New January Dining Experiences in Toronto✨
par OpenTable
Mise à jour le 03 janvier 2025
JANUARY EDITION – 15 special dining offers, brought to you by OpenTable & our restaurants.
Fall for your perfect restaurant, that’s actually available, on OpenTable✨ Available this month only at participating Toronto restaurants. Scroll down for a list of restaurants, menu pricing and availability.
À propos du restaurant
Meilleur avis
NC
NormandCVIP
Y est allé·e le 8 mars 2023
À propos du restaurant
À propos du restaurant
Meilleur avis
PR
PatrickRVIP
Y est allé·e le 31 juil. 2022
À propos du restaurant
4.8
De 31 CAD à 50 CAD
Japonaise
Centre-ville Toronto
À propos du restaurant
Meilleur avis
I
Isabelle
Y est allé·e le 10 août 2018
En découvrir davantage
À propos du restaurant
En découvrir davantage
À propos du restaurant
À propos du restaurant
En découvrir davantage
À propos du restaurant
À propos du restaurant
À propos du restaurant
Meilleur avis
AG
AllisonG
Y est allé·e le 10 déc. 2023
À propos du restaurant
Meilleur avis
OT
OpenTable Diner
Y est allé·e le 30 juin 2024
À propos du restaurant
4.7
30 CAD ou moins
Moyen-orientale
North York/Shops at the Don Mills
À propos du restaurant
Meilleur avis
EH
EileenH
Y est allé·e le 27 nov. 2021
À propos du restaurant
Meilleur avis
SC
StefC
Y est allé·e le 11 juin 2024
En découvrir davantage
Plus de recommandations
New January Dining Experiences in Toronto✨
Announcing Washington Toronto's 2022 MICHELIN Stars
50 Toronto Restaurants to Connect In For Mother's Day
These Toronto restaurants just scored MICHELIN Stars and Bibs
Diner's Choice: Best Overall Restaurants in Toronto
The Diner Reviews Are In: 100 Best Restaurants in Canada
Top restaurants for a date night in Toronto | Stella Artois
8 restaurants pushing the envelope in Toronto
Top 10 Rooftop Bars and Restaurants in Toronto for Summer
Canada's Award-winning Restaurants
Toronto’s 6 Best New Restaurants to Try
100 Toronto / Ontario Restaurants to Love This Valentine's Day
Explorez d’autres villes et régions
Les autres façons de découvrir le monde à travers la gastronomie