipping a cap to its storied Italian predecessor Patsy’s. The place you bring friends and family from out of town to show them what Denver’s all about. The place you go for that after work cocktail, or your go to date spot, whether it’s your first or 50th date. The place you get the group together on a Saturday night, and where you recover together on a Sunday morning. Acova is the next Highlands institution, bearing vintage flair and contemporary charm that threads the past into the future. Acova brings you back time and again because you are part of this story now, and Acova is part of yours.
Depuis des décennies, le goûter est une tradition au Brown Palace. À l'écart de l'agitation urbaine, découvrez la splendeur de ce restaurant et du hall historique de son atrium agrémenté d'un piano. Dégustez des spécialités typiques comme le thé anglais infusé dans les règles de l'art et accompagné de scones avec de la crème caillée et de la confiture, ainsi que des sandwichs salés et un formidable choix de pâtisseries classiques.
Reserve your spot to experience classic meals done right. With crowd favorites like our pretzel bites and provolone fondue, 36-hour pork ribs, and our famous fried chicken drizzled with honey, you’ll want to taste everything. Thirsty? Wash it all down with an ice-cold craft beer or a killer house-made cocktail. And don't forget to stick around for games and free live music with a laid-back vibe. Culinary Dropout is for anyone who loves damn good food and drinks.
UKIYO is a 12-seat omakase (chef choice) restaurant located on Larimer Square of downtown Denver, curated by chef Phraseuth ‘Paul’ Sananikone. The UKIYO multi-course omakase experience uses Japanese techniques with worldly flavors transforming it into a unique tasting menu where his offerings change based on ingredient seasonality and availability.
La cuisine créative et inspirée des plats méditerranéens du chef Jennifer Jasinski est influencée par les ingrédients locaux de saison. Rioja offre est une nourriture simple et saine qui met l'emphase sur les saveurs et les textures. La carte des vins propose une sélection de cépages intéressants pour accompagner vos plats.
Le Shells and Sauce vous servira une authentique cuisine italienne et américaine, au cœur du Congress Park. Cet agréable restaurant de quartier vous rappellera les saveurs d’antan. Si vous rêvez de lasagnes maison, de bonnes viandes ou d’excellents poissons, le Shells and Sauce saura satisfaire vos attentes grâce à sa variété de délicieux plats et entrées. Le restaurant peut se vanter de son incroyable carte des vins, qui saura s’adapter au plat que vous aurez choisi. Pour terminer en beauté, vous pourrez goûter un des succulents desserts présents sur la carte. Que vous vous installiez sur la terrasse ou bien à l’intérieur de la salle à manger afin de profiter du spectacle de la cuisine ouverte, ce restaurant est l’endroit idéal pour passer un bon moment en famille ou entre amis, dans un cadre chaleureux. Vous aurez même la chance de pouvoir pénétrer à l’intérieur de la cuisine, où les chefs se feront un plaisir de partager avec vous quelques secrets de cuisine bien gardés !
Le Barolo Grill, un restaurant primé de Cherry Creek North, est fier de servir une authentique cuisine du nord de l'Italie tout en offrant une atmosphère confortable et élégante. Réputé pour sa cuisine piémontaise moderne maison, sa spectaculaire cave à vins ainsi que pour son personnel expert attentionné, le Barolo Grill constitue l'endroit idéal pour célébrer un événement spécial ou simplement passer une soirée amusante. La cuisine du Chef Darrel Truett se concentre sur les provinces italiennes du Nord comme le Piémont et la Toscane. Les menus qui changent selon les saisons se composent d'ingrédients locaux soutenant ainsi les fermes et les producteurs régionaux.
Propriétaire et sommelier en chef, Ryan Fletter est fier de présenter de petits établissements vinicoles familiaux qui se consacrent à la vinification et respectent la terre. Le Barolo Grill possède l'une des plus grandes collections de vins Barolo en dehors de l'Italie.
Vive la nourriture !
Le restaurant croit en la passion éclectique mais abordable de la cuisine. Les chefs puisent leur inspiration de la cuisine française et italienne classique, en utilisant des ingrédients locaux de saison qui donnent une touche moderne à chaque plat. Les menus en constante évolution reflètent les efforts de la collaboration de l'équipe avec des fournisseurs uniques, les fermiers locaux et les producteurs artisans. Rejoignez-nous pour une expérience culinaire sans prétention.