The 10 Greatest Restaurants in Seattle
par Alana Al-Hatlani
Mise à jour le 04 avril 2022
There’s great seafood to be consumed in Seattle, but it’s only the beginning of what the Emerald City has to offer. Boasting one of the country’s most creative and diverse dining scenes, Seattle is dedicated to sourcing locally—from land to sea. Storied restaurants, from Canlis, the pinnacle of Pacific Northwestern fine-dining, to chic modern hangouts like the Walrus and the Carpenter, prove Seattle’s range and prowess. And even as the city’s changed over the last decade, growing and evolving under a massive tech boom, its soul remains as vibrant and bold as ever.
À propos du restaurant
Meilleur avis
OT
OpenTable Diner
Y est allé·e le 21 mai 2022
En découvrir davantage
À propos du restaurant
À propos du restaurant
Meilleur avis
OT
OpenTable Diner
Y est allé·e le 25 juin 2023
En découvrir davantage
À propos du restaurant
Meilleur avis
D
DebbieVIP
Y est allé·e le 12 août 2023
À propos du restaurant
Meilleur avis
MS
MelissaS
Y est allé·e le 22 juin 2021
En découvrir davantage
À propos du restaurant
Meilleur avis
OT
OpenTable Diner
Y est allé·e le 11 sept. 2021
À propos du restaurant
Meilleur avis
OT
OpenTable Diner
Y est allé·e le 15 févr. 2020
En découvrir davantage
À propos du restaurant
Meilleur avis
OT
OpenTable DinerVIP
Y est allé·e le 27 juil. 2024
À propos du restaurant
Meilleur avis
R
rahmin
Y est allé·e le 25 sept. 2024
À propos du restaurant
Plus de recommandations
50 Seattle Restaurants to Connect In For Mother's Day
The 10 Greatest Restaurants in Seattle
testing nov 22
The Top 9 Seattle Restaurants for Outdoor Dining
The Best Places to Grab a Drink in Seattle
The Top Restaurants by Cuisine in Seattle
Where Chefs Eat in Seattle
5 Must-Book Restaurants in Seattle
Discover the Best New Restaurants in Seattle
100 Seattle / Eastern Washington Restaurants to Love This Valentine's Day
The Best Burgers in Seattle
The Best Breakfast Restaurants in Seattle
Explorez d’autres villes et régions
Les autres façons de découvrir le monde à travers la gastronomie