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National Restaurant Awards 2022

Une photo de Red logo
par OpenTable
Mise à jour le 14 juin 2022
The National Restaurant Awards 2022 – organised by industry leading title Restaurant magazine – celebrate the brilliance and vibrancy of the UK restaurant scene, and reward the very best chefs, restaurateurs and operators from across the UK.
Une photo du restaurant Ynyshir Restaurant with Rooms
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25 £ ou moins
Britannique
Aberystwyth
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Moor Hall Restaurant
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41 £ et plus
Britannique
Ormskirk
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Brat
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25 £ ou moins
Anglaise
Hackney
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant The Ritz Restaurant - London
4.6
4.6 (403)
41 £ et plus
Britannique
Green Park
À propos du restaurant
Set in the heart of London the Michelin-starred Ritz Restaurant never fails to impress. Executive Chef, John Williams MBE creates menus featuring great classic dishes alongside British specialities, precisely executed and impeccably presented, using the very best quality British produce in season. The Restaurant team deliver The Ritz hallmark of excellence to every guest with an impeccable personalised service. Every Friday and Saturday evening The Ritz Restaurant, brings you ‘Live at The Ritz’, a fabulous evening of dinner and dancing. Please note that you cannot make any reservation for Afternoon Tea at The Ritz London on Opentable.com The Ritz Restaurant has been awarded the Sunday Times Top 100 Restaurant. The Ritz prides itself in delivering the highest of service standards therefore, we maintain our traditional values and do not include a discretionary service charge on your final account.
Une photo du restaurant Bibi
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25 £ ou moins
Indienne
Marble Arch
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant The Ledbury
4.9
4.9 (2808)
41 £ et plus
Britannique
Notting Hill
À propos du restaurant
C'est en 2005 que The Ledbury ouvre ses portes avec Brett Graham en tant que chef cuisinier, soutenu par une équipe jeune et dynamique, y compris le sous-chef Greg Austin, et le directeur du restaurant Darren McHugh. Le restaurant est primé plusieurs fois et détient la très convoité, deuxième étoile Michelin.
Meilleur avis
Amelie
Y est allé·e le 10 janv. 2024
Tout était parfait !! Un très bon souvenir pendant mon premier séjour à Londres
Une photo du restaurant Restaurant A.Wong
3.9
3.9 (45)
25 £ ou moins
Chinoise
Victoria
À propos du restaurant

New restaurant in London SW1, bringing a little bit of China's kitchens back to the capital.

Une photo du restaurant CORE by Clare Smyth
4.9
4.9 (3491)
41 £ et plus
Britannique
Notting Hill
À propos du restaurant
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.

Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.

Meilleur avis
FlorenceF
Y est allé·e le 14 juin 2024
Savoureuse expérience: nous avons partagé les menus Classic, et Season, nous conseillons aussi bien l’un que l’autre. Les mets sont finement cuisinés, aussi bien le poisson que les viandes (lamb , duck , excellents) les légumes sont bien mis en valeur (savoureuses morilles), la présentation est extrêmement soignée, c’est un plaisir des yeux. Que dire des desserts (on a adoré le carrot cake revisité). On est reçus dans un petit hôtel particulier composé de différents salons très cosy. Le service est chaleureux. On recommande vivement!
Une photo du restaurant Ikoyi
4.5
4.5 (225)
41 £ et plus
Mondiale/Internationale
Westminster
À propos du restaurant
Ikoyi is one of last year’s most critically acclaimed
openings. The ever-evolving menu uses West
African ingredients to create unique dishes. All are
carefully created by Head Chef and Co-founder
Jeremy Chan whose experience in the kitchens at
Noma, Hibiscus and Dinner shines through. Co-founder
Iré Hassan-Odukale’s memories of growing
up in Nigeria are the birthplace of Ikoyi, from which
Jeremy’s ideas explode out.
Jeremy has used his fascination with flavour
optimisation to create a truly exciting menu, where dishes
take on a strong visual identity through a focus on
the geometry, texture and colour of the ingredients
on the plate. The signature Buttermilk Plantain &
Smoked Scotch Bonnet, is one of Ikoyi’s best-sellers
and a true destination dish.

We serve a blind Tasting Menu for dinner.

Meilleur avis
LabrssineE
Y est allé·e le 22 mai 2019
Bon,surprenant mais bruyant, belles découvertes dans ube ambiance très à la mode.
Une photo du restaurant L'Enclume
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25 £ ou moins
Les meilleures coupes
Lancaster
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant The Angel at Hetton
4.7
4.7 (238)
De 26 £ à 40 £
Pub Gastronomique
Skipton
À propos du restaurant
This Michelin star restaurant with a style that’s casual and contemporary, the new Angel is all about great food and great hospitality – and it aims to give people a relaxed experience no matter who they are or how they choose to dine.
Michael Wignall delivers food that wows on every plate. His ever evolving style creates unique dishes full of flavour, underpinned by a contemporary, less formal approach to fine cuisine. Describing his food as ‘modern, technical and meaningful’, each element brings flavour or texture, enticing diners to experience new combinations and ingredients.


Une photo du restaurant Fallow
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De 26 £ à 40 £
Britannique
Mayfair
À propos du restaurant
At Fallow we value sustainability. It’s all about elevating humble produce to thrilling new heights.
Une photo du restaurant House of Tides
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25 £ ou moins
Britannique Moderne
Newcastle upon Tyne
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Sabor
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25 £ ou moins
Espagnole
Piccadilly
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Perilla
4.6
4.6 (1340)
41 £ et plus
Européenne Moderne
Islington
À propos du restaurant
Perilla is a restaurant based in Newington Green. Using humble ingredients of the highest quality, the food focuses on a modern interpretation of classical European flavours, in an informal and relaxed dining room.


Please be advised for tables of 5 or more we will only be serving our set menu (£66pp) with no a la carte. Please notify us of any dietary requirements.

Meilleur avis
wendyw
Y est allé·e le 19 juil. 2022
Absolute nice and unique food! 👌🏻
Une photo du restaurant The Fordwich Arms Restaurant
4.8
4.8 (53)
41 £ et plus
Pub Gastronomique
Canterbury
À propos du restaurant
The Michelin Starred, Fordwich Arms, located in the smallest town in England, dates as far back as 1828. Draped in ivory and wisteria in the most picturesque location over looking the Great River Stour, the perfect setting for an idyllic summers lunch. Boasting open fireplaces for the colder winter months, creating a cosy and welcoming ambiance.
Daniel and Natasha Smith took over The Fordwich Arms in 2017 and were awarded a Michelin Star within the first year, as well as being in the top 100 gastro pubs in the UK, multiple culinary awards, notable wine awards and various other accredits, a testament to their hair work and talent.
The seasonal menus focus on provenance, showcasing the best of local Kentish ingredients, sourced directly from local farms and producers. Dan's cooking is accomplished yet approachable, served in a relaxed pub environment with a choice of a la carte or tasting menus.

Une photo du restaurant Da Terra
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25 £ ou moins
Latino/Espagnole
Bethnal Green
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant KILN
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25 £ ou moins
Thaï
Pont de Londres
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Kol
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25 £ ou moins
Mexicaine
Marylebone
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Noble Rot Soho
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25 £ ou moins
Internationale
Soho
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Brawn
4.7
4.7 (1626)
De 26 £ à 40 £
Européenne
Bethnal Green
À propos du restaurant
Le restaurant Brawn est situé sur Columbia Road à Bethnal Green. Il s'agit d'un resto-bar de quartier qui s’adapte aux saisons et s’approvisionne auprès des fournisseurs et des producteurs locaux. Durant la saison du marché aux fleurs, ce restaurant vous propose le dîner du dimanche pour seulement 28 GBP par personne. Le menu se compose d'une sélection d'entrées, d’un repas principal, suivi d'un pudding ; la façon idéale de passer le dimanche. Brawn a ouvert à la fin de 2010 et fut encensé par la critique, recevant 5 étoiles de Fay Maschler dans l'Evening Standard et un Michelin Bib Gourmand en 2011.
Meilleur avis
barryehdavies
Y est allé·e le 31 mai 2022
Favourite restaurant in London - brilliant staff & brilliant chefs
Une photo du restaurant Inver Restaurant
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25 £ ou moins
Fruits de mer
Renfrew
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Lyle's Restaurant
4.5
4.5 (67)
41 £ et plus
Britannique
Shoreditch
À propos du restaurant
Located on the ground floor of the Tea Building in Shoreditch, Head Chef James Lowe brings together an established network of farmers and fisherman with his pared back, modern, British menu. The highly seasonal menu changes daily and is accompanied by an affordable wine list.
Lyle’s is a clean, quiet, and serene space offering lunch and dinner, as well as a drop in coffee bar. The minimalist design of the space makes the venue the ideal backdrop for any occasion. Lyle's was awarded a Michelin star in 2015.

Une photo du restaurant Trinity
4.9
4.9 (3564)
41 £ et plus
Européenne
Clapham
À propos du restaurant
Le Trinity a rouvert ses portes en octobre avec la même philosophie, la même culture et la même équipe tout en proposant un nouveau décor rafraîchissant qui a su conserver sa sophistication. Il reste une institution à Clapham. Son coin repas en plein air peut accueillir 24 personnes tandis que la salle à manger possède une capacité de 50 convives. Elle offre désormais une vue dégagée sur une cuisine ouverte et comporte des banquettes. Elle arbore en outre des tons doux de vert jade et de rose pâle. Fidèle à son style de cuisine, le nouveau menu se concentre sur l'interprétation d'Adam des grands classiques dans un cadre décontracté et abordable. La cuisine propose un menu de 3 plats avec 6 entrées, plats et desserts, à des tarifs individuels. La carte des vins reste de grande qualité avec la carte des vins du Chef (il faut ajouter la TVA et le droit de bouchon) qui augmente en quantité et en qualité ainsi qu'avec l'augmentation du nombre de conteneurs jusqu'à 400 à observer dans la cave à vins installée au premier étage.
Meilleur avis
Patrick
Y est allé·e le 27 févr. 2024
Très très bon restaurant gastronomique qui mérite largement son étoile Michelin. La salle reste toutefois assez bruyante pour un restaurant de ce rang. Nous aurions mis 5 étoiles si l'ambiance avait été plus feutrée.
Une photo du restaurant The River Café
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25 £ ou moins
Italienne
Hammersmith
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant The Oak Room at Great Fosters
4.4
4.4 (25)
De 26 £ à 40 £
Britannique
Egham
À propos du restaurant
Set inside an impressive 16th Century building, the Oak Room at Great Fosters hotel is an elegant setting for any occasion. Guests can relax with pre-dinner drinks in the cocktail bar, or sit outside on the Terrace in warmer weather. The Oak Room itself is full of character, with exposed beams and large windows complementing the refined modern décor. Head Chef Simon Bolsover specialises in modern British cuisine and creates a seasonal market menu each day, which is available at lunch and dinner alongside the a la carte. Popular dishes include grilled sea bass with hand-rolled gnocchi; fillet of beef with smoked potato puree; and Cumbrian lamb with cep risotto. The attentive service and unpretentious atmosphere complete this unforgettable dining experience.
Une photo du restaurant Kitchen Table London
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25 £ ou moins
Européenne Moderne
Bloomsbury
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Claude Bosi at Bibendum
4.7
4.7 (1699)
41 £ et plus
Française
South Kensington
À propos du restaurant
Celebrated French chef Claude Bosi launched Claude Bosi at Bibendum back in 2017, with a ground-floor seafood and oyster bar and first-floor restaurant which is ‘unashamedly fine dining’, with the chef's signature contemporary and light-hearted flair.

The a la carte menu features some of his signature classics and the chef’s Michelin-starred alma matter, with ingredients sourced predominantly from the British Isles and France. The striking upstairs dining room with its dramatic and iconic floor-to-ceiling stained glass windows has been redesigned to house a larger central open kitchen. The light and airy dining room will feature the original Conran chairs with a soft colour palate of muted blues.

Meilleur avis
JOELB
Y est allé·e le 24 avr. 2024
Nous avons choisi le menu du marché pour le déjeuner et tout était parfait, avec une mention particulière pour la pie revisitée ainsi que la tartelette au citron
Une photo du restaurant Sessions Arts Club
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25 £ ou moins
Italienne
Farringdon
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
4.8 (4109)
41 £ et plus
Britannique
Farringdon
À propos du restaurant
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Meilleur avis
Yun-Jui
Y est allé·e le 11 sept. 2024
St John has never disappoint us! Our favourite restaurant in London.
Une photo du restaurant The Black Swan at Oldstead
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25 £ ou moins
Britannique
York
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Chez Bruce
4.7
4.7 (3253)
41 £ et plus
Européenne Moderne
Wandsworth
À propos du restaurant
Bruce Poole et Nigel Platts-Martin ont ouvert Chez Bruce en 1995. Dès le début, leur intention était de servir la meilleure nourriture et les meilleurs boissons, mais dans un environnement détendu, informel mais bien orchestré professionnellement. A Chez Bruce, nous n'utilisons pas particulièrement d'artifices en cuisine. La charcuterie faite maison, les braises cuites lentement, les abats, les salades chaudes et froides, les desserts classiques et la fabrication du pain pourraient être répertoriés comme spécialités. Nous prenons aussi le plateau de fromages très au sérieux et il fait partie intégrale de la vie quotidienne du restaurant. Les directeurs du restaurant sont des amateurs de vin fanatiques et sont très fiers de la carte des vins du restaurant qui est vraiment l'une des meilleures au Royaume-Uni.
Meilleur avis
SimonW
Y est allé·e le 18 oct. 2019
Consistently excellent restaurant.
Une photo du restaurant Restaurant Story London
4.8
4.8 (1081)
41 £ et plus
Britannique
Pont de Londres
À propos du restaurant
Le Restaurant Story London souhaite vous raconter son histoire à travers la nourriture qu'il sert. Ouvert en avril 2013, il a obtenu sa première étoile Michelin en seulement 5 mois après ouverture. Inspirés par la carrière culinaire du chef Tom Vendeurs et l'histoire de la cuisine britannique, les plats représentent une histoire à déguster, imprégnée d'une mémoire. Vous partagerez ces souvenirs à travers vos sens, la vue, l'odorat et le goût. Pour cela, l'établissement sélectionne des produits frais britannique de saison, puis les couple avec une carte exclusive des vins de petits producteurs vinicoles ainsi qu'une sélection de bières artisanales britanniques d'origine locale.
Meilleur avis
MadHVIP
Y est allé·e le 10 déc. 2020
Amazing restaurant! Visit if you can. A taste sensation.
Une photo du restaurant Mangal 2
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25 £ ou moins
Turque
Dalston
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Planque
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25 £ ou moins
Française
Shoreditch
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Restaurant Gordon Ramsay
4.7
4.7 (1953)
25 £ ou moins
Non-specifiée
Chelsea
À propos du restaurant
Détenant trois étoiles au guide Michelin, la chef Clare Smyth, qui s'est vue décerné le MBE (Membre de l’Ordre de l’Empire Britannique), dirige une équipe dynamique proposant une cuisine française élégante et moderne inégalée élaborée à partir des meilleurs ingrédients de saison et grâce à des techniques à la fois classiques et modernes.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 7 janv. 2023
Excellent excellent excellent!!!
Une photo du restaurant 40 Maltby Street
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25 £ ou moins
Bar à Vin
Pont de Londres
À propos du restaurant
Located in the warehouse of Gergovie Wines we serve food that celebrates the produce of this island and also its proximity to the continent. The shop is open Wednesday to Saturday for wine, takeaway lunches and frozen items.
Une photo du restaurant The French House
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25 £ ou moins
Française
Soho
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant The Guinea Grill
4.3
4.3 (617)
41 £ et plus
Britannique
Mayfair
À propos du restaurant
Chez Guinea, on vous propose le meilleur du boeuf écossais et anglais vieilli, et nourri à l'herbe. Membres fondateurs du Scotch Beef Club dont la présidente, la princesse Anne, est une partisane passionnée. Guinea bénéficie également d'un énorme succès grâce à ses tartes au boeuf. Élu champion du concours national des tartes au boeuf 3 fois. Les amateurs de poissons et de fruits de mer ne sont pas négligés et profitent d'une belle sélection de qualité pour leurs repas. Fait unique chez Guinea; le restaurant et la salle à manger privée sont conçus entre les murs de l'un des plus anciens pubs de Londres, établi en 1423. Au-delà d'une belle sélection de vins, en particulier le Claret et le Bourgogne, les bières primées de Young sont également disponibles. Les guides de restaurants respectés tels que le Hardens, le Zagat et le Good Food mentionnent presque toujours le service chaleureux et amical. Dans l'édition de janvier 2014, l'acclamé critique gastronomique Giles Coren nommait Guinea parmi les 50 meilleurs restaurants au Royaume-Uni.
Meilleur avis
RichardD
Y est allé·e le 26 mars 2017
Service a l
Une photo du restaurant Frog by Adam Handling
4.9
4.9 (3362)
41 £ et plus
Britannique
Covent Garden
À propos du restaurant
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.

