Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Seattle / Est de Washington
  4. Seattle
  5. Capitol Hill / First Hill
Lark, Seattle, WA
Perle rare

Lark

De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour déguster de bons vins
  • Charmant
Bienvenue dans le restaurant Lark du chef John Sundstrom, l'un des meilleurs restaurants artisanaux du Nord-Ouest Pacifique. L'établissement collabore avec des artisans, agriculteurs et producteurs locaux pour vous proposer le meilleur de chaque saison. Le Bitter/Raw, situé sur la mezzanine au-dessus du Lark, sert des huîtres, des produits crus et de la charcuterie. C'est l'endroit idéal pour se retrouver autour d'un verre et d'une petite assiette avant le souper. L'intégralité du menu du Lark est également servi au Bitter/Raw.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : John Sundstrom

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Lark est la référence de la gastronomie de Capitol Hill depuis plus de 20 ans, et on en comprend aisément les raisons tant par sa cuisine que par sa généreuse hospitalité. Le chef John Sundstrom a remporté le James Beard Award du « Best Chef : Northwest » et, que vous optiez pour la dégustation à quatre plats ou pour un repas à la carte, son menu capture le caractère sauvage de la région : champignons maitake en ragoût, saumon King sauvage avec pavé de pommes de terre et gâteau à la crème brûlée avec des baies locales.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Régionale Américaine (Nord-Ouest), Organique
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–sam. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (206) 323-5275
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Quartier
    Capitol Hill / First Hill
  • Rue transversale
    10th Ave
  • Parking details
    Parking is available at metered spots on nearby streets, as well as at local pay lots. The most convenient garage is located on Broadway between the Silver Cloud Hotel and The Garage billiard hall.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Vin

Expériences

  • New Year's Eve Dinner

    190,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 31 déc. 2024
    $190.00 Four Course Dinner Meny TBA

Avis de 1 221 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.6
4,6 d'après les évaluations récentes
  • 4,6Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Seattle

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Seattle

    Américaine contemporaine

1 221 avis
  1. Francis

    Baie de San Fra

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food was delicious & the servers were attentive. We had the elk chop, salmon, rigatoni, squid ink pasta, snake river steak, beet salad, oysters & chawanmushi. Everything was done well & presented beautifully. Highly recommend!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Kathryn

    VIP

    Chicago

    10 avis

    5.0

    10 avis

    Y est allé·e le 21 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Perfect, really wonderful staff and a stunning decor!

    Cet avis est-il utile ?

  3. GAIL

    Seattle

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 20 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We ordered half a dozen or so small plates for the table to share, and every single one of them was outstanding. The larger dish that we had - squid ink cacarecce - is a new menu item since the last time we dined at Lark, and was unbelievably delicious. Creme brulee cake was the winner for dessert. Our server was very attentive, paced the courses well, and made sure we were out in plenty of time to attend a performance we had tickets for. Chef John stopped by the table to chat for a few minutes as well. We really couldn't have asked for better food or service. Can't wait for our next visit to Lark.

    Cet avis est-il utile ?

  4. AmandaR

    Seattle

    2 avis

    2.0

    2 avis

    Y est allé·e le 12 décembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    The food simply wasn’t good. For the price, it was certainly not worth it. The steak was rubbery and a rare when I ordered medium rare. The salad was bitter. The cake was dry. The service was rushed and inattentive. It was lovely ambiance and staff was certainly nice, but this was not a fine dining experience by any standard.

    Cet avis est-il utile ?

  5. John

    VIP

    Seattle

    11 avis

    3.0

    11 avis

    Y est allé·e le 12 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Lark is a very nice spot for special occasions. The service is outstanding - prompt, knowledgeable, and unobtrusive. The location is a bit challenging for driving and parking, although our car's navigation system got us there just fine. The food was good, but not commensurate with the prices in my opinion. The menu offerings were limited but carefully conceived and artistically presented. As seems usual these days, asking for a steak to be cooked "medium" got me a blood-rare serving of otherwise good meat. I used to request "medium-rare", but I fear that would get me steak tartare. We like to bring our own wine for special occasions (all of us are wine collectors), so Lark's two-bottle limit with a $50/bottle corkage charge is a turn-off. Given the location, the prices, and the corkage policy, I doubt that we'll return to Lark anytime soon.

    Cet avis est-il utile ?

  6. michelle

    VIP

    Seattle

    20 avis

    5.0

    20 avis

    Y est allé·e le 11 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    lovely dinner! everything as perfectly prepared and the wine was great

    Cet avis est-il utile ?

  7. Lark

    VIP

    Raleigh

    35 avis

    3.0

    35 avis

    Y est allé·e le 8 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Everything was good, not great. Service was professional, not necessarily friendly. The most personality I saw was from the girl who brought me 3 of my 4 courses. Every course had the right idea, it just wasn't executed to the level of great. The jalapeno on the hamachi was overbearing, but the idea of a *touch* of spice was correct. If you're going to put a fried shiso chip, salt it. The foie gras dish was amazing! Texture, taste, all there. The accompaniments were great. Elk chop itself was great, nice sear and very tender. The savory bread pudding with it was both salty and bland. I didn't like the texture. The elk was aggressively seasoned, but with the salty accompaniments it was too much. I left most of the veg. The raw strips of acorn squash were a nice break from the richness of the rest of the dish and a good idea. The creme brulee cake was good. I mean I find dessert often feels like an afterthought at many fine dining places. There was nothing wrong with it, but it didn't blow my mind. The cornbread crumble was nice texturely, but I always think of cornbread with BBQ so it was just a weird food memory colliding for me! I think if the service was more friendly, I'd come back to try it again. As a side note, my Uber asked me about it, and when I said the service was aloof, he said he comes for lunch there and gets the same vibe.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  8. valerie

    VIP

    Baie de San Fra

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 8 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fantastic food! An incredible evening of exceptional service and fine food couldn’t have asked for a better night.

    Cet avis est-il utile ?

  9. Deirdre

    VIP

    Seattle

    3 avis

    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le 5 décembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 3
    The food was not good. The potato rosti was greasy, the fish overcooked and the Brussels sprouts flavorless. The service was mediocre at best. We were continually interrupted with questions about removing plates and the staff was uninformed about the menu. We have dined at Lark many times over the years and have always enjoyed it. This time was disappointing

    1 personne a trouvé cet avis utile

  10. patrick

    Grand Boston

    2 avis

    2.0

    2 avis

    Y est allé·e le 26 novembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    We left hungry, after coming here for years for special occasions we were excited for a nice dinner out to celebrate a special occasion. The food was lovely and we still love Lark but we were both disappointed leaving after three appetizers two mains and a dessert and still being both pretty hungry the portions were incredibly small for the mains probably won’t be coming back anytime soon. For the amount of money we spent for dinner we should’ve definitely left full!

    1 personne a trouvé cet avis