Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants français à Cobble Hill

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

90 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Levant on Smith
4.7
Exceptionnel(223)
Prix : raisonnable
• French • Carroll Gardens
Réservé 12 fois aujourd'hui
Welcome to Levant on Smith! Located in the heart of Cobble Hill, Carroll Gardens Brooklyn,NY.We specialize in delicious French cuisine served in a cozy yet elegant setting.Whether you're joining us for weekend brunch or a memorable dinner, our menu features a blend of classic favorites and exciting innovations. Pair your meal with a selection from our curated list of wines, beers, and cocktails for the perfect dining experience.Join us and discover why Levant on Smith is the go-to spot for exceptional French dining in Brooklyn
Photo du restaurant The Odeon
4.8
Exceptionnel(3614)
Prix : cher
• French • TriBeCa
Réservé 165 fois aujourd'hui
Ce bistro classique franco-américain constitue l'un des sites d'intérêt de Tribeca depuis 1980. Un service amical accompagné de plats délicieux vous attendent !
Photo du restaurant Boucherie - West Village
4.6
Exceptionnel(2992)
Prix : cher
• French • West Village
Réservé 154 fois aujourd'hui
BOUCHERIE is a traditional French brasserie and steakhouse, celebrating Joie de Vivre in the heart of West Village. The restaurant prepares a menu of French classics and timeless bistro favorites, in addition to the dry-aged steaks. An absinthe-inspired bar offers classic drinks, signature cocktails and craft beers. Located in the building that used to house the prominent Circle Repertory Theater, the 320-seat restaurant provides a diverse array of dining options from the spacious dining room, a seat at the butcher counter, the intimate second-floor gallery with private dining and outdoor cafe. Boucherie has adapted to the current environment to make the dining experience safe for guests and staff. We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Photo du restaurant Bacchus
4.5
Génial(1326)
Prix : raisonnable
• French • Boerum Hill
Réservé 29 fois aujourd'hui
Situé à quelques pas du théâtre BAM, au cœur de Boerum Hill, le Bacchus propose une authentique cuisine française de type bistrot avec élégance. Le restaurant se spécialise dans les plats traditionnels français classiques comme les escargots, la soupe à l'oignon, les joues de bœuf Bourguignon, la raie au beurre citron à la Grenobloise et plus encore. Ce bistrot populaire de quartier est ouvert tous les jours et sert le dîner, le brunch et le souper. Tous les soirs, vous pourrez profiter d'un repas 3 services à prix fixe de 25 USD, sans aucune restriction de temps. Tous les mardis, le restaurant sert des moules à Gogo (à volonté!) pour seulement 14,95 USD. Un nouveau menu tapas est aussi disponible. Pendant la belle saison, vous pourrez vous détendre avec un apéritif dans le somptueux jardin et profiter du beau salon-jardin. L'établissement peut aussi accueillir de grands groupes pour des soirées privées. Que vous visitiez le Bacchus pour un repas romantique en tête-à-tête, pour une réunion entre amis ou pour une célébration spéciale comme un mariage, un anniversaire ou une fête, l'excellente réputation du Bacchus, sa grande cuisine, ses vins fins et son ambiance chaleureuse sauront vous satisfaire.
Photo du restaurant Cafe Cluny
4.9
Exceptionnel(2185)
Prix : cher
• French • West Village
Réservé 68 fois aujourd'hui
Le café Cluny est situé au cœur du West Village.
Photo du restaurant Cathédrale
4.4
Génial(2495)
Prix : cher
• French • East Village
Réservé 46 fois aujourd'hui
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.
Photo du restaurant Boucherie - Union Square
4.6
Exceptionnel(2538)
Prix : cher
• French • Gramercy Park
Réservé 145 fois aujourd'hui
BOUCHERIE is a traditional French brasserie and steakhouse, celebrating Joie de Vivre. The restaurant prepares a menu of French classics and timeless bistro favorites, in addition to the dry-aged steaks. In addition to an extensive wine list and classic drinks, a beverage program that boasts an inspired menu of absinthe-driven signature cocktails. Surrounded by walls of majestic wooden-framed mirrors and original Belle Époque posters, seating at our Union square location varies among pristine white marble and wood bistro tables, cozy burgundy leather booths, a 32ft. handmade pewter bar, and an option for a 40-guest private room, to make the 222-seat restaurant feel timeless. We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Photo du restaurant Raf's
4.6
Exceptionnel(31)
Prix : très cher
• French • NoHo
Réservé 20 fois aujourd'hui
This homage to Little Italy, from the same team behind Michelin-starred The Musket Room, has everything you could want, from outstanding pastries courtesy of Camari Mick and incredible entrees from Mary Attea.
Photo du restaurant Koloman
4.7
Exceptionnel(372)
Prix : très cher
• French • NoMad
Réservé 54 fois aujourd'hui
Koloman is a contemporary French restaurant where Chef Markus Glocker blends Parisian creativity with Viennese tradition. It echoes the neighborhood buzz of Secessionist-era European cafes in an iconic NoMad location.For reservations for groups 6 and over, special events or private dining, please call or email us at info@kolomanrestaurant.com.
Photo du restaurant La Marchande
4.5
Génial(20)
Prix : cher
• French • Quartier financier
Réservé 27 fois aujourd'hui
At La Marchande, Chef John Fraser revitalizes the French chophouse, spotlighting seasonal ingredients and a fresh approach to steakhouse dining. The café-inspired dining room and casual bar setting provide unique environments for both formal meals and relaxed drinks.Chef John presents innovative dishes like "French Onion Dumplings" and seared "Bone Marrow," served in a freshly baked baguette. The menu features a variety of simply prepared proteins, including "Aged Long Island Duck" and "Broiled Prawns" with bouillabaisse maître d butter. Vegetarian options like "Hen of The Woods Steak" and "Cauliflower Tarte Tatin" showcase Chef John's creative flair.Led by Beverage Director Amy Racine, La Marchande's French-focused wine list and selection of vermouths complement the steakhouse fare. The bar offers a chic setting for enjoying cocktails, shellfish towers, and bar bites.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable