Le chef de Joseph Wrede est un Food & Wine Best New Chef, gagnant de plusieurs AAA Four Diamond Awards, de plusieurs DiRoNA Awards et a reçu une distinction du Wine Spectator et du Wine Enthusiast. Joseph’s Culinary Pub est une création du chef Wrede et de ses partenaires d'affaires inventifs. Il s'agit du 3e restaurant créé par Wrede depuis l'ouverture du 1er Joseph’s Table, à Taos, au Nouveau-Mexique il y a presque 20 ans, pour lequel il est connu et apprécié dans la région et bien au-delà. Joseph’s Culinary Pub a été conçu afin de permettre au Chef Wrede de laisser libre cours à sa créativité, unique et sans compromis, pour la cuisine traditionnelle et contemporaine, à la fois régionale et internationale. Wrede perçoit l'expérience gastronomique dans son restaurant comme une pièce de théâtre, un jeu interactif entre le pub et le public, désireux de livrer la meilleure performance à chaque représentation.
• Mexicaine/Américaine régionale (Sud-Ouest) • Santa Fe
Réservé 11 fois aujourd'hui
The name Zacatlán surged from the origins of our chef, Eduardo Rodriguez. He was born in Zacatecas, Mexico (north-central Mexico), which is defined as "the habitants of the land where grass grows". Zacatlán is the nahuatl translation for "land with an abundance of grass", and that is where our idea of Zacatlán Restaurant began. Zacatlán Restaurant desires to continue to preserve the traditions for our upcoming generations, while bringing forth new flavors. These new flavors incorporate Southwestern and Mexican influences. We are established near the Santa fe Plaza, right off of Guadalupe Street. We want to unveil a new fusion of food for everyone in Santa Fe and those who visit.
Dinner for Two has been named Best Steakhouse in New Mexico!Excellent food, great cocktails and a fun dinning environment! We specialize in Prime cuts of beef, Filet Mignon Rib-eye, New York strip as well as table-side presentations like Caesar salad and Chateaubriand and Bananas foster. Please Call To make a reservation for our dog friendly Patio. Multi-award winning: including Wine Spectator and top 10 in southwest and Best Cocktail. Our cocktails are Well made fun and Forward Thinking, With an emphasis on Seasonality. Happy hour is available from 4 -6:00 every day! (Except Holidays). We love to host dinners for Weddings, organizations, or private celebrations from 2 to 90, everything is made in-house so special diets are easily accommodated: allergies, gluten free, etc.Excellent Food and Service at a Reasonable PriceParking on any local street meter Sunday park for free at any meter
Martin Rios, le chef cuisinier le plus célèbre et le plus récompensé du Nouveau-Mexique, propose une cuisine américaine moderne à un tarif très accessible. Le Restaurant Martin a été le demi-finaliste du concours James Beard en 2010 qui élit le meilleur nouveau restaurant américain, tandis que le chef cuisinier Martin a été le demi-finaliste du concours James Beard en 2011 qui récompense le meilleur chef du sud-ouest des États-Unis. La cuisine du chef a récemment été mise à l'honneur lors de l'émission de télévision culinaire Iron Chef America (le seul chef cuisinier du Nouveau-Mexique à avoir reçu une telle invitation), ainsi que dans celle de Cooking Channels, United Tastes of America. Martin Rios a également été élu meilleur chef cuisinier de Santa Fe et de l'état du Nouveau-Mexique, ainsi que l'un des meilleurs chefs de la National Pork Association. Il a aussi été nommé parmi les célèbres chefs de Robert Mondavi. Le Restaurant Martin est le seul établissement de Santa Fe a être mené et dirigé par un chef, et à proposer un prix aussi abordable. Préparez-vous à déguster l'un des repas les plus mémorables de votre vie au Restaurant Martin.
We are a New Mexico COVID-19 certified business.El Rincon Cafe is a fine dining establishment based around a relaxed New Mexican atmosphere. All of our produce is sourced from the Santa Fe Farmer’s Market when available. Our poultry, meat, and fish is sourced from free roaming, grass fed, or wild caught farms. Our menu is traditional farm to table Northern New Mexican cuisine.
Le Midtown bistro met en vedette le chef exécutif Ange Estrada. On vous offre une cuisine de type Santa Fe tout en raffinement agrémentée d'une habile touche du sud-ouest.
Arroyo Vino serves an ever changing seasonal menu of Contemporary American fare. We source the best seafood, meat and produce from local purveyors and farmers. In addition we have a full bar serving Santa Fe's best craft cocktails.
Inspired by Santa Fe’s rich cultural and culinary history, our Executive Chef's menus fuse old world techniques with modern, innovative recipes and artful plating. The dishes fully embrace the Inn’s Southwestern and native heritage and are consistently changing and adapting to reflect the freshest, most seasonal local ingredients.The Anasazi Bar has long been considered one of Santa Fe's most popular bars and is known for its Silver Coin Margaritas and classic cocktails. The bar also features a lounge area with additional seating and a dedicated tequila table. At the tequila table, guests can taste the restaurant's comprehensive collection of premium tequilas, enjoy unique tequila and food pairings. The bar and lounge features the Para Picar menu which includes a selection of small plates designed for sharing.