Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleur·es vignobles à Chinatown

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

77 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Emporio
4.7
Exceptionnel(850)
Prix : cher
• Winery • SoHo
Réservé 54 fois aujourd'hui
Emporio, a rustic Roman-style trattoria, managed by the same team responsible for the successful Aurora Brooklyn and Aurora Soho restaurants, has become another one of their dining destinations known for excellent food delivered in a relaxed and authentic setting.Literally an Emporio, the restaurant will sell a superior selection of quality Italian provisions offering Italian and local cheeses, artisanal and house cured charcuterie, raw bar, fritti, wood-fired pizzas, homemade pastas and traditional Roman entrees. The menu concept is far ranging and flexible, allowing clients to design a meal suitable for their palette and their price point. In addition to traditional dining service, other options include a glass of wine with antipasti, a family style meal at a communal table or a pizza and prosecco break. Emporio, which means “local grocery store” in Italian, is offering authentic Roman cuisine with an international flair.
Photo du restaurant Chambers
4.9
Exceptionnel(544)
Prix : raisonnable
• Winery • TriBeCa
Réservé 37 fois aujourd'hui
Moitié Paris, moitié New York, Racines NY, l'un des 100 meilleurs restaurants à vins des Etats-Unis, rend hommage aux bars à vins vivant parisiens au coeur de TriBeCA. Chef Diego Moya puise dans ses expériences américaines, françaises, chiliennes, pour créer une cuisine de saison. Il met en avant le légume, privilégie les circuits courts et collaborent avec des fermiers travaillant dans le respect de l'environnement. Le menu est constitué d'un large choix d'entrées et de plats pouvant être partagés, permettant de découvrir sa cuisine de multiples façons. De vins de terroir produits par des vignerons et vigneronnes, des brasseurs, des distillateurs défendant l'agriculture biologique, biodynamique, naturelle. Tel est le credo des 3000 références de la carte. La sélection est faite par Arnaud Tronche et Pascaline Lepeltier MS, MOF. Une vingtaine de vins sont offerts au verre et tous les mardis des dégustations sont organisées. Des cocktails sont proposés par la talentueuse équipe du bar
Photo du restaurant Casa D'Angelo NYC
4.6
Exceptionnel(276)
Prix : raisonnable
• Winery • Petite Italie
Réservé 15 fois aujourd'hui
Experience the essence of Italy nestled in the heart of New York City's Little Italy at Casa D'Angelo. Our charming eatery invites you to savor the authentic flavors of Italy, where every dish is crafted with love and tradition. From our home made, fresh pasta to our brick oven pizzas, Cheese Wheel pasta , each bite is a journey through the streets of Napoli or the hills of Tuscany. Join us for a culinary adventure that celebrates the soul of Italian cuisine, right here in the bustling streets of NYC.
Photo du restaurant Balzem
4.4
Génial(489)
Prix : raisonnable
• Winery • NoLita
Réservé 9 fois aujourd'hui
Balzem est l'endroit où vous commencez une visite de la côte nord de la Méditerranée. De la célèbre culture gastronomique de la Provence, dans le sud de la France, à quelques-unes des cuisines les plus élégantes et raffinées de l'Italie tel que la Campanie, et atteignant toute les lumières et les saveurs transportées de la côte égéenne. Terminez votre voyage avec une sélection de vin ou de bière de ces régions culturelles et autres vignobles célèbres autour du globe.
Photo du restaurant Wildair
4.8
Exceptionnel(174)
Prix : cher
• Winery • Lower East Side
Réservé 33 fois aujourd'hui
Wildair is a New York Restaurant founded by Chef Jeremiah Stone and Fabian von Hauske. Our style of dining is fun, loud and really energetic. Our tables are high tops and all our food is meant to be shared with everyone. Expect interesting takes on dishes like our potato cake topped with sea urchin and pickled jalapeños, or our pissaladieclaire. We have an amazing dessert program and on Saturdays we have donuts at 12:00 that change every week. We also have one of the most unique and amazing natural wine lists in the city.
Photo du restaurant Ainslie Bowery
4.2
Génial(141)
Prix : cher
• Winery • NoHo
Réservé 42 fois aujourd'hui
Some things to know when booking with us! Due to high volume,No outside decorations or balloons are allowed for non private reservations. Outside desserts are welcome for a non-waivable fee of $25 per outside dessert. A specific dining room cannot be guaranteed. For any special requests, please leave a note in your reservation.We do not seat incomplete parties.An increase in headcount may not be accommodable, please contact us to confirm your request.** Brunch Reservations **All parties of 9 and under are subject to a 90 minute table limit.All Parties of 10 or more are subject to a 120 minute table limit.** Large Party Reservations (10+) **For parties of 10 or more, we require a different type of dining experience, called Family Style. Guest are required to order from our "Family Style Menu" up to 72-hours prior to their reservation. Any reservations without a "Family Style Menu" submitted 24-hours in advance, will be subject to cancellation.Hope to see you soon!
Photo du restaurant La Pizza & La Pasta - Eataly NYC Downtown
4.4
Génial(1648)
Prix : raisonnable
• Winery • Quartier financier
Réservé 113 fois aujourd'hui
Located in New York's Financial District, La Pizza & La Pasta features two of the best-loved Italian dishes: Napoli-style pizza from Rossopomodoro and high-quality, artisanal pasta directly from Gragnano, Campania. Enjoy our seasonal selection just steps away from our expert pasta chefs and dough-slinging pizzaioli (pizza makers)! Book your table to enjoy dining at La Pizza & La Pasta—Eataly NYC Downtown's largest restaurant, known for its floor-to-ceiling windows overlooking lower Manhattan.
Photo du restaurant Jadis
4.6
Exceptionnel(171)
Prix : raisonnable
• Winery • Lower East Side
Réservé 10 fois aujourd'hui
Jadis is a cozy wine bar offering Euro- centric organic wines, small plates like escargot, mushroom risotto puff, decadent cheese and charcuterie platters, French classics like Cassoulet and Beef Bourguignon. Jadis is perfect for a date night and get together with friends.Jadis is located in the heart of Lower East Side since 2006. Nearest train is F at 2nd Avenue.Visit out website for up to date menus!www.jadisnyc.com
Photo du restaurant The Capital Grille - NY- Wall Street
4.8
Exceptionnel(2325)
Prix : très cher
• Winery • Quartier financier
Réservé 21 fois aujourd'hui
Chez The Capital Grille, vous serez ébloui! Venez y déguster un délicieux repas accompagné d'un bon verre de vin. Choisissez parmi une sélection de steaks de renommée nationale (vieilli à sec et coupé à la main par le boucher du restaurant), de fruits de mer frais, d'accompagnements créatifs et de desserts délectables préparés sur place à tous les jours. Le tout est accompagné d'une carte des vins exceptionnelle et soigneusement préparée par le sommelier du restaurant. Celle-ci compte plus de 350 bouteilles de vin du monder entier. Faites l'expérience d'un service impeccable et courtois, dans une salle à manger confortable et raffinée ou organisez un événement sans faille dans une salle à manger privée, aménagée avec un équipement audio-visuel à la fine pointe de la technologie. Une soirée mémorable ou un après-midi de fine gastronomie vous attendent chez The Capital Grille. L'établissement est situé dans le quartier financier sur Nassau à l'angle de Pine Street. Si vous faites des réservations depuis l'extérieur des États-Unis, veuillez écrire à newyorkwallstreet@tcgdine.com.
Photo du restaurant Demo
4.8
Exceptionnel(78)
Prix : cher
• Winery • West Village
Réservé 27 fois aujourd'hui
Demo is a restaurant in the West Village serving modern, Europe-inspired cuisine from Executive Chef Quang Nguyen and Sous Chef Dina Fan. Inventive seasonal dishes—like wax beans with bottarga and boquerones—share the menu with updated classics like beef tongue tonnato, alongside a carefully curated list of wines by glass and bottle. The sleek interior, tastefully adorned with red marble and dark wood, hosts a front bar for walk-ins as well as a chef's counter in the back.Please note: We are a small restaurant. Reservations in the dining room and at the chef's counter are intended for dinner. For drinks and snacks we accept walk-ins at the front bar. Thank you for your understanding.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable