Located in the heart of Kapa‘a town, ‘Āina Kaua‘i offers creative and delicious Japanese cuisine that highlights the flavors and bounty of Kaua’i. The menu features produce harvested at peak freshness from local farms, highlighting each element through refined Japanese cooking techniques. The open kitchen allows guests to observe the preparation of courses, while the choice “Chef’s Counter” features four exclusive seats where guests can interact with the chef throughout their meal. Guests can select libations from a drink menu which includes premium sake, Japanese beer, and wine. Hale ‘Aina Award Winner "Best Kaua‘i Restaurant" 2023 and 2024. Reservations required. Dietary restrictions must be confirmed by email (eat@ainakauai.com) before making a reservation. No refunds, changes, or cancellations.
Le menu varié du Red Salt met à l'honneur les fruits de mer et produits frais d'Hawaï, dans une ambiance de bord de mer à la fois raffinée et décontractée. Les plats modernes incluant le mahi-mahi poêlé à la vanille ou le filet de porc en croûte de noix de macadamia sont servis dans un cadre balnéaire contemporain, afin de créer une expérience culinaire éblouissante aussi bien pour les papilles que pour les autres sens.
Certains soirs, le Red Salt Lounge propose un bar à sushi, où vous pourrez savourer des bouchées innovantes d'inspiration hawaïenne à base de poisson frais pêché du jour. La réservation d'une table n'est pas possible au lounge et au bar à sushi. Le service s'effectue selon le principe du premier arrivé, premier servi.