Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
editorial list heading

Where Chefs Eat in Calgary

Une photo de Phaidon-author-logo
par Phaidon
Mise à jour le 07 juin 2024
You’re in luck. The world’s best chefs are sharing their favorite places to dine out in Calgary. We’ve partnered with Phaidon’s Where Chefs Eat, the best-selling restaurant guidebook with over 7,000 recommendations across the globe, to create a list of restaurants in Calgary where chefs love to eat. Grab your copy of this must-have guide, and get 30% off, just for being an OpenTable diner.
Une photo du restaurant Pigeonhole - 17th Ave
4.8
4.8 (1738)
De 31 CAD à 50 CAD
Restauration Bar
Centre-ville
À propos du restaurant
"Coming back home and having a meal of this quality with a surprising focus on vegetables, gives me hope for the restaurant scene in Calgary today." – Matt Abergel
Meilleur avis
Daniel
Y est allé·e le 26 févr. 2022
Great food, unique dishes. excellent service. Cute location
Une photo du restaurant River Café
4.6
4.6 (4857)
De 31 CAD à 50 CAD
Canadienne
Calgary
À propos du restaurant
"River Café has created a beautiful place in an extraordinary setting and have tended to the details that make you feel at home– staff who care, chefs who are passionate about quality, and regional, seasonal ingredients that bring to your palate a sense of place." – John Jackson & Connie DeSousa
Meilleur avis
BrunoVIP
Y est allé·e le 12 août 2024
L’endroit est superbe, le restaurant est aussi bien décoré. Le service est accueillant et attentionné. Nous avons trouvé la qualité des aliments et des plats servi impeccable. Notre seule bémol est le temps d’attente pour recevoir nos plats. Nous avons du passer 1h45 à table pour le lunch du midi.
Une photo du restaurant charbar
4.6
4.6 (2223)
De 31 CAD à 50 CAD
Canadienne
Centre-ville
À propos du restaurant
"The culinary influence of Argentina is evident throughout the menu, with the personalized touch of tableside preparation for dishes like ceviche mixto. The extensive raw bar pays homage to the fresh, sustainable, West Coast seafood that is readily available here. Vegetarian cuisine is celebrated too – almost half of the options are vegetarian, particularly the small plates meant to share, such as the pistachio and avocado bruschetta, grilled provoleta and sourdough fugazza with Roman broccoli." – John Jackson & Connie DeSousa
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 27 juil. 2024
Exceptionnal expérience Our waiter was terrific; Marc
Une photo du restaurant Deane House
4.8
4.8 (1938)
De 31 CAD à 50 CAD
Canadienne
Inglewood
À propos du restaurant
Recommended by Chefs John Jackson & Connie DeSousa from CHARCUT Roast House
Meilleur avis
LouisC
Y est allé·e le 25 août 2023
Accueil chaleureux de la part du personnel avec une belle attention à l’occasion de notre anniversaire de mariage. Plats savoureux, service exquis. Une très belle soirée. Merci! Lucie et Louis du Québec
Une photo du restaurant Alloy
4.7
4.7 (4401)
51 CAD et plus
Mondiale/Internationale
Calgary
À propos du restaurant
Recommended by Chefs John Jackson & Connie DeSousa from CHARCUT Roast House
Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 14 juil. 2022
Excellent service!
Une photo du restaurant Model Milk
4.8
4.8 (2062)
30 CAD ou moins
Américaine contemporaine
Calgary
À propos du restaurant
Justin Leboe is a chef with an established haute pedigree, his CV including The French Laundry, Daniel and, closer to home, Accolade in Toronto. But in 2011 when he opened Model Milk, housed in a converted art deco dairy in uptown Calgary, he switched to serving up southern fried chicken, waffles and gravy, and "Sunday suppers" of BBQ ribs. On his menu, which does sharing plates and traditional mains, easy comforts sit alongside the more grown-up likes of handmade cavatelli, wagyu beef tartare and little gem lettuce with Asturian aioli. A fine modern wine list and an extensive list of cocktails encourage lingering into the early hours.
Meilleur avis
VeroniqueA
Y est allé·e le 9 juil. 2023
Très bon moment, plats très bons, service impeccable. Cependant salle un peu trop bruyante.
Une photo du restaurant Ten Foot Henry
4.8
4.8 (6270)
De 31 CAD à 50 CAD
Canadienne contemporaine
Calgary
À propos du restaurant
Recommended by Chefs John Jackson & Connie DeSousa from CHARCUT Roast House
Meilleur avis
Nadine
Y est allé·e le 5 août 2024
Probablement l’un des meilleurs restaurant de Calgary. Tout est parfait, l’ambiance, propreté, service et la nourriture est excellente.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable