Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Come and experience San Francisco's original Omakase (chef's choice) sushi in the Kyoto-kaiseki style.Kyoto-kaiseki is considered to represent the ultimate in Japanese dining; combining art and the finest seasonal ingredients.Kyoto-born and trained chef Mitsunori Kusakabe's creative accolades include winning the Creative Sushi Award from the National Sushi Society and Sushi of the Year in competition against other world-renowned sushi chefs.If your party size is more than 11 guests or if you are considering a buyout, please contact us at info@kusakabe-sf.com.
L'Omakase propose deux menus dégustation à prix fixes qui vous raviront. Ce voyage culinaire vous fera découvrir les nombreuses saveurs de la cuisine japonaise à base de poisson provenant du célèbre marché Tsukiji à Tokyo, au Japon. La spécialité de l'établissement est l'edomae, du sushi de style traditionnel. L'Omakase travaille en partenariat avec des chefs formés dans les meilleurs restaurants de Tokyo. Des sakés de qualité choisis individuellement vous seront proposés pour accompagner votre repas à base de la meilleure sélection de poissons de la journée. Confiez vos papilles aux chefs et choisissez Omakase.
***Sato Omakase is offering TASTING MENU ONLY***An invitation to our limited tranquil Omakase Sushi Bar area. Immerse yourself into an intimate experience with the chef and the exclusive drink service. Omakase begins at 5:00pm, 5:30pm, 7:30pm, and at 8:00pm. - Omakase Bar seatings are where you can directly interact with the chefs in action right in front, - Omakase Table seatings are cozy tables against wall where you are offered with the full omakase dishes and drinks.If you have allergies or dietary restrictions, please kindly let us know ahead of time. We will do our best to accommodate.
Découvrez une ambiance sophistiquée et une cuisine contemporaine japonaise Robata aux quatre restaurants de ROKA AKOR à Scottsdale, AZ, San Francisco, Chicago et Skokie, IL.
Le menu change selon les saisons et propose une rotation de la sélection des biftecks, des fruits de mer, des légumes, des marinades et des sauces japonaises, ainsi que de sushi et de sashimi. Le grill robata, qui se situe en plein cœur du restaurant, fournit une expérience visuelle en soi. L'ambiance est complétée par un décor contemporain et un éclairage apaisant. Les clients sont encouragés à discuter avec les chefs afin de vivre une expérience culinaire éducative et interactive.
Le chef Ken Tominaga donne une vision moderne de la cuisine de style Izakaya traditionnelle avec le PABU San Francisco. En partenariat avec Michael Mina, ce bar à sushi et izakaya moderne dans le centre de San Francisco est un rêve devenu réalité pour Tominaga et Mina. Situé à l'espace historique 101 California, dans le quartier financier de San Francisco, le PABU allie le charme japonais rustique et traditionnel avec la sophistication urbaine et moderne pour créer une incroyable expérience culinaire sociale. Les demandes pour le bar à sushi ne sont pas garanties.
Aménagé au 2e étage de l'Hotel Nikko, le restaurant élégant et intime ANZU est reconnu comme l'un des meilleurs de San Francisco. Sa cuisine californienne durable est renforcée par des saveurs asiatiques, créant une nouvelle et délicieuse culture gastronomique que les patrons du monde entier apprécient. L'ANZU est réputé pour son ingéniosité épicurienne véritablement captivante, grand exploit à San Francisco.
Le bar à service complet propose des vins et des cocktails. Il affiche son imagination étonnante grâce à son menu bien fourni de cocktails et de martinis de saké artisanaux. Venez voir à quoi ressemblent les saveurs contemporaines agrémentées d'une touche zen. Découvrez l'ANZU.
Are you ready to embark on a mouth-watering journey down the Mediterranean coast, infused with the tantalizing flavors and techniques of Japan? Join us now to experience this meeting of cultures that will leave your taste buds craving for more!
A progressive approach executed from a deep history of Kappo and Omakase Edomae Sushi. Two of Japan’s historical culinary concepts brought together combining hyper-seasonal ingredients and premium fish selections direct from our private purveyor inside the world renown Toyosu fish market in Tokyo, Japan. Hashiri’s focus is to exemplify its re-evolving cuisine to showcase Japan’s richest seasonal ingredients.HASHIRI "KODAWARI EDOMAE SUSHI" - $300Hyper seasonal multi course Kappo & Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter.HASHIRI " OMAKASE EDOMAE SUSHI" - $200Hyper seasonal Omakase Edomae Sushi dining experience at the sushi counter. Due to our limited seating and the effort involved in curating our menu with internationally sourced ingredients, we kindly ask for your understanding regarding our cancellation policy. Cancellations or no-shows within 72 hours of your reservation will incur the full cost of the dining experience.
Le Okane est un izakaya qui se spécialise également dans les sushis, fournissant à la Bay Area une toute nouvelle option agréable où manger et boire qui offre à ses clients l'une des plus authentiques expériences japonaise de la ville tout en mettant l'accent sur de véritables plats traditionnels.