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Locally curated cuisine, along San Diego's Marina. - Marina Kitchen - San Diego Marriott Marquis & Marina, San Diego, CA

Marina Kitchen - San Diego Marriott Marquis & Marina

4.4
4.4
402 avis
De 31 $ à 50 $
Plats réconfortants
Étiquettes principales :
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Idéal pour les groupes
  • Parfait pour le happy hour
Le Marina Kitchen est un restaurant dynamique chic et confortable de San Diego, où vous pourrez vous détendre, rencontrer des gens et profiter des sons ainsi que des images de son atmosphère rythmique et dynamique. Admirez la vue panoramique sur la côte de San Diego depuis la baie du restaurant.

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2 personnes

19:00


Réservé 14 fois aujourd'hui

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Plats réconfortants, Californienne, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 06:30–12:00 Déjeuner lun–ven 06:30–11:00 Bar Quotidiennement 06:30–01:00 diner Quotidiennement 11:00–14:00 Souper Quotidiennement 17:30–22:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 699-8222
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Rafael Corniel
  • Installations pour l'événement privé
    Encounter the new breed of restaurant designed to accommodate group clientele in an endless combination of configurations. Marina Kitchen delivers a unique dining experience, from a breakfast buffet to a "Williams Sonoma" like reception space, sunsets on our outdoor terrace to private dinner parties
  • Contact pour l'événement privé
    Makena Clark: (619) 230-8360
  • Quartier
    Centre-ville / Gaslamp
  • Rue transversale
    Harbor
  • Infos de stationnement
    Stationnement de l'hôtel
  • Métro ou Station
    Convention Center Trolley Station
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Vin

Avis de 402 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.4
4,4 d'après les évaluations récentes
  • 4,4Plats
  • 4,4Service
  • 4,3Atmosphère
  • 4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Adapté aux repas d'affaires

  • San Diego

    Adapté aux repas d'affaires

402 avis
  1. 1happybelly

    San Diego

    169 avis

    VIP
    5.0

    169 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I convinced friends to join me at Marina Kitchen at the Marriott Marquis San Diego Marina for some food and libations before our show at the Rady Shell. We got a window table overlooking the palm covered pool area We had sweet Jeanette as our server. She and the staff took care of all our needs, the service was outstanding. To start, we ordered the crispy onion rings for the table along. For her entrée she ordered the prosciutto and pesto flatbread with mozzarella, marinara, basil, and Parmesan, it looked delicious. The other friend ordered the cheese and charcuterie plate with artisanal cheeses and cured meats, Jacky’s jam, pickled vegetables and peppers, honeycomb, and other accompaniments, very nice. I had a Ketel One dirty martini and the Maine lobster roll with tarragon aioli topped with micro sprouts, in a Hawaiian roll, and housemade chips. Loved the touch of tarragon and the Hawaiian roll, quite different. Nice choice, Marine Kitchen is as good as I remember.

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  2. hannah

    Seattle

    5 avis

    3.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    No option to order off a menu for breakfast no matter what day of the week. Buffet only and it is crazy expensive, especially if omelette bar is backed up so no egg options are available. For the price, it'd be nice to offer more than coffee/tea (ie, cappuccino perhaps). The hotel has a Starbucks (also crazy expensive) and a "market" but no proper breakfast restaurant except for $38 buffet.

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  3. OpenTable Diner

    San Diego

    34 avis

    VIP
    5.0

    34 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious dinner before the concert at Rady Shell. Great service and food.

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  4. OpenTable Diner

    San Diego

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The food was very fresh and very good. Just not the portions we are used to. We had Shaddy as our server and he was nice and friendly.

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  5. DrA1

    Los Angeles

    16 avis

    3.0

    16 avis

    Y est allé·e le 23 juin 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Service needs work. Food was ok but nothing great.

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  6. SylvesterM

    Caraïbes

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 17 juin 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    The raw oysters had been in water so long that they had an unnatural color; appeared bleached. Service was extremely slow. Recommend with reservations.

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  7. OpenTable Diner

    New York

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 14 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The Blue cheese wedge salad with salmon was delicious. I was particularly impressed aesthetically; the presentation was beautiful. The visual effect enhanced the flavor (or at least the enjoyment of the flavor). Dessert was a surprise. I ordered the mango cheesecake. Shaddy, our very professional, friendly and efficient server, warned me that it wouldn’t come as the traditional slice. When he said it was baked, I thought he meant it would come as a square. Instead, there were two “popsicles” (in shape only - no ice) atop some fresh diced mango and a tart raspberry sauce. The chef prepared the food with creativity and a sense of humor. It made dinner more fun than usual. Shaddy’s great interpersonal skills made our dinner more lively, too.

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  8. Andree

    New York

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 14 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Quality food and great service. Variety of seating options.

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  9. OpenTable Diner

    Houston

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 11 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    It is inside the hotel, so that's nice that I didn't have to go far for descent food. I had the short rib ragu, it was delish. If you get it and it doesn't taste amazing at first, add a tiny bit of salt. It was so good after that. My wife had the lobster roll. Too much celery lol. Then we ended with the 7 layer chocolate cake, it was good. The server was not so amazing. But overall we enjoyed the meal, well I did. I would eat there again because it is right in the hotel

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  10. OpenTable Diner

    Tampa

    21 avis

    VIP
    5.0

    21 avis

    Y est allé·e le 27 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Service was excellent. We were a party of 6 . Will be back when we return to San Diego

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FAQ

Le restaurant Marina Kitchen - San Diego Marriott Marquis & Marina est noté 4.4 étoiles par 402 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 14 fois aujourd'hui
Google Map pour Marina Kitchen - San Diego Marriott Marquis & Marina

333 West Harbor Drive, 92101 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Harbor
  • Quartier
    Centre-ville / Gaslamp
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 06:30–12:00 Déjeuner lun–ven 06:30–11:00 Bar Quotidiennement 06:30–01:00 diner Quotidiennement 11:00–14:00 Souper Quotidiennement 17:30–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Plats réconfortants, Californienne, Américaine
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Stationnement de l'hôtel
  • Métro ou Station
    Convention Center Trolley Station
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Rafael Corniel
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 699-8222
  • Installations pour l'événement privé
    Encounter the new breed of restaurant designed to accommodate group clientele in an endless combination of configurations. Marina Kitchen delivers a unique dining experience, from a breakfast buffet to a "Williams Sonoma" like reception space, sunsets on our outdoor terrace to private dinner parties
  • Contact pour l'événement privé
    Makena Clark: (619) 230-8360
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