The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.

Meilleur avis
cdespla
Y est allé·e le 10 avr. 2024
Excellent restaurant à base de produits locaux intelligemment interprétés. Les plats sont de grande qualité et présentés avec beaucoup d’originalité. Seuls les desserts sont assez décevants et pas à la hauteur du reste du repas. Service de qualité et sympathique. Prix du « tasting menu » plus l’accord mets-vins élevé mais la qualité le justifie en grande partie
Une photo du restaurant Pollen Street Social
4.6
4.6 (3349)
41 £ et plus
Britannique
Mayfair
À propos du restaurant
Pollen Street Social est un bistrot contemporain offrant une cuisine raffinée non formelle dans Mayfair. Le restaurant phare du célèbre chef Jason Atherton qui possède une étoile Michelin, abrite un restaurant, un bar, un bar à desserts et une salle à manger privée.
Meilleur avis
canardos
Y est allé·e le 31 mars 2019
Anniversaire
Une photo du restaurant Silo London
4.8
4.8 (91)
41 £ et plus
Européenne Moderne
Hackney
À propos du restaurant
The worlds first Zero Waste restaurant, Silo's menu is an expression of natural farming and closed loop cooking, demonstrating quality within sustainability.
Situated in Hackney Wick overlooking the River Lea, the restaurant features an open and spacious, relaxed dining room, counter seating around the kitchen and hearth, as well as a private dining room.
Awarded with a Green Michelin Star.

Une photo du restaurant Sportsman
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25 £ ou moins
Britannique
Canterbury
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Vallum Farm Restaurant
4.4
4.4 (57)
25 £ ou moins
Anglaise
Newcastle upon Tyne
À propos du restaurant
The Vallum Restaurant & Chef’s Room team is dedicated to wonderful local produce sourced from the producers on our own site and from artisans within Vallum’s postcode, building our name on our use of robust, local produce in heart-warming dishes.

Our Head Chef works hand in hand with on-site producers including the Vallum Bakery, Vallum Kitchen Garden, and Vallum’s Little Dairy which makes wonderful ice cream in the summer and cheese in the winter.
The new Chef’s Room is available for casual dining or to hire for private events, weddings and tasting menus and our front-of-house team look forward to welcoming you.

Follow The Restaurant & Chef’s Room on Twitter: @VallumRest
or Facebook: Vallum Farm.
Sunday: 12pm-4pm (this menu changes weekly, so the one on this website is a sample only)
Mondays - Saturday: Closed. Available for private dining, parties, events only.
email: restaurant@vallumfarm.co.uk.

Une photo du restaurant Maison Francois
4.5
4.5 (10)
41 £ et plus
Française
St. James
À propos du restaurant
A modern French Brasserie serving traditional French classics using the best seasonal produce. Open for breakfast, lunch and dinner, Maison François is a critically acclaimed new restaurant just off Piccadilly in St James's. Chef Matt Ryle and team have received a prestigious Michelin plate in their first six months.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 2 oct. 2021
Best restaurant in London ✨
Une photo du restaurant Native at Brown's
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25 £ ou moins
Britannique
Mayfair
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Evelyn's Table
4.8
4.8 (222)
41 £ et plus
Italienne
Soho
À propos du restaurant
Evelyn's Table is an intimate kitchen bar, tucked away in the cellar of The Blue Posts pub, serving seasonally-inspired southern European dishes.

Kindly note that ‘counter’ bookings are along the kitchen bar in front of the chefs and ‘high-top’ bookings are our two small tables adjacent to the kitchen bar.

We serve a Pre Fixe menu consisting of 5 courses, priced at £55 per person. British ingredients, French and Japanese techniques. Please note that no A La Carte option is available.

Meilleur avis
GreggB
Y est allé·e le 5 juin 2019
Fantastique
Une photo du restaurant Hjem
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25 £ ou moins
Scandinave
Langley
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant ERST
4.8
4.8 (363)
De 26 £ à 40 £
Européenne
Manchester
À propos du restaurant
A casual restaurant and wine bar in Ancoats, Manchester
Une photo du restaurant The Seahorse
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De 26 £ à 40 £
Fruits de mer
Dartmouth
À propos du restaurant
Since 2008 the Seahorse has been a place to gather for conversation and debate and to enjoy the local seafood, it has a special warmth, spirit and welcome. The entrance is through Joe’s bar, a small and intimate space to pass through and enjoy an aperitivo on your way to the table. Opposite the bar is The Cantina, our private room at the Seahorse where friends and family can gather to celebrate and enjoy a dedicated menu and one of our chefs preparing it exclusively for the table. We have a love of Italian food, it underpins how we think what we cook each day. Fish is delivered to the restaurant twice a day from Brixham, just a few miles away, menus can change throughout the day according to availability. The kitchen respect this freshness with simple preparation. Grilling fish over a charcoal fire has long been a speciality at the Seahorse as have pastas, rice and stews in the style and flavour you would find in many coastal Mediterranean restaurants.
Une photo du restaurant Elystan street
4.6
4.6 (8)
41 £ et plus
Britannique Moderne
Chelsea
À propos du restaurant
Eat
With many years of experience both in the kitchen cooking and at the table eating we have come to understand the importance of one in relation to the other. Our aim in the kitchen, as always, is to deliver great pleasure in the dining room – and at Elystan Street we aim to achieve this through serving pure, seasonal, ingredient led, gimmick free dishes which are full of vitality and flavour.

Drink
For many people a truly epic dining experience is simply not complete without a glass or two of wine. We have compiled a savvy list of both crowd pleasers and niche wines alike – with wonderful bottles from some of the world’s finest wine makers. Without pomp or ceremony our wine waiters will do all they can to find a gem to lift your day – whatever your mood or budget. We make some mean cocktails too and have some fine London beers to offer.

Une photo du restaurant Etch
4.8
4.8 (92)
41 £ et plus
Britannique
Brighton
À propos du restaurant
Located at 216 Church Road in Brighton & Hove etch. is a 12-table British tasting menu only restaurant by MasterChef: The Professionals winner Steven Edwards. Previously a bank etch. has a contemporary look with views of an open kitchen, dark blue walls & modern art.

Open from Wednesday to Saturday for dinner and Thursday to Saturday lunch etch. offers a choice five, seven or nine-course monthly changing menus. Dishes are ingredient led and utilise quality produce from in and around the surrounding Sussex countryside.

etch. currently holds a Michelin Plate | 5 Good Food Guide | 3 AA Rosettes.

Une photo du restaurant SOLA SOHO
4.5
4.5 (419)
41 £ et plus
Californienne
Soho
À propos du restaurant
1 Michelin Star, creative Californian cooking by Victor Garvey - in an elegant, intimate dining room in the heart of Soho, where abundant plants and sculptural lighting evoke the lush greenery and sunshine of The Golden State. SOLA celebrates the modern cuisine of America's Pacific West Coast, bringing a taste of California to Soho, via LA.

Private dining room available;
Lunch menu: £74, wine pairing £59;
Pre-theatre menu: £74
Tasting menu: £159, wine pairing £199;

* Please note we can accommodate most dietary requirements with enough notice.

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 19 nov. 2022
PhD celebration biophysics Merton,Oxford of our son
Une photo du restaurant Trattoria Brutto
0 (0)
25 £ ou moins
Italienne
Farringdon
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant The Man Behind The Curtain
0 (0)
25 £ ou moins
Britannique
Leeds
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Frenchie Covent Garden
4.5
4.5 (1026)
De 26 £ à 40 £
Européenne contemporaine
Covent Garden
À propos du restaurant
Frenchie Covent Garden est la nouvelle référence de Londres du Frenchie vénéré, Frenchie To Go, Frenchie Wine Bar et Frenchie Wine Shop de la rue du Nil par Gregory Marchand. Il comprend un restaurant, un bar ou on peut manger et des table dans la cuisine. Greg considère Londres comme sa deuxième maison après avoir passé plusieurs longs séjours dans la capitale à cuisiner au Savoy, Mandarin Oriental and Fifteen, où le surnom de cuisine "Frenchie" lui est resté. Le menu du Frenchie Covent Garden rappellera celui de son homologue parisien avec des plats simples mais précis fortement influencés par les voyages de Greg - Londres, New York, Espagne et Hong Kong. Il offrira également une carte de vins et de cocktails de saison soigneusement sélectionnés en constante évolution.
Meilleur avis
Alexa
Y est allé·e le 23 janv. 2020
Nourriture excellente dans un cadre agréable. Parfait pour un dîner en amoureux
Une photo du restaurant Hélène Darroze at The Connaught
4.7
4.7 (804)
41 £ et plus
Française
Mayfair
À propos du restaurant
Hélène Darroze at The Connaught is an elegant expression of craft. Warm and intimate yet bold and modern, every element is bespoke – from the Pierre Yovanovitch interiors to Hélène’s personally tailored menus, grounded in seasonal British produce, infused with French flair and shaped around you.

Our Chef’s Table puts you metres from the inventiveness and precision of the Hélène Darroze kitchen. Talk to the chefs at the pass, enjoy one-of-a-kind service and witness culinary creativity first-hand.

And for a more personalised dining experience with a difference, embark on a journey into the ultimate exploration of The Connaught wines at The Sommelier’s Table. Led by your private sommelier and accompanied by perfectly matched, Michelin-starred dishes, this is a truly bespoke dining experience.

Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 28 juin 2019
Sublime!!!!!!
Une photo du restaurant Kudu
4.7
4.7 (294)
De 26 £ à 40 £
Européenne Moderne
Peckham
À propos du restaurant
Kudu is a friendly neighbourhood restaurant in the heart of Peckham.
Our menu is shaped by the seasons, creative plates that combine the very best produce with a splash of imagination to give familiar dishes a playful twist.
Our South African roots inspire our food - whether that's slow cooking in a potjie pot over hot coals, or baking our delicious Kudu bread. ​Sourced as much as possible from local suppliers, we celebrate hunters & foragers and gather what we can from our own herb garden and vegetable plot.
​Kudu is a couple team- Amy Corbin & Patrick Williams - brought together by our love of good food and a closely held dream to create a special place where we can share our favourite dishes with friends, family and neighbours.
Come say hi!

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 2 mars 2019
Excellent!
Une photo du restaurant Osip
0 (0)
41 £ et plus
De la ferme à la table
Bruton
À propos du restaurant
Located in the Somerset village of Bruton, Osip is a tiny restaurant owned and run by ex-head chef of London favourites Portland and Clipstone, Merlin Labron-Johnson. The 30-cover restaurant is housed in a charming stone house which used to be the village ironmonger and brings top-quality cooking to this idyllic rural spot. Serving a refined line-up of farm-to-table food, the 30-cover restaurant works closely with local suppliers to source its ingredients and features a predominantly vegetarian menu with the odd meat dish. A five-course set menu is available during both lunch and dinner services for just under £50 and features dishes such as carpaccio of mushrooms served with grains, Westcombe cheddar and hazelnut oil, and brassicas, wild duck, honey and baked apple.
Une photo du restaurant Midsummer House Restaurant
4.8
4.8 (377)
41 £ et plus
Britannique
Cambridge
À propos du restaurant
As Midsummer House forges ahead into its third decade, Daniel Clifford’s elegant, sophisticated modern British cooking continues to evolve. For over twenty years, passion and creativity have skilfully shaped the menu at Midsummer House, showcasing the finest seasonal produce and offering a contemporary British dining experience of the highest quality.


Important: Foods in this restaurant are processed in a kitchen that produces dishes with milk, wheat, soybean, fish, nuts, eggs, and egg products.

Une photo du restaurant The Bridge Arms
4.7
4.7 (35)
41 £ et plus
Européenne Moderne
Canterbury
À propos du restaurant
The Bridge Arms is nestled within the beautiful rural village of Bridge situated within the Nailbourne Valley 2.5km South of the cathedral city of Canterbury. Originally a coaching inn, The Bridge Arms dates back to the 16th century, once a baiting house the grade II listed pub boasts large original fireplaces for the winter months and sparse outside garden with outside bar for the warmer summer months.

This iconic pub has undergone a transformation under the new ownership of Daniel and Natasha Smith (owners of The Michelin Starred Fordwich Arms) in 2021, restoring the pub to its former glory.

The menu concept created by Daniel & Natasha uses seasonal produce to support our local suppliers and to accommodate guests looking for a family friendly pub while highlighting the best British produce.

Within 9 months of opening The Bridge Arms was also awarded a Michelin Star as well as being listed in the top 100 restaurant awards.

Une photo du restaurant The Grill by Tom Booton
4.6
4.6 (183)
41 £ et plus
Britannique
Mayfair
À propos du restaurant
Introducing a new name to London’s finest restaurant portfolio, The Grill by Tom Booton is a modern British restaurant, boldly driving destination dining forward into a fresh era of creativity. Head chef Tom Booton is one of the London food scene’s most exciting talents and, with his dynamic team, promises fantastic food served with true care, splendid service, and a dash of the extraordinary thrown in for good measure.
Une photo du restaurant Bentley's Oyster Bar & Grill
4.7
4.7 (2734)
41 £ et plus
Fruits de mer
Mayfair
À propos du restaurant
Ouvert depuis 1916, le Bentley's est un restaurant londonien emblématique situé dans le même superbe bâtiment victorien ancien qu'il occupe depuis ses débuts. En 2005, le chef Richard Corrignan releva le défi de redonner au Bentley's sa spendeur d'antan avec brio. Aussi acclamé qu'à ses départs, le Bentley's émerveille le public avec ses huîtres, ses poissons et ses fruits de mer, tous ses classiques d'autrefois. Combinés, les tables nappées, le plancher en bois et les oeuvres d'art de Richard ornant les murs, créés une ambiance chaleureuse et conviviale. Bentley's Oyster Bar and Grill propose également deux belles salles à manger privées. The Crustacea accueille jusqu'à 14 personnes et le Swallow Street Room, avec son propre bar et son entrée privée depuis la rue, peut recevoir jusqu'à 60 convives.
Meilleur avis
MJ21VIP
Y est allé·e le 11 juin 2019
My favorite seafood restaurant in London.
Une photo du restaurant Alchemilla
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25 £ ou moins
Britannique
Cotgrave
À propos du restaurant
Unique, imaginative fine dining at just the second ever restaurant to be awarded a Michelin star in Nottinghamshire. Alchemilla serves elevated veg-centric British dishes alongside meat and wines in a stylish, brick-clad venue. The restaurant occupies six arches in a Victorian carriage house once owned by wealthy lace merchants, and Alchemilla today blends this historical setting with expressive modern cuisine from celebrated chef-owner Alex Bond.
Une photo du restaurant Gymkhana
4.7
4.7 (73)
41 £ et plus
Indienne
Mayfair
À propos du restaurant
Gymkhana is inspired by the elite clubs of India where members of high society socialise, eat, drink and play sport.

The restaurant is split over two floors each with their own distinctive look and feel. The Ground Floor is resplendent in tones of jade green, polished dark timber and rich printed fabrics inspired by residential mansions of Kolkata and Pondicherry.

A walk down the mirrored staircase will take you through to the Lower Ground Floor - a room with a vivid and warm colour palette with subtle elements of north Indian architecture woven into the design.

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 16 nov. 2017
Best Indian restaurant in London
Une photo du restaurant Raby Hunt Restaurant
0 (0)
25 £ ou moins
Pub Gastronomique
Durham
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant The Quality Chop House
4.8
4.8 (2535)
41 £ et plus
Britannique
Farringdon
À propos du restaurant
Le Quality Chop House est un restaurant, une boucherie et une épicerie fine. Leurs menus sont de saison. D'ailleurs, ils changent tous les jours et sont inspirés par les meilleurs produits livrés chaque matin. Les réservations sont acceptées. En plus de leur menu à la carte, un menu express pré-théâtre est disponible. Si vous êtes intéressés par une table pour plus de 6 personnes, une salle à manger privée pouvant accueillir jusqu'à 10 personnes pourra être mise à votre disposition. Vous pouvez contacter directement le restaurant pour de plus amples informations.
Meilleur avis
DominicH
Y est allé·e le 11 oct. 2022
Always great!!! Never fails. Must visit London restaurants
Une photo du restaurant Rochelle Canteen
0 (0)
25 £ ou moins
Britannique
Shoreditch
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Café Deco
4.9
4.9 (37)
41 £ et plus
Européenne
Fitzrovia
À propos du restaurant
Café Deco is a restaurant & wine bar in Bloomsbury. We serve classic, broadly European food, with a focus on the best possible ingredients. To keep in step with the seasons - and to keep life interesting - we change our menu every week. And we do the same with our wines too - sourcing the most delicious bottles we can find from small producers who work with minimal intervention, sustainably and with respect for the land and the vine. Our list is always changing and we love nothing more than to help you pick the perfect thing to drink.

Nestled in our little corner of central London, our terrace buzzes on warm sunny days into the evening and inside hums to the sound of conversation all year. We want you to feel welcome, looked after and at home.

Une photo du restaurant Decimo at The Standard, London
4.2
4.2 (761)
41 £ et plus
Mexicaine Contemporaine
Cross Kings
À propos du restaurant
Michelin-starred Chef Peter Sanchez-Iglesias merges the Spanish cuisine of his family with his love of Mexico for his debut London restaurant, Decimo.

Expect lots of flavour - Gambas Rojas, mezcal cocktails, and a dramatically different tortilla. Situated on the 10th floor of The Standard, London, Decimo is uniquely positioned with floor-to-ceiling windows and dramatic views across the London skyline and is accessible by our exterior red-pill lift.

Please note: The last booking for children under 16 is 6pm

Meilleur avis
DavidO
Y est allé·e le 1 avr. 2023
Great venue, lovely staff, excellent food. Lots of choice available plus amazing cocktails.
Une photo du restaurant Joro
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25 £ ou moins
Internationale
Sheffield
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Mana
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25 £ ou moins
Britannique
Ashton-Under-Lyne
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Paul Ainsworth's Number 6 Restaurant
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25 £ ou moins
Anglaise
Padstow
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Carters of Moseley
4.8
4.8 (532)
41 £ et plus
Britannique
Moseley
À propos du restaurant
Michelin starred Carters of Moseley is an independently owned Modern British Restaurant with a philosophy that centres around natural, seasonal ingredients with a proud cultural heritage.

Chef Brad Carter is passionate about everything British, focussing on wild & organic ingredients carefully selected from local & sustainable suppliers, often to taste & texture to form a distinct, considered reflection of the season. Together with partner Holly, they have created a relaxed & informal Neighbourhood restaurant full of passion.

The drinks offering is also organic highlighting bio-dynamic agriculture wherever possible & featuring many natural, minimal intervention wines. A true reflection of natures bounty & thoughtful winemaking.

At Carters, flavour is of the upmost importance & the expression is warm, refreshing & inspired.

Une photo du restaurant The Cottage in the Wood
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25 £ ou moins
Européenne
Keswick
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Hide Above
4.6
4.6 (374)
41 £ et plus
Britannique
Mayfair
À propos du restaurant
Hide is a Michelin starred restaurant and bar by Hedonism Wines and Ollie Dabbous. Set over three floors, flooded with natural daylight and enjoying views across Green Park, Hide offers you the very best food and drink in a refined but relaxed setting. Open every day for lunch and dinner, we serve a set lunch menu at lunch only and tasting menu for lunch and dinner. Any bottle available in the Hedonism Wines may be reserved and delivered to the restaurant for you to enjoy alongside your meal. A large selection of accessibly priced bottles and wines by the glass will also be on offer. Hide is for everyone and every occasion: whether a light dinner after work or a grand celebration in one of our private dining rooms. An independent restaurant created by passionate individuals who love what they do, we look forward to welcoming you soon.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 22 févr. 2019
Le soin a été apporté au moindre détail. Tout y est subtil, tamisé, enchanteur. On y est déconnecté de nos codes habituels ; uniforme des serveurs, mises en bouches a manger avec les doigts, présentations ludiques et très visuelles. Une réelle expérience. Service absolument charmant, aux petits soins, attentifs.
Une photo du restaurant Orasay
0 (0)
25 £ ou moins
Fruits de mer
Notting Hill
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Ondine Restaurant
4.6
4.6 (228)
41 £ et plus
Fruits de mer
Musselburgh
À propos du restaurant
Situated just off of Edinburgh's iconic Royal Mile, Ondine is an upmarket seafood restaurant that offers a chic and sophisticated fine dining experience right in the centre of town. With stunning views of Victoria Street and a slick Deco-style interior, Ondine is a luxe restaurant for serious seafood lovers. The fish are sourced responsibly, and the crowd are a well-coiffed, intelligent looking bunch with good taste and expensive shoes. At the heart of the restaurant is a 14-seater horseshoe-shaped crustacean bar serving clams, langoustines, oysters and a world-class wine list; and Roy Brett’s award-winning menu will charm anyone from your date to your boss.
Une photo du restaurant Ox
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25 £ ou moins
Européenne contemporaine
Belfast City
À propos du restaurant
Ox’s riverside setting offers an excellent backdrop to this Oscar & Oscar designed 40-seat restaurant. With their fine dining heritage acquired from various influential and inspirational restaurants, Belfast-born Stephen and Brittany native Alain aim to provide the same quality of food and attentive service but in a more relaxed and simple environment. Ox is the culmination of letting their creative side shine through in the menus and using their skill and expertise to highlight the best of local and seasonal produce.
Une photo du restaurant Trivet
4.6
4.6 (122)
41 £ et plus
Européenne Moderne
Pont de Londres
À propos du restaurant
2024: awarded 2 Michelin stars!

Trivet derives from the age-old cooking utensil - an iron tripod placed over fire to support a cooking pot or kettle - reflecting the warmth and balance which forms Head Chef Jonny Lake and Master Sommelier Isa Bal’s values for the restaurant, as well as their working relationship.

From the very beginning of the creative process, Jonny, Isa and the team think about how food and drink work together. The menu features their explorations of ingredients, dishes and drinks from around the world, inspired by the culinary history and diversity around us. The wine list is set out chronologically, following the historic beginnings of wine to present day, with over 350 wines from classic producers to the New World, as well as acknowledging the root of viti-vinoculture with wines from Georgia, Armenia and Turkey.

As well as the welcoming main dining room, Trivet has a terrace, wine bar and private dining space. Monday nights transform into the LaBombe Wine Bar.

Une photo du restaurant The Old Stamp House Restaurant
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25 £ ou moins
Britannique
Windermere
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Opheem
4.9
4.9 (1405)
41 £ et plus
Indienne
Birmingham
À propos du restaurant
When you come to Opheem, you get an insight into the inner workings of my mind. We’re striving to push the boundaries with Indian flavours, but with cooking techniques from all over the world, some traditional, and some very modern. At Opheem, I’ll be using the same paints as I’ve always done, to create a very different picture, on a very, very different canvas. Why? Because to evolve and adapt is what makes us human, and cooking is what sets us apart from the animals.
Une photo du restaurant Sargasso
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25 £ ou moins
Européenne Moderne
Margate
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant The Little Chartroom
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25 £ ou moins
Écossaise
Edinburgh
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Tallow
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25 £ ou moins
Bistro
Tunbridge Wells
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Aizle
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41 £ et plus
Écossaise
Musselburgh
À propos du restaurant
Aizle, a small Scottish 'Neo-Bistro' at 107-109 St. Leonard's Street on the south side of Edinburgh, changes its 5 course set tasting menu daily, based on the best local produce that farms and suppliers have to offer. Chef Stuart Ralston and mixologist Krystal Goff work together to create fresh pairings of food and drink based on local Scottish ingredients, having returned to Stuart's hometown of Edinburgh via London, New York City and the Caribbean. In this relaxed, intimate space near the University of Edinburgh, Aizle's unique menu and creative take on fresh, seasonal ingredients have earned it strong reviews from locals and visitors alike. Booking in advance is a must to savour this dining experience, particularly around holidays and the Fringe festival in August.
Une photo du restaurant Le Cochon Aveugle
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41 £ et plus
Française
York
À propos du restaurant
We offer a unique dining experience that focuses on trying new things, sharing and above all, enjoyment. We do not have a fixed menu that is served day after day for weeks or months at a time. Instead, we are guided by the quality of the produce available to the kitchen from our carefully selected suppliers. Our chefs apply their skills and creativity to present bold and expressive dishes. Visit us and become immersed in an extraordinary gastronomic experience from the moment you are seated.
Une photo du restaurant Muse by Tom's Aitkens
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25 £ ou moins
Britannique
Belgravia
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Northcote Manor
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25 £ ou moins
Britannique
Lancaster
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant The Palmerston
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25 £ ou moins
Européenne contemporaine
Edinburgh
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Benares
4.5
4.5 (6107)
41 £ et plus
Indienne
Mayfair
À propos du restaurant
Une référence de la scène gastronomique Londonienne, Bénarès, est un restaurant étoilé Michelin dirigé par le Chef Patron, Atul Kochhar, spécialisé dans la cuisine indienne moderne avec une touche britannique distincte. Situé au cœur de Mayfair, l'ambiance sophistiquée et le service sans faille complémentent les plats à saveurs infusées, inspirés par de nombreux voyages de Atul en Inde et améliorés par des ingrédients locaux. Bénéficiant de quatre salles à manger privées, ainsi que d'un bar intime, Benares est capable d'accueillir toutes les célébrations, que ce soit pour les entreprises ou un évènement intime, et est aussi disponible pour la location pour des fonctions plus importantes.
Meilleur avis
Danielle
Y est allé·e le 2 oct. 2024
Bonne table Ce soir-là salle très bruyante Service très rapide
Une photo du restaurant La Dame De Pic London
4.8
4.8 (1497)
De 26 £ à 40 £
Française
Tower Hill
À propos du restaurant
Retaining two stars in the 2023 Michelin Guide, La Dame de Pic London is a vibrant destination for gourmands in the City of London, showcasing Chef Anne-Sophie Pic’s creative French cuisine.

Currently the most decorated Michelin starred female chef in the world, Anne-Sophie Pic is known for her distinct culinary identity, revisiting ingredients and exploring unusual cooking methods to create powerful and unexpected flavour combinations.

Meilleur avis
NathalyVIP
Y est allé·e le 28 nov. 2024
our favorite restaurant in London
En découvrir davantage
Une photo du restaurant Endo at the Rotunda
0 (0)
25 £ ou moins
Japonaise
Shepherd's Bush
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant Bright
De 26 £ à 40 £
Européenne Moderne
Hackney
À propos du restaurant
Bright is a wine bar and restaurant from the team behind P.Franco, Peg & Noble Fine Liquor. We are currently operating with an à la carte menu throughout the restaurant.

For further information please visit https://www.brightrestaurant.co.uk

Meilleur avis
IanC
Y est allé·e le 18 mars 2022
Excellent xxxxxxxxxxxxzxxxxxxxcxxcxzzcczzzx. Cc.
Une photo du restaurant Allegra
4.8
4.8 (622)
41 £ et plus
Européenne Moderne
Stratford
À propos du restaurant
Traversing the classic and the creative, Allegra was voted 53rd best restaurant in the UK at the 2022 National Restaurant Awards and combines the very best in innovative, contemporary European cuisine, with a timelessness that celebrates the time-honoured traditions of service and hospitality. Fronted by Chef Patrick Powell, Allegra is located in the heart of Stratford on the 7th floor of Manhattan Loft Gardens, one of London’s most iconic buildings and also home to The Stratford hotel. The sentiment of excitement and glamour emanated by the restaurant effortlessly continues up at the bar and through onto the terrace, where guests can enjoy some of East London’s best cocktails alongside a snacks menu already widely revered across the neighbourhood and beyond.
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