
5 restaurants pushing the envelope in Philadelphia

par OpenTable team
Mise à jour le 21 décembre 2022
Innovation runs deep in Philadelphia’s rich history. After all, one of the most famous Philadelphians is inventor extraordinaire Benjamin Franklin, whose innovative spirit lives on in the city’s electric dining scene.
A beloved Sichuan spot in Chinatown augments its staff with a service robot. A swanky Rittenhouse Square steakhouse donates a hundred pounds of oyster shells a week to restore the Delaware River shoreline.
Meet Philadelphia’s risk-takers, trailblazers, and changemakers. Read on for a list of five of the most cutting-edge restaurants to book now in the City of Brotherly Love.
4.8 (5191)
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Old City
Meilleur avis
E
elena
Y est allé·e le 29 août 2024
Meilleur avis
E
elena
Y est allé·e le 29 août 2024
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4.8 (5505)
50 $ et plus
Grillade
Rittenhouse Square
Meilleur avis
B
Britt
Y est allé·e le 17 déc. 2022
Meilleur avis
B
Britt
Y est allé·e le 17 déc. 2022
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4.5 (790)
De 31 $ à 50 $
Portuguaise
Center City
Meilleur avis
L
Larry
Y est allé·e le 20 janv. 2024
Meilleur avis
L
Larry
Y est allé·e le 20 janv. 2024
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