Top Dining Experiences in Los Angeles
par OpenTable
Mise à jour le 10 décembre 2024
DECEMBER EDITION – Special dining experiences, brought to you by OpenTable & our restaurants.
Enjoy the best of Los Angeles dining with OpenTable✨ Available through December only at participating Los Angeles restaurants. Scroll down for a list of restaurants, menu pricing and availability.
À propos du restaurant
À propos du restaurant
Meilleur avis
E
ElanvitaleVIP
Y est allé·e le 8 juil. 2023
À propos du restaurant
Meilleur avis
OT
OpenTable Diner
Y est allé·e le 17 août 2024
4.5
30 $ ou moins
Grillade Brésilienne
Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
À propos du restaurant
À propos du restaurant
Meilleur avis
OT
OpenTable Diner
Y est allé·e le 23 avr. 2023
À propos du restaurant
En découvrir davantage
À propos du restaurant
Meilleur avis
JK
JamesK
Y est allé·e le 28 nov. 2021
En découvrir davantage
À propos du restaurant
Meilleur avis
H
Herman
Y est allé·e le 10 nov. 2024
À propos du restaurant
Meilleur avis
OT
OpenTable Diner
Y est allé·e le 30 janv. 2022
À propos du restaurant
Meilleur avis
G
Gilbert
Y est allé·e le 5 oct. 2024
À propos du restaurant
En découvrir davantage
À propos du restaurant
Meilleur avis
JS
JamesSVIP
Y est allé·e le 15 sept. 2019
En découvrir davantage
Plus de recommandations
Thanksgiving Experiences in Los Angeles
Top Picks: Hot Restaurants Near Disneyland to Book — OpenTable LA
Top Picks: Hot Restaurants in Venice CA to Book — OpenTable LA
Top Picks: Hot Downtown Disney Restaurants to Book — OpenTable LA
Top Picks: Hot Disneyland Restaurants to Book — OpenTable LA
Top Picks: Hot Old Town Pasadena Restaurants to Book — OpenTable LA
Top Picks: Hot Century City Restaurants to Book — OpenTable LA
Top Picks: Hot Downtown Los Angeles Restaurants to Book — OpenTable LA
The 6 Must-Try Burgers in Los Angeles
Discover the Best Fried Chicken in Los Angeles
Guide to New Year's Eve in Los Angeles
New Year's Eve Experiences in Los Angeles
Explorez d’autres villes et régions
Les autres façons de découvrir le monde à travers la gastronomie