Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City
  4. Manhattan
  5. Midtown West
Oceana, New York, NY

Oceana

4.7
4,7
7126 avis
30 $ ou moins
Fruits de mer

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 36 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Animé
Under the guidance of the Livanos family and Paul McLaughlin, Oceana has provided New Yorkers with an exceptional seafood destination since 1992.

Oceana delivers a fresh, seasonal, innovative and approachable seafood-forward menu, with additional offerings suitable for any palate.

Oceana has a 70 seat Cafe with a 18 seat marble bar. Great for lunch, after work cocktails & snacks, pre-theater dinner and post-theater desserts. Spring and Summer bring a 50 seat outdoor dining area, private dining options include our Chefs Table for 4, our new Chefs Counter for 6, Wine Room for 18, and our Grand Salon for 80. Full buyouts are also available.

Commande en livraison ou à emporter

Privatisation de salle

Privatisation de salle

Réservez votre prochain événement avec nous

Voir les détails

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Réservation de tables avec bouteilles
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 07:30–21:00 ven. 11:30–21:00 sam. 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (212) 759-5941
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Michael Aungst and Tim Jocz
  • Installations pour l'événement privé
    Oceana can accommodate seated groups of from 4 to 250 guests and up to 500 guests for a standing reception. Contact Senta Connolly, 212-782=3355, privatedining@oceanarestaurant.com
  • Contact pour l'événement privé
    Senta Connolly: (877) 261-1887
  • Quartier
    Midtown West
  • Rue transversale
    Between 6th and 7th
  • Parking details
    Stationnement public
  • Public transit
    Public transit stops;B,D,D,V: 47th-50th/Rockefeller Center;N,R,W: 49th Street1: 50th Street
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasserie en plein air, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Vin

Expériences

  • 4-Course Chef’s Tasting Menu

    110,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    All us to take care of the entire experience for you with our Chef's 4-Course Tasting Menu. Choice of: Appetizer / Crudo Pasta Main Course Dessert entire table participation is required supplemental charge applied to crab cake - $10 filet mignon selection + $15 dover sole selection + $50

Avis de 7 126 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,6Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

7 126 avis
  1. Kim

    VIP

    Metro d'Atlanta

    9 avis

    5.0

    9 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    awesome experience halibut perfect burrata delicious swordfish slightly overcooked

    Cet avis est-il utile ?

  2. Hugh

    New York

    4 avis

    1.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    The Lobster Scampi had a faint smell of ammonia, a sure sign of lobster meat past its expiration date. I’ve enjoyed this dish many times over the years at Oceana, but today’s dish was a terrible experience. Update 1/9/25: Oceana called me directly to follow up on this review. I was initially positively surprised that they cared enough to follow up, but the person proceeded to ask about my experience then flatly stated that it could not have been an ammonia smell, but possibly tarragon, and that I should not have “vented” by posting my review. An unprofessional, unwelcome response that left a sour taste in my mouth.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  3. Jackie

    New York

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Oceana is an excellent choice for pre theater dining. The price fixed three course dinner has diverse options and perfect portion sizes. The restaurant is large and spacious, not your typical NYC space. The wait staff are polite, professional, and accommodating. The location on 6th avenue and 49th is a short walk to the theater district and the food is always delicious!

    Cet avis est-il utile ?

  4. Robert

    VIP

    New York

    24 avis

    5.0

    24 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The pre-theater menu was excellent, I had grilled octopus, hake with broccoli rabe, and sorbet for dessert with the wine pairing. Our sommelier Matthew was fun and informative, offering novel combinations including a mellon liquer with dessert. Oceana is a great alternative to restaurants that are closer to the monster shows but don't offer much novelty or interest for me. We will return!

    Cet avis est-il utile ?

  5. Nancy

    VIP

    New York

    14 avis

    5.0

    14 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was outstanding! The Catskills Chicken Bourguignon was amazing and the blending of the savory flavors with the Scottish Salmon was delicious.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Chris

    VIP

    Baie de San Fra

    16 avis

    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Food was excellent. We enjoyed the Dover dole, crab cakes and GF lobster linguine.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Dorothy

    VIP

    New York

    51 avis

    5.0

    51 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful dinner and excellent service. Loved the octopus appetizer and swordfish entree. So well-seasoned and flavorful! Attentive servers also made sure we finished in time to make it to the theater without being rushed. Pricey but definitely worth it.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Kelsey

    Baltimore

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding service combined with amazing food tied together with the great ambiance of the establishment!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Michele

    Grand Boston

    72 avis

    5.0

    72 avis

    Y est allé·e le 3 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The service was excellent and the food superb! The room was lovely as well.

    Cet avis est-il utile ?

  10. Lisa

    VIP

    Grand Boston

    51 avis

    5.0

    51 avis

    Y est allé·e le 3 janvier 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The sommelier is terrific. Had a great Spanish white wine pairing with my absolutely delicious gluten-free mushroom risotto. Excellent dining experience.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Oceana propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (212) 759-5941.

Le restaurant Oceana est noté 4,7 étoiles par 7126 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 36 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Oceana

120 West 49th Street, 10020 New York, NY

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Between 6th and 7th
  • Quartier
    Midtown West
  • Heures d'ouverture
    lun.–jeu. 07:30–21:00 ven. 11:30–21:00 sam. 17:00–21:30
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Réservation de tables avec bouteilles
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Stationnement public
  • Public transit
    Public transit stops;B,D,D,V: 47th-50th/Rockefeller Center;N,R,W: 49th Street1: 50th Street
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Michael Aungst and Tim Jocz
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brasserie en plein air, Café, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (212) 759-5941
  • Installations pour l'événement privé
    Oceana can accommodate seated groups of from 4 to 250 guests and up to 500 guests for a standing reception. Contact Senta Connolly, 212-782=3355, privatedining@oceanarestaurant.com
  • Contact pour l'événement privé
    Senta Connolly: (877) 261-1887
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable