Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City
  4. Manhattan
  5. Midtown West
Oceana, New York, NY

Oceana

4.7
4,7
7099 avis
30 $ ou moins
Fruits de mer

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 26 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Animé
Under the guidance of the Livanos family and Paul McLaughlin, Oceana has provided New Yorkers with an exceptional seafood destination since 1992.

Oceana delivers a fresh, seasonal, innovative and approachable seafood-forward menu, with additional offerings suitable for any palate.

Oceana has a 70 seat Cafe with a 18 seat marble bar. Great for lunch, after work cocktails & snacks, pre-theater dinner and post-theater desserts. Spring and Summer bring a 50 seat outdoor dining area, private dining options include our Chefs Table for 4, our new Chefs Counter for 6, Wine Room for 18, and our Grand Salon for 80. Full buyouts are also available.

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Réservation de tables avec bouteilles
  • Heures d'ouverture
    lun., mer. 07:30–21:00 mar., dim. 16:00–21:00 jeu. 08:00–15:00 ven. 11:30–21:00 sam. 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (212) 759-5941
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Michael Aungst and Tim Jocz
  • Installations pour l'événement privé
    Oceana can accommodate seated groups of from 4 to 250 guests and up to 500 guests for a standing reception. Contact Senta Connolly, 212-782=3355, privatedining@oceanarestaurant.com
  • Contact pour l'événement privé
    Senta Connolly: (877) 261-1887
  • Quartier
    Midtown West
  • Rue transversale
    Between 6th and 7th
  • Parking details
    Stationnement public
  • Public transit
    Public transit stops;B,D,D,V: 47th-50th/Rockefeller Center;N,R,W: 49th Street1: 50th Street
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasserie en plein air, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Vin

Avis de 7 099 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

7 099 avis
  1. Enrique

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Thank you for all. We are a Spanish family very happy for theexperience

    Cet avis est-il utile ?

  2. Arthur

    Washington

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious branzino but not the best tuna tartare. Still very good

    Cet avis est-il utile ?

  3. CC

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Best fish and oysters I’ve had in a long time. Perfect location for both theatre shows and holiday festivities. It is a bit loud in the space due to its size but not a deal breaker. Been a few times and I’ll be back. Their theatre menu is fantastic and a great deal.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Julie

    Washington

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    One of our best dining experiences in NYC - the food was incredible and the service very attentive. We started our meal with the yellowtail which was delicious and the burrata which was fantastic! The star of the meal had to be the Dover sole which was buttery, fresh and delicious! The only down side was the desserts - the selection wasn’t ideal but we tried the vanilla cheesecake and the cookies both of which were okay but not our favorite. Overall a great meal in a comfortable but stylish setting!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Nancy

    VIP

    New York

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 4
    Back room wonderful! Front room would have been too noisy and I would have left. Service did not get my order right.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Theresa

    VIP

    Houston

    24 avis

    5.0

    24 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We were blown away by the service and ambiance of Oceana. We are from the Gulf Coast and must say this was the best seafood dinner we have had yet!

    Cet avis est-il utile ?

  7. Gale C

    VIP

    New York

    27 avis

    5.0

    27 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I am not saying this lightly. Unquestionably the best meal my husband and I ever had. We had four courses chosen off the regular menu accompanied by wine pairings explained by the sommelier, Matt, who loved his job. It was not unlike an interesting history lesson. Great food! I agree with my husband who said that they really know how to season. I have to add they know how to add an unexpected ingredient that made what would have been a mundane mushroom risotto pop. It was just the right, small amount of pickled mushrooms sprinkled on top. While the crabcake was huge, lump and traditionally prepared. Where it wasn’t required they didn’t over season or do anything just to do something new. Nothing seemed like an afterthought. Fine dining at its best. We are both looking forward to going back.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Peter

    Baie de San Fra

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent experience and all the staff were super nice.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Lauren

    VIP

    New York

    17 avis

    5.0

    17 avis

    Y est allé·e le 18 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Lobster pasta was excellent. Filet mignon was disappointing. Service was very attentive.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Ron

    VIP

    New York

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le 18 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great service. Great food. Great cocktails. Great wine list.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Oceana propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (212) 759-5941.

Le restaurant Oceana est noté 4,7 étoiles par 7099 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 26 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Oceana

120 West 49th Street, 10020 New York, NY

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Between 6th and 7th
  • Quartier
    Midtown West
  • Heures d'ouverture
    lun., mer. 07:30–21:00 mar., dim. 16:00–21:00 jeu. 08:00–15:00 ven. 11:30–21:00 sam. 17:00–21:30
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Réservation de tables avec bouteilles
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement public
  • Public transit
    Public transit stops;B,D,D,V: 47th-50th/Rockefeller Center;N,R,W: 49th Street1: 50th Street
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Michael Aungst and Tim Jocz
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasserie en plein air, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (212) 759-5941
  • Installations pour l'événement privé
    Oceana can accommodate seated groups of from 4 to 250 guests and up to 500 guests for a standing reception. Contact Senta Connolly, 212-782=3355, privatedining@oceanarestaurant.com
  • Contact pour l'événement privé
    Senta Connolly: (877) 261-1887
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable