Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New Jersey

Meilleurs restaurants français à Englewood

Prix
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

49 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Chez Messy
4.8
Exceptionnel(37)
Prix : raisonnable
• French • Washington Heights
Réservé 1 fois aujourd'hui
A FUN SEXY TAPAS RESTAURANT & BAR WITH A CURATED WINE LIST & CRAFT COCKTAILS.
Photo du restaurant Chez Fifi
4.7
Exceptionnel(45)
Prix : très cher
• French • Upper East Side
Réservé 21 fois aujourd'hui
A new French bistro nestled in a historic townhouse on the Upper East Side. In the main dining room, Executive Chef Zack Zeidman delivers Parisian classics with Basque flair. Upstairs at Salon de Fifi a l’Étage, master mixologist Yumi Nemoto showcases innovative signature cocktails, served alongside light bites from the kitchen below.Please direct private dining inquiries to reservations@chezfifinyc.com. Kindly note that we do not take standard reservations over email. We look forward to dining with you!
Photo du restaurant La Grande Boucherie NYC
4.5
Génial(8594)
Prix : très cher
• French • Midtown West
Réservé 411 fois aujourd'hui
With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Époque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Photo du restaurant Grand Brasserie
4.3
Génial(152)
Prix : cher
• French • Midtown East
Réservé 58 fois aujourd'hui
About Grand BrasserieTimeless elegance of historic Grand Central Terminal with the laid-back elegance of French design. Landmark Vanderbilt Hall, once the Terminal's main waiting room, has been transformed into Grand Brasserie, a New York City meeting place with Parisian flair. Open daily from 5:30 AM to 2 AM, our brasserie features two impressive bars and dining rooms, offering a menu filled with timeless French classics. Whether you're seeking a morning espresso, a leisurely lunch, or a late-night drink, Grand Brasserie is your go-to destination for authentic French cuisine in the heart of New York City. What You Need to KnowHow to get to: Located inside Grand Central Terminal, in the grand Vanderbilt Hall.Address: 89 E 42nd St. Entrance to Grand Central Terminal at 42nd Street & Park Avenue.Menu Options: Brunch from 5:30 AM - 3 PM. Dinner until 2 AM. Lunch Prix Fixe available daily.Please note: Bar area seats are only available on a first come, first served basis.
Photo du restaurant Quality Bistro
4.7
Exceptionnel(3258)
Prix : cher
• French • Midtown West
Réservé 159 fois aujourd'hui
Quality Bistro is a bustling brasserie in midtown Manhattan from the team behind Quality Meats and Quality Italian. Quality Bistro offers contemporary takes on bistro classics in a whimsical space serving the best French Onion Soup and Steak Frites in New York City. Located in Midtown Manhattan near Central Park, MOMA, Carnegie Hall, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, and Times Square, Quality Bistro is the best restaurant in Midtown Manhattan.
Photo du restaurant Le Monde
4.6
Exceptionnel(871)
Prix : cher
• French • Upper West Side
Réservé 33 fois aujourd'hui
Located in Morningside Heights on the Upper West Side, Le Monde channels Loire Valley cuisine, serving up such classics as cheese, onion soup, and coq au vin.
Photo du restaurant Nice Matin
4.6
Exceptionnel(4834)
Prix : raisonnable
• French • Upper West Side
Réservé 76 fois aujourd'hui
« Tenant son nom du plus grand quotidien du sud de la France, le Nice Matin apporte à l’Upper West Side une touche de cuisine provençale et une petite présentation à la cuisine de Nice, berceau entre autres de la pissaladière et du pan bagnat et, si on en croit la carte, d’un énorme steak au comté, mariné à l’aïoli et servi avec des frites au romarin. C’est le meilleur hamburger depuis que Daniel Boulud a rassemblé foie gras et côtelettes dans un steak haché. Le plaisir vous attend dans l’assiette et cela jusqu’au dessert. » William Grimes - NY Times.
Photo du restaurant FIG & OLIVE Fifth Avenue
4.4
Génial(8117)
Prix : cher
• French • Midtown East
Réservé 19 fois aujourd'hui
FIG & OLIVE c'est la passion pour les meilleures huiles d'olive ainsi que les saveurs et la cuisine de la Riviera et des régions côtières du sud de la France, l'Italie et l'Espagne. C'est un restaurant qui offre un service complet pour les menus du dîner, du brunch et du souper. La carte des vins exceptionnelle comprend plus de 30 vins d'Italie, de France et d'Espagne offerts au verre ou à la bouteille. FIG & OLIVE FIFTH AVENUE sort vraiment de l'ordinaire avec son design élégant et authentique de la Côte d'Azur et de la Riviera Italienne. Cet espace offre de nombreuses possibilités d'accueillir une variété d'événements de 12 à 250 personnes. La philosophie de menu de FIG & OLIVE est basée sur la notion d'ingrédients et de plats sains et sophistiqués, chacun préparés ou complété avec une huile d'olive unique.
Photo du restaurant Brasserie Cognac Midtown East
4.3
Génial(208)
Prix : raisonnable
• French • Midtown East
Réservé 46 fois aujourd'hui
Restaurateurs Vittorio Assaf and Fabio Granato opened Brasserie Cognac de Monsieur Ballon in April 2008. The duo brought their love for French culture and cuisine to New York City and gave the Big Apple an authentic slice of such, with a brasserie style menu combining French classics with modern creations.
Photo du restaurant Cafe d'Alsace
4.7
Exceptionnel(3680)
Prix : raisonnable
• French • Upper East Side
Réservé 60 fois aujourd'hui
Le Café D'Alsace est présenté par le chef Philippe Roussel, précédemment au Chelsea Bar and Bistro et au Montparnasse. Celui-ci est originaire de Bretagne mais connaît quelques petites choses à propos de l'Alsace, servant des plats typiques comme la tarte flambée (avec des oignons et du lard grillé), la potée (soupe aux choux) et la choucroute garnie de porc ou de fruits de mer. Vous pourrez également essayer l'une des bières de l'extravagante carte.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable