Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
editorial list heading

Miami's Award-winning Restaurants

Une photo de Red logo
par OpenTable
Mise à jour le 18 avril 2023
James Beard Award winners. MICHELIN-recognized restaurants. Perennial best-of picks. Book an award-winning spot in Miami and find out for yourself why these restaurants are beloved by critics and diners alike.
Une photo du restaurant Doce Provisions
4.7
4.7 (456)
30 $ ou moins
Cubaine
Little Havana
À propos du restaurant
Chef Owners Justin Sherrer and Lisetty Llampalla welcome you to “Doce Provisions”, Miami’s newest urban dining experience; featuring culturally creative cuisine, high performance, locally sourced quality ingredients and Miami inspired unpretentious Food.

We Have a Lovely Tropical Private Courtyard!

Newly Opened our Sister Restaurant on Calle 8, Social 27 Miami featuring Vintage Modern Decor, Full Cocktail Bar and the same Michelin worthy Food Quality!

www.social27miami.com

Doce Provisions' mission is to become a main stay on the food landscape of Miami, serving fresh artisanal dishes, selection of Local Craft Beer, wine List and Live Music.

#comeandgetit

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 29 déc. 2023
Très bon moment. Bonne table avec un service très agréable
Une photo du restaurant DOYA
4.8
4.8 (2455)
De 31 $ à 50 $
Méditerranée
Wynwood
À propos du restaurant
Welcome to DOYA! We are a modern Aegean Meze + Bar restaurant in Wynwood. Chef Erhan Kostepen (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over wood and coal fire. Besides a beautifully decorated dining room, we offer a theater kitchen with counter seats where guests can interact with the chefs directly. Our outdoor seating is a garden oasis unlike any other in Wynwood/ Miami.
Meilleur avis
AD77
Y est allé·e le 4 oct. 2024
Amazing restaurant and attentive service, beautiful platted dishes, great flavors, and unique cocktails!
Une photo du restaurant El Cielo Miami
4.7
4.7 (1025)
50 $ et plus
Colombienne
Brickell
À propos du restaurant
El Cielo Miami ⭐ By Juan Manuel Barrientos.


Nestled in the vibrant heart of Brickell, El Cielo stands out as the only Colombian restaurant in Florida graced with a Michelin Star⭐.

Our signature culinary offering is a tasting menu that melds modern cuisine with an innovative sensory dining experience. Immerse yourself in a captivating atmosphere and relish our terrace with exclusive yacht access, embodying the magic of Miami.

Dedicated to sustainability, we prioritize local products to deliver unforgettable experiences that celebrate our deep Latin roots. Join us on this unparalleled culinary journey in Miami."

We do not accept late show to reservations, after 15 minutes the reservation will be considered a no show and no show fee/Cancellation will be applied.

-Dress Code: Business Casual.




Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 1 juil. 2024
L'expérience était absolument parfaite, du début à la fin. Loin des gastronomiques classiques, vous sortirez de votre zone de confort et tous vos sens satisfaits ! Je recommande très fortement !
Une photo du restaurant El Turco - Miami
4.6
4.6 (316)
De 31 $ à 50 $
Turque
Buena Vista
À propos du restaurant
Chosen as one of the best new restaurants 2021 by top Chefs (bloomberg.com) located in a beautiful retail sanctuary Upper Buena Vista in Design District. El Turco won the prestigious 'Michelin' Bib Gourmand award in 2022, 2023, and 2024 , three years in a row.
In 2023 El Turco was chosen ' The best Mediterranean Restaurant' by Miami New Times and one of the best 7 restaurant by Bon Appetit magazine.
We serve Family Style dishes such as hand made Manti, Izmir Kofte, Kavurma, Lamb Casserole, Hand made Boreks as well as Aegean, Mediterranean Mezes such as Babaganush, Hand rolled grape leaves with rice, and hummus.
We are proud of serving legendary Turkish breakfast and Sucuk with eggs and Menemen.
Under the shades of a 150 years old banyan tree with an incredible spiritual atmosphere we know you will enjoy this great dining experience.
Our Tiki hut is heat and rain protected and perfect for small events.
Simple but tasty food, casual and spiritual atmosphere and relaxing music.

Une photo du restaurant Estiatorio Milos – Miami
4.8
4.8 (4485)
50 $ et plus
Fruits de mer
South Beach
À propos du restaurant
L'Estiatorio Milos par Costas Spiliadis est réputé pour ses poissons et fruits de mer exceptionnels, son élégance, sa sophistication et son approche raffinée de la cuisine grecque. Grâce à 35 années de recherches intensives, Milos est parvenu à établir des relations durables avec les cultivateurs, les producteurs et les pêcheries familiales des îles de la Méditerranée et des rives de la Grèce, d'où le poisson frais arrive quotidiennement. Sa cuisine ouverte fait face à un étalage de poissons du marché, vous proposant une superbe sélection de plus d'une douzaine de variétés de poissons frais entiers, servis au poids. Même si l'offre varie en fonction des marées, vous pourrez vous livrer à une expérience culinaire inédite.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 7 févr. 2024
Très bonne cuisine grecque avec service soigné. Huile d olive à tomber, fleurs courgettes exquises et le loop sauvage en croûte de sel magnifique. Bonne adresse.
Une photo du restaurant Ghee - Downtown Dadeland
4.7
4.7 (1516)
30 $ ou moins
Indienne
Kendall
À propos du restaurant
A pursuit for knowledge was the stimulus and continues to be the driving force behind Chef Niven’s career. Ghee means PURE and has a symbolic meaning both spiritually and in the kitchen of an Indian home. The restaurant encompass traditional Indian home cooking, ingredient driven using local artisan purveyors. Chef Niven highlights the experience of dining at Ghee: "I want to my guests to walk into Ghee with the sense of entering my home. I want them to feel at home. I want them to smell the aromas and spices and get more engaged in their meal. One of the things that I always tell my cooks is, ask questions, be inquisitive if you don’t know. I want the same for my guests."
Meilleur avis
EnriqueA
Y est allé·e le 5 déc. 2021
My favorite restaurant
Une photo du restaurant Hakkasan - Fontainebleau Miami Beach
4.6
4.6 (5261)
50 $ et plus
Chinoise
South Beach
À propos du restaurant
Le Hakkasan est reconnu comme étant le concept novateur qui a changé à lui seul le visage de la cuisine chinoise au Royaume-Uni. Depuis 2003, le Michelin fait de cet emplacement de Londres l'endroit qui établit la norme pour la cuisine chinoise et la haute conception du design intérieur. Le Hakkasan à Fontainebleau propose des classiques cantonais traditionnels et des spécialités de la maison réinterprétées pour un palais contemporain, non-conventionnel. Pour compléter la carte des vins, il y a un droit de bouchon de 30 USD, soit environ 40 CAD (750 ml) pour deux bouteilles et de 70 USD, soit environ 92,50 CAD pour toute bouteille supplémentaire (750 ml).
Meilleur avis
AndresVIP
Y est allé·e le 18 févr. 2024
Service impeccable par Claire. Merci beaucoup pour les excellentes suggestions. Assiettes très goûteuses, recherchées. Magnifique décoration. Bar très cool. Seul point à améliorer: musique un peu forte. Ambiance plus feutrée serait appréciée
Une photo du restaurant Le Zoo
4.7
4.7 (2132)
30 $ ou moins
Française
Bal Harbour
À propos du restaurant
Le Zoo is an energetic celebration of timeless French-Mediterranean flavors. Capturing the coveted common ground between European elegance and effortless South Florida sophistication, the 200-seat restaurant is a special place where gilded Old World decor plays alongside tropical planters and vintage French design touches. The food, drawing deeply from the refined cooking of Provence, is a transporting experience, ranging from the freshest fruits de mer and chic pizzas to pristine carpaccios, tartares and other signatures of Gallic coastal cuisine. Serving lunch, dinner and weekend brunch, Le Zoo brings out Francophile in all of us.
Meilleur avis
LineVIP
Y est allé·e le 7 déc. 2024
Le “petit plateau” de fruits de mer était excellent et valait le coût. Tout comme la soupe à l’oignon gratinée et le foie gras poêlé. Je les recommande. Du côté négatif: le niveau de bruit est très élevé et la liste des vins est somme toute limitée (pas de chardonnay) et très chère (peu de bouteilles sous les 100$) Malgré tout, nous reviendrons!
Une photo du restaurant Michael's Genuine Food & Drink - Miami
4.6
4.6 (6436)
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Design District
À propos du restaurant
Depuis que Michael's Genuine Food & Drink a ouvert ses portes dans le Miami Design Design au printemps 2007, les convives sont devenus adeptes et désirent sa combinaison rafraîchissante d'atmosphère décontractée et d'une bonne nourriture, un bistrot de quartier qui est la vitrine ultime pour le type de cuisine que le chef / propriétaire Michael Schwartz prépare de mieux- maison, sans prétention, délectable, avec une emphase sur les ingrédients locaux. Le restaurant est ouvert sept jours par semaine et sert le dîner, un menu pour l'après-midi, le souper et le brunch. La salle la salle à manger et la cour peuvent accueillir 100 convives, et la Bar Room, peut accueillir 16 convives supplémentaires, de plus 24 places sont disponibles dans le bar de bienvenue où les clients peuvent profiter du menu de l'après-midi incluant le bar de crudités de 15h à 17h30 du lundi au samedi. Le brunch du dimanche est le moment où les petites assiettes brillent sur un menu hebdomadaire de saveurs et de sucreries. Le restaurant est situé dans le quartier animé de Design District, le nouvel endroit de la mode de luxe à Miami.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 21 nov. 2023
Toujours une bonne expérience chez eux depuis longtemps! Bravo!
Une photo du restaurant Mignonette
4.6
4.6 (2410)
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer
Centre-ville Miami
À propos du restaurant
Le Mignonette est un bar à huîtres situé à Miami. Il est géré par les chefs Daniel Serfer et Ryan Roman. Vous y dégusterez une grande sélection d'huîtres, des fruits de mer et des légumes. Daniel Serfer, originaire de Miami, a ouvert son premier restaurant, le Blue Collar, en janvier 2012. Fréquenté par les habitants et les visiteurs, le Blue Collar sert une cuisine américaine réconfortante dans un cadre décontracté lié à un motel de prostituées. S'appuyant sur le succès du Blue Collar, le Mignonette propose une atmosphère amusante, accessible où vous pourrez déguster une douzaine d'huîtres, une bouteille de champagne, des préparations de fruits de mer classiques comme des huîtres Rockefeller et des palourdes Casino, ainsi qu'un plateau de jolis coquillages. Comme il souhaite encore une fois créer le genre de restaurant qu'il aime, Serfer est heureux d'apporter une expérience unique de bar à huîtres à ceux qui ont rendu le Blue Collar si populaire. Ce nouveau restaurant n'est pas lié à un motel de prostituées, mais comme les huîtres sont aphrodisiaques, vous pourrez retourner au motel après votre repas.
Meilleur avis
NicoleD
Y est allé·e le 20 nov. 2023
as always Mignonette doesn’t disappoint! excellent food, excellent service!
Une photo du restaurant MILA
4.7
4.7 (5335)
50 $ et plus
Japonaise
South Beach
À propos du restaurant
Located in the heart of Miami Beach, MILA is a MediterrAsian multi-experience venue that combines an elevated culinary journey with a magical, glamorous, and vibrant atmosphere. Designed to celebrate the night in style, MILA immerses guests in eclectic sounds and embraces the effortless beauty of the five elements. This unique destination awakens all the senses with refined flavors, bespoke mixology, transporting ethnic rhythms, and unparalleled ambiance. Explore the different experiences at MILA Restaurant, MILA Lounge, MILA Omakase, and the exclusive members-only space, MM.
Meilleur avis
Lea
Y est allé·e le 24 oct. 2024
Très belle expérience, très beau décor, plat délicieux. Malheureusement aussi vous précisez pas que vous voulez manger dehors vous place à l’intérieur . Si vous le faites un jour, il faut aller dehors, c’est là où tout se passe 
Une photo du restaurant Pao by Paul Qui – Faena Hotel Miami Beach
4.6
4.6 (1072)
50 $ et plus
Asiatique
South Beach
À propos du restaurant
Le Pao reflète avec audace la cuisine asiatique moderne renommée du célèbre chef Paul Qui, qui tire son inspiration de ses racines et d'une gamme de styles internationaux, notamment philippin, espagnol, japonais et français. Le menu signature comprend des spécialités de crudo, des plats de riz originaux ainsi que du poisson frais et des viandes grillés à table au charbon de bois japonais binchotan. Les boissons servies au Pao incluent une carte de vins provenant de différentes régions de l'Ancien et du Nouveau Mondes, une sélection de liqueurs internationales, des cocktails innovants concoctés par une impressionnante équipe de mixologues ainsi que des boissons sans alcool ludiques.
Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 10 févr. 2024
Delicious, unique menu - excellent service
En découvrir davantage
Une photo du restaurant Phuc Yea
4.6
4.6 (1283)
De 31 $ à 50 $
Asiatique
MiMo / Upper East Side
À propos du restaurant
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.

Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.

Meilleur avis
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 19 août 2022
Just excellent
Une photo du restaurant Red Rooster Overtown
4.2
4.2 (2552)
30 $ ou moins
Américaine
Overtown
À propos du restaurant
Located in the heart of Overtown, Red Rooster serves comfort food celebrating the roots of American cuisine and the diverse culinary traditions of the neighborhood. At Red Rooster, we want to share the story of Overtown with our guests, and offer a platform to celebrate local artists, musicians and culinary talents. We embrace today's Overtown with a spirit of inclusiveness and community by hiring our family of staff from within the community; inspiring better eating through buying from local purveyors. Overtown is a unique and historically rich neighborhood that we are honored to be a part of. We invite you to please join us and share in the spirit of Overtown at Red Rooster, where Chef Marcus Samuelsson brings his passion for food to the neighborhood. In 2022, Red Rooster was awarded the Bib Gourmand by the world's most famous international restaurant rating guide, Michelin. The Bib Gourmand spotlights restaurants that showcase exceptional food at a great value.
Meilleur avis
fedet
Y est allé·e le 31 juil. 2022
great restaurant
Une photo du restaurant Stubborn Seed
4.8
4.8 (2847)
50 $ et plus
Américaine
South Beach
À propos du restaurant
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.


Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet.

A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.



Meilleur avis
VKayK
Y est allé·e le 14 sept. 2023
Beautiful presentations and unique parings. Very enjoyable!
Une photo du restaurant The Den
4.7
4.7 (239)
50 $ et plus
Sushi
South Beach
À propos du restaurant
Azabu Miami Beach, houses various experiences under one roof; tied together with the spirit of Omatenashi, the essence of Japanese hospitality. Beyond Azabu lies The Den, an exclusive hidden omakase room specializing in the art of Edomae Sushi helmed by Master Sushi Chefs. Located inside The Stanton Hotel, The Den at Azabu Miami Beach elevates the local culinary scene with authentic Japanese cuisine and transportive experiences.
The Den serves Edomae Tokyo style sushi. The Den is a 18 seat counter, omakase style sushi restaurant, where Sushi chefs will guide guests through an authentic omakase experience. Most ingredients will be flown in directly from the Toyosu fish market in Tokyo. The Den serves a multi course menu with no a la carte options. Food menus are $300++ or $185++ per guest. The Den has set seating times, open Tuesday-Saturday. All guest must consume raw fish. Bookings must be prepaid. Strict 24 hour cancellation with no acception. Please see cancellation policy.

Meilleur avis
OpenTable Diner
Y est allé·e le 27 avr. 2024
Chef and staff top level, excellent dinner, unique experience!
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable