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National Restaurant Awards 2021

Une photo de Red logo
par OpenTable
Mise à jour le 17 août 2021

The National Restaurant Awards 2021 – brought to you by BigHospitality – celebrate the brilliance and vibrancy of the UK restaurant scene, and reward the very best chefs and operators from across the UK.

Une photo du restaurant Moor Hall Restaurant
0 (0)
41 £ et plus
Britannique
Ormskirk
À propos du restaurant
Coming Soon!
Une photo du restaurant CORE by Clare Smyth
4.9
4.9 (3465)
41 £ et plus
Britannique
Notting Hill
À propos du restaurant
food was amazing, service was great, would go back again and again!
Meilleur avis
FlorenceF
Y est allé·e le 14 juin 2024
Savoureuse expérience: nous avons partagé les menus Classic, et Season, nous conseillons aussi bien l’un que l’autre. Les mets sont finement cuisinés, aussi bien le poisson que les viandes (lamb , duck , excellents) les légumes sont bien mis en valeur (savoureuses morilles), la présentation est extrêmement soignée, c’est un plaisir des yeux. Que dire des desserts (on a adoré le carrot cake revisité). On est reçus dans un petit hôtel particulier composé de différents salons très cosy. Le service est chaleureux. On recommande vivement!
Une photo du restaurant The Quality Chop House
4.8
4.8 (2521)
41 £ et plus
Britannique
Farringdon
À propos du restaurant
Le Quality Chop House est un restaurant, une boucherie et une épicerie fine. Leurs menus sont de saison. D'ailleurs, ils changent tous les jours et sont inspirés par les meilleurs produits livrés chaque matin. Les réservations sont acceptées. En plus de leur menu à la carte, un menu express pré-théâtre est disponible. Si vous êtes intéressés par une table pour plus de 6 personnes, une salle à manger privée pouvant accueillir jusqu'à 10 personnes pourra être mise à votre disposition. Vous pouvez contacter directement le restaurant pour de plus amples informations.
Meilleur avis
DominicH
Y est allé·e le 11 oct. 2022
Always great!!! Never fails. Must visit London restaurants
Une photo du restaurant Frog by Adam Handling
4.9
4.9 (3322)
41 £ et plus
Britannique
Covent Garden
À propos du restaurant
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.

The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.

Meilleur avis
cdespla
Y est allé·e le 10 avr. 2024
Excellent restaurant à base de produits locaux intelligemment interprétés. Les plats sont de grande qualité et présentés avec beaucoup d’originalité. Seuls les desserts sont assez décevants et pas à la hauteur du reste du repas. Service de qualité et sympathique. Prix du « tasting menu » plus l’accord mets-vins élevé mais la qualité le justifie en grande partie
Une photo du restaurant Silo London
4.8
4.8 (82)
41 £ et plus
Européenne Moderne
Hackney
À propos du restaurant
The worlds first Zero Waste restaurant, Silo's menu is an expression of natural farming and closed loop cooking, demonstrating quality within sustainability.
Situated in Hackney Wick overlooking the River Lea, the restaurant features an open and spacious, relaxed dining room, counter seating around the kitchen and hearth, as well as a private dining room.
Awarded with a Green Michelin Star.

Une photo du restaurant Casa
4.7
4.7 (390)
De 26 £ à 40 £
Italienne
Bristol
À propos du restaurant
Reimagining their much-loved restaurant, Casa will offer a contemporary, accessible, yet refined take on traditional Italian dining, acting as a sibling to Peter’s Michelin-starred Spanish institution Paco Tapas next door. The 66-cover restaurant will offer a similarly relaxed environment in which to enjoy a dynamic menu created by Peter and Executive Chef Joel Breakwell.

Dishes will be made using high quality ingredients from the very best Italian and British producers, working with many of the same local suppliers that the team have partnered with for years. As a nod to the original Casamia

Une photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
4.8 (4078)
41 £ et plus
Britannique
Farringdon
À propos du restaurant
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Meilleur avis
Yun-Jui
Y est allé·e le 11 sept. 2024
St John has never disappoint us! Our favourite restaurant in London.
Une photo du restaurant Claude Bosi at Bibendum
4.7
4.7 (1680)
41 £ et plus
Française
South Kensington
À propos du restaurant
Celebrated French chef Claude Bosi launched Claude Bosi at Bibendum back in 2017, with a ground-floor seafood and oyster bar and first-floor restaurant which is ‘unashamedly fine dining’, with the chef's signature contemporary and light-hearted flair.

The a la carte menu features some of his signature classics and the chef’s Michelin-starred alma matter, with ingredients sourced predominantly from the British Isles and France. The striking upstairs dining room with its dramatic and iconic floor-to-ceiling stained glass windows has been redesigned to house a larger central open kitchen. The light and airy dining room will feature the original Conran chairs with a soft colour palate of muted blues.

Meilleur avis
JOELB
Y est allé·e le 24 avr. 2024
Nous avons choisi le menu du marché pour le déjeuner et tout était parfait, avec une mention particulière pour la pie revisitée ainsi que la tartelette au citron
Une photo du restaurant The Freemasons at Wiswell
4.7
4.7 (2435)
De 26 £ à 40 £
Britannique
Clitheroe
À propos du restaurant
Bienvenue au Freemasons de Wiswell ! Des plats exceptionnels vous attendent dans une atmosphère détendue et un décor champêtre des plus élégants. L’établissement se trouve dans le très beau village de Wiswell, près de Clitheroe, au milieu de la saisissante Ribble Valley. Il a subi d’importantes rénovations avant sa réouverture à l’été 2009. Le pari est gagné, les clients sont fidèles, ils reviennent régulièrement dans cet endroit qu’ils ont vite rebaptisé comme leur deuxième maison. Avec son sol en dalles, ses murs qui ont conservé la douceur des couleurs d’origine, ses tapis et meubles anciens, ses peintures et gravures d’époque, le restaurant vous surprendra par son style et son aménagement. Vous vous sentirez vraiment à l’aise. Le bar dispose d’une excellente sélection de bières tirées directement du baril, qui lui ont valu le prix de la meilleure brasserie indépendante. Ajoutez à cela une cave à vins bien remplie par plus de 250 grands crus en provenance du monde entier. Entouré de paysages magnifiques, ce restaurant attire avant tout pour la qualité de sa carte. Vous serez chaleureusement accueilli par le patron et chef de l’établissement Steven Smith, ainsi que par toute son équipe. Ici, vous ferez l’expérience d’un repas gastronomique unique, en harmonie avec un décor détonant et une ambiance conviviale !
Meilleur avis
DaveJ
Y est allé·e le 28 mai 2021
Retirement do !
Une photo du restaurant ERST
4.8
4.8 (345)
De 26 £ à 40 £
Européenne
Manchester
À propos du restaurant
A casual restaurant and wine bar in Ancoats, Manchester
Une photo du restaurant SOLA SOHO
4.5
4.5 (394)
41 £ et plus
Californienne
Soho
À propos du restaurant
1 Michelin Star, creative Californian cooking by Victor Garvey - in an elegant, intimate dining room in the heart of Soho, where abundant plants and sculptural lighting evoke the lush greenery and sunshine of The Golden State. SOLA celebrates the modern cuisine of America's Pacific West Coast, bringing a taste of California to Soho, via LA.

Private dining room available;
Lunch menu: £74, wine pairing £59;
Pre-theatre menu: £74
Tasting menu: £159, wine pairing £199;

* Please note we can accommodate most dietary requirements with enough notice.

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 19 nov. 2022
PhD celebration biophysics Merton,Oxford of our son
Une photo du restaurant Bentley's Oyster Bar & Grill
4.7
4.7 (2729)
41 £ et plus
Fruits de mer
Mayfair
À propos du restaurant
Ouvert depuis 1916, le Bentley's est un restaurant londonien emblématique situé dans le même superbe bâtiment victorien ancien qu'il occupe depuis ses débuts. En 2005, le chef Richard Corrignan releva le défi de redonner au Bentley's sa spendeur d'antan avec brio. Aussi acclamé qu'à ses départs, le Bentley's émerveille le public avec ses huîtres, ses poissons et ses fruits de mer, tous ses classiques d'autrefois. Combinés, les tables nappées, le plancher en bois et les oeuvres d'art de Richard ornant les murs, créés une ambiance chaleureuse et conviviale. Bentley's Oyster Bar and Grill propose également deux belles salles à manger privées. The Crustacea accueille jusqu'à 14 personnes et le Swallow Street Room, avec son propre bar et son entrée privée depuis la rue, peut recevoir jusqu'à 60 convives.
Meilleur avis
MJ21VIP
Y est allé·e le 11 juin 2019
My favorite seafood restaurant in London.
Une photo du restaurant Opheem
4.9
4.9 (1383)
41 £ et plus
Indienne
Birmingham
À propos du restaurant
When you come to Opheem, you get an insight into the inner workings of my mind. We’re striving to push the boundaries with Indian flavours, but with cooking techniques from all over the world, some traditional, and some very modern. At Opheem, I’ll be using the same paints as I’ve always done, to create a very different picture, on a very, very different canvas. Why? Because to evolve and adapt is what makes us human, and cooking is what sets us apart from the animals.
Une photo du restaurant The Fordwich Arms Restaurant
4.8
4.8 (42)
41 £ et plus
Pub Gastronomique
Canterbury
À propos du restaurant
The Michelin Starred, Fordwich Arms, located in the smallest town in England, dates as far back as 1828. Draped in ivory and wisteria in the most picturesque location over looking the Great River Stour, the perfect setting for an idyllic summers lunch. Boasting open fireplaces for the colder winter months, creating a cosy and welcoming ambiance.
Daniel and Natasha Smith took over The Fordwich Arms in 2017 and were awarded a Michelin Star within the first year, as well as being in the top 100 gastro pubs in the UK, multiple culinary awards, notable wine awards and various other accredits, a testament to their hair work and talent.
The seasonal menus focus on provenance, showcasing the best of local Kentish ingredients, sourced directly from local farms and producers. Dan's cooking is accomplished yet approachable, served in a relaxed pub environment with a choice of a la carte or tasting menus.

Une photo du restaurant Sticky Walnut
4.7
4.7 (2765)
De 26 £ à 40 £
Bistro
Chester
À propos du restaurant
Welcome to Sticky Walnut, from the team behind Hispi, Burnt Truffle and Wreckfish. We look forward to welcoming you soon.
Meilleur avis
GailH
Y est allé·e le 13 janv. 2024
My favourite local restaurant, so lucky, recommend
Une photo du restaurant Midsummer House Restaurant
4.8
4.8 (367)
41 £ et plus
Britannique
Cambridge
À propos du restaurant
As Midsummer House forges ahead into its third decade, Daniel Clifford’s elegant, sophisticated modern British cooking continues to evolve. For over twenty years, passion and creativity have skilfully shaped the menu at Midsummer House, showcasing the finest seasonal produce and offering a contemporary British dining experience of the highest quality.


Important: Foods in this restaurant are processed in a kitchen that produces dishes with milk, wheat, soybean, fish, nuts, eggs, and egg products.

Une photo du restaurant Perilla
4.6
4.6 (1328)
41 £ et plus
Européenne Moderne
Islington
À propos du restaurant
Perilla is a restaurant based in Newington Green. Using humble ingredients of the highest quality, the food focuses on a modern interpretation of classical European flavours, in an informal and relaxed dining room.


Please be advised for tables of 5 or more we will only be serving our set menu (£75pp) with no a la carte. Please notify us of any dietary requirements.

Meilleur avis
wendyw
Y est allé·e le 19 juil. 2022
Absolute nice and unique food! 👌🏻
Une photo du restaurant The Crown - Burchetts Green
4.7
4.7 (269)
De 26 £ à 40 £
Britannique
Maidenhead
À propos du restaurant
Welcome to The Crown at Burchetts Green.

My aim has always been to offer beautiful food in an authentic English pub. Dishes that are heart-warming, seasonal, and packed with flavor. All I wanted was for our guests to return home happy and contented! This aim established our reputation and remains firmly in place today.

At The Crown, our hospitality will be based on exactly these principles - seasoned, I hope, with a pinch of added ambition in the kitchen. And on the floor front-of-house, you will be greeted and looked after by Amber Flint and her team.
We look forward to welcoming you and cooking for you very soon.

Dominic Chapman



Une photo du restaurant Harwood Arms
4.7
4.7 (3611)
41 £ et plus
Pub Gastronomique
Fulham
À propos du restaurant
L'établissement Harwood Arms a rouvert ses portes en septembre 2008 après des travaux de rénovation nécessaires. Ce havre de paix rural situé au cœur de Fulham est né d'une collaboration entre Brett Graham du célèbre restaurant Ledbury, Mike Robinson du pub prisé Pot Kiln se trouvant dans le Berkshire rural et Edwin Vaux de la brasserie réputée Vaux. L'idée est de proposer aux Londoniens un lieu vraiment décontracté pour déguster les meilleurs produits britanniques dans des plats au goût inégalable, accompagnés d'une excellente bière et d'un verre de vin, le tout à un prix intéressant.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 27 juil. 2024
Absolute Perfection.
Une photo du restaurant Trinity
4.9
4.9 (3538)
41 £ et plus
Européenne
Clapham
À propos du restaurant
Le Trinity a rouvert ses portes en octobre avec la même philosophie, la même culture et la même équipe tout en proposant un nouveau décor rafraîchissant qui a su conserver sa sophistication. Il reste une institution à Clapham. Son coin repas en plein air peut accueillir 24 personnes tandis que la salle à manger possède une capacité de 50 convives. Elle offre désormais une vue dégagée sur une cuisine ouverte et comporte des banquettes. Elle arbore en outre des tons doux de vert jade et de rose pâle. Fidèle à son style de cuisine, le nouveau menu se concentre sur l'interprétation d'Adam des grands classiques dans un cadre décontracté et abordable. La cuisine propose un menu de 3 plats avec 6 entrées, plats et desserts, à des tarifs individuels. La carte des vins reste de grande qualité avec la carte des vins du Chef (il faut ajouter la TVA et le droit de bouchon) qui augmente en quantité et en qualité ainsi qu'avec l'augmentation du nombre de conteneurs jusqu'à 400 à observer dans la cave à vins installée au premier étage.
Meilleur avis
Patrick
Y est allé·e le 27 févr. 2024
Très très bon restaurant gastronomique qui mérite largement son étoile Michelin. La salle reste toutefois assez bruyante pour un restaurant de ce rang. Nous aurions mis 5 étoiles si l'ambiance avait été plus feutrée.
Une photo du restaurant The Grill by Tom Booton
4.7
4.7 (183)
41 £ et plus
Britannique
Mayfair
À propos du restaurant
Introducing a new name to London’s finest restaurant portfolio, The Grill by Tom Booton is a modern British restaurant, boldly driving destination dining forward into a fresh era of creativity. Head chef Tom Booton is one of the London food scene’s most exciting talents and, with his dynamic team, promises fantastic food served with true care, splendid service, and a dash of the extraordinary thrown in for good measure.
Une photo du restaurant Hélène Darroze at The Connaught
4.6
4.6 (800)
41 £ et plus
Française
Mayfair
À propos du restaurant
Hélène Darroze at The Connaught is an elegant expression of craft. Warm and intimate yet bold and modern, every element is bespoke – from the Pierre Yovanovitch interiors to Hélène’s personally tailored menus, grounded in seasonal British produce, infused with French flair and shaped around you.

Our Chef’s Table puts you metres from the inventiveness and precision of the Hélène Darroze kitchen. Talk to the chefs at the pass, enjoy one-of-a-kind service and witness culinary creativity first-hand.

And for a more personalised dining experience with a difference, embark on a journey into the ultimate exploration of The Connaught wines at The Sommelier’s Table. Led by your private sommelier and accompanied by perfectly matched, Michelin-starred dishes, this is a truly bespoke dining experience.

Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 28 juin 2019
Sublime!!!!!!
Une photo du restaurant Decimo at The Standard, London
4.2
4.2 (731)
41 £ et plus
Mexicaine Contemporaine
Cross Kings
À propos du restaurant
Michelin-starred Chef Peter Sanchez-Iglesias merges the Spanish cuisine of his family with his love of Mexico for his debut London restaurant, Decimo.

Expect lots of flavour - Gambas Rojas, mezcal cocktails, and a dramatically different tortilla. Situated on the 10th floor of The Standard, London, Decimo is uniquely positioned with floor-to-ceiling windows and dramatic views across the London skyline and is accessible by our exterior red-pill lift.

Please note: The last booking for children under 16 is 6pm

Meilleur avis
DavidO
Y est allé·e le 1 avr. 2023
Great venue, lovely staff, excellent food. Lots of choice available plus amazing cocktails.
Une photo du restaurant Restaurant Gordon Ramsay
4.7
4.7 (1950)
25 £ ou moins
Non-specifiée
Chelsea
À propos du restaurant
Détenant trois étoiles au guide Michelin, la chef Clare Smyth, qui s'est vue décerné le MBE (Membre de l’Ordre de l’Empire Britannique), dirige une équipe dynamique proposant une cuisine française élégante et moderne inégalée élaborée à partir des meilleurs ingrédients de saison et grâce à des techniques à la fois classiques et modernes.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 7 janv. 2023
Excellent excellent excellent!!!
Une photo du restaurant Launceston Place
4.8
4.8 (2586)
41 £ et plus
Européenne Moderne
Kensington
À propos du restaurant
Launceston Place est un joyau caché au cœur de Kensington. Le chef propriétaire Raphael François cuisine avec passion en utilisant le meilleur des produits britanniques dans ses menus en constante évolution. Ce restaurant a reçu 2 AA Rosettes en 2017, tandis que la carte des vins a remporté le Tatler's Best Wine List Award, le Award of Excellence de Wine Spectator magazine et le Notable Wine List 2015 par le AA Guide.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 16 mai 2024
Toujours aussi délicieux et sympathique ; le ceviche de lotte est extraordinaire
Une photo du restaurant The Little Fish Market
4.5
4.5 (11)
41 £ et plus
Poisson
Hove
À propos du restaurant
Located in the heart of Brighton, The Little Fish Market is a renowned seafood restaurant known for its fresh, seasonal offerings and warm ambiance. The menu features a delightful range of meticulously prepared fish and shellfish, sourced locally to ensure top quality and sustainability. The restaurant’s inviting atmosphere complements its creative, flavourful dishes, offering a refined yet relaxed dining experience. With attentive service and a thoughtfully selected wine list, The Little Fish Market is a must-visit for seafood lovers and anyone seeking an exceptional meal.
Une photo du restaurant Café Deco
4.9
4.9 (28)
41 £ et plus
Européenne
Fitzrovia
À propos du restaurant
Café Deco is a restaurant & wine bar in Bloomsbury. We serve classic, broadly European food, with a focus on the best possible ingredients. To keep in step with the seasons - and to keep life interesting - we change our menu every week. And we do the same with our wines too - sourcing the most delicious bottles we can find from small producers who work with minimal intervention, sustainably and with respect for the land and the vine. Our list is always changing and we love nothing more than to help you pick the perfect thing to drink.

Nestled in our little corner of central London, our terrace buzzes on warm sunny days into the evening and inside hums to the sound of conversation all year. We want you to feel welcome, looked after and at home.

Une photo du restaurant Akoko
4.8
4.8 (212)
41 £ et plus
Africaine
Fitzrovia
À propos du restaurant
Akoko brings a taste of West Africa to London. Combining the freshest seasonal local produce with vivid aromas and authentic spices, the restaurant offers a unique window on the still relatively unknown cuisine of West Africa, in a stylish and relaxed interior, right in the heart of Fitzrovia.
Meilleur avis
MattCVIP
Y est allé·e le 9 juil. 2021
9 course set menu!
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