Indulge in a culinary adventure with delicious food, exquisite wine and cocktails and a picturesque atmosphere perfect for creating lasting memories every time you visit. Capture the love in each moment! We love being a part of everyone’s “Love Story”. Bar and Table Walk-Ins welcomed based on availability. Large parties please contact by phone to be accommodated.
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Sokai Sushi Bar Is a casual fine dining restaurant, offering eclectic Japanese and Peruvian cuisine.We specialize in original fusions, allowing the customer to select from an ever evolving menu and long-time favorites sourced from top quality seasonal ingredients. Our restaurant prides in differentiating from traditional Japanese and Peruvian Cuisine to creative flavors that enhance your palate at every bite. Special Services Offered:Custom Orders, Catering and Delivery services available
Le Texas de Brazil vous propose une nouvelle expérience en matière de haute gastronomie. L'établissement est une authentique « Churrascaria » (ou steakhouse) brésilo-américaine combinant les cuisines du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas. Faites-vous plaisir avec le bar à salades gourmand disposant de 50 à 60 choix d'entrées, de légumes frais, de soupes et de salades. Prenez place à la table et préparez-vous à déguster des viandes parfaitement tranchées par une brigade aux couteaux bien aiguisés et qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, laissez l'un des sommeliers de l'établissement sélectionner l'accord parfait grâce à la carte des vins élaborée, ou laissez-vous tenter par une « caïpirinha », un cocktail de prédilection de la maison. Complétez votre expérience culinaire avec un des nombreux choix de desserts décadents, puis détendez-vous avec un digestif ou un espresso bien fumant, en profitant de l'ambiance de Texas de Brazil.
Le Bulla (boo-ya), qui signifie « bavarder » en argot ou « ce dont parle les gens », vous invite à savourer vos plats espagnols préférés tels que les « Patatas Bravas », « huevos Bulla », « Buñuelos de Bacalao » et autres tapas, ainsi que des plats du jour alléchants préparés dans notre cuisine que vous pourrez partager entre amis.
Nous sélectionnons uniquement les ingrédients les plus frais pour vous offrir une cuisine à la fois savoureuse et authentique. Notre ambiance est créée pour éveiller vos sens et stimuler votre appétit. Nous vous invitons à nous rejoindre pour une célébration qui aura bon goût !
EXPERIENCE TEPPANYAKIJapan Inn was established in 1990 when founders opened their first location in Plantation, FL. Since then we have been serving an extended variety of Japanese and Thai food including fresh sushi. We had the honor to be named Best Sushi Restaurant in Plantation by Hometown Herald readers.In 2002 a second location was opened in Weston, FL, and soon enough it was voted Best Japanese Restaurant by “Best of Weston”.Our third location was opened in Doral, FL during the summer of 2019, and we plan to keep growing to share our food and entertainment with our customers all over South Florida. The Japan Inn Group also owns Kimura Japanese Steak & Seafood located in Boynton Beach, FL.
Amelia’s 1931 is a charming restaurant and bar offering an exquisite blend of Latin-Asian cuisine and expertly crafted cocktails. The atmosphere is enriched by soothing Jazz and Blues tunes, creating the perfect setting for date nights, birthdays, business dinners, or a night out on the town. Managed by the same talented team behind Finka Table & Tap and Barbakoa by Finka, Amelia’s 1931 guarantees an unforgettable dining experience. The innovative beverage program, led by Beverage Director Alexander Aportela, complements the vibrant and carefully curated menu by owner Eileen Andrade and Executive Chef Ernesto Cortes.