"Step into New York's most romantic French paradise perfect for an evening getaway right in the heart of the Lower East Side. One of New York's hidden treasures, Le Jardin Bistro, is back, and will have you thinking you've just stepped into the South of France. Loose yourself in its autumn yellow decor, complete with comfortable banquet seating, vintage movie posters, and music to make you feel like you've been transported to a night of award-winning French cuisine."
Jadis is a cozy wine bar offering Euro- centric organic wines, small plates like escargot, mushroom risotto puff, decadent cheese and charcuterie platters, French classics like Cassoulet and Beef Bourguignon. Jadis is perfect for a date night and get together with friends.Jadis is located in the heart of Lower East Side since 2006. Nearest train is F at 2nd Avenue.Visit out website for up to date menus!www.jadisnyc.com
Dirty French est un bistrot de New York créé par le groupe alimentaire Mario Carbone, Rich Torrisi et Jeff Zalaznick. Le restaurant prend ses origines culinaires des plats et préparations des bistrots français classiques intemporels et les anime en utilisant des techniques modernes et des saveurs audacieuses. Des plats comme le canard à l'orange avec des épices "ras el hanout" et les oranges confites restent fidèles à leurs racines françaises, mais redécoré avec des saveurs qui explorent l'étendue et la profondeur de l'influence culinaire française mondiale. Dirty French est situé dans le Lower East Side de Manhattan, à l'intérieur de l'Hôtel Ludlow.
Pour toute question concernant une réservation existante ou future, s'il vous plaît envoyer un courriel reservations@dirtyfrench.com.
Situé à quelques pas du théâtre BAM, au cœur de Boerum Hill, le Bacchus propose une authentique cuisine française de type bistrot avec élégance. Le restaurant se spécialise dans les plats traditionnels français classiques comme les escargots, la soupe à l'oignon, les joues de bœuf Bourguignon, la raie au beurre citron à la Grenobloise et plus encore. Ce bistrot populaire de quartier est ouvert tous les jours et sert le dîner, le brunch et le souper. Tous les soirs, vous pourrez profiter d'un repas 3 services à prix fixe de 25 USD, sans aucune restriction de temps. Tous les mardis, le restaurant sert des moules à Gogo (à volonté!) pour seulement 14,95 USD. Un nouveau menu tapas est aussi disponible. Pendant la belle saison, vous pourrez vous détendre avec un apéritif dans le somptueux jardin et profiter du beau salon-jardin. L'établissement peut aussi accueillir de grands groupes pour des soirées privées. Que vous visitiez le Bacchus pour un repas romantique en tête-à-tête, pour une réunion entre amis ou pour une célébration spéciale comme un mariage, un anniversaire ou une fête, l'excellente réputation du Bacchus, sa grande cuisine, ses vins fins et son ambiance chaleureuse sauront vous satisfaire.
The Beast Next Door is a French inspired elegant cocktail bar right in the heart of Long Island City. Serving a diverse selection of meats and cheeses, gourmet sandwiches, a fresh raw bar accompanied by chic cocktails in an upbeat atmosphere.
*Tickets are sold out. If you wish to join the waitlist, please email sprouts@sproutscheftraining.org. Join Sprouts Chef Training to celebrate rising chefs, local purveyors and our Chef Training Program, which provides culinary training and job placement for underserved youth in New York City. Guests will enjoy a multi-course, family-style dinner with drink pairings by Chef Hugo Hivernat and Chef Scott Murry of Fulgurances, Laundromat.
Lena Eldridge, located in the Lower East Side is the second location of the family restaurant. Opened in June 2017 as a neighborhood Cocktail bar with a curated French wine selection that compliments our French cuisine. The menu is a mix between traditional and contemporary French classics, offering a variety of small plates and specialities. The energy and atmosphere of understated elegance with exposed brick and local artist art on the walls, complete the French experience.From Sunday till Thursday KItchen closes at 9.45pm.Friday,Saturday kitchen closes 10.30pm.
Our team is dedicated to providing you with an exceptional dining experience, from the moment you walk through the door until the time you leave.We believe that food is meant to be shared and enjoyed with loved ones, which is why we have created a warm and welcoming atmosphere for you to relax and savor every bite. Our menu features a variety of dishes made with fresh, high-quality ingredients, sure to satisfy all taste buds.We are passionate about what we do and take great pride in delivering excellent service. If there is anything we can do to make your visit extra special, please don't hesitate to let us know. We hope you enjoy your time with us and we look forward to serving you again soon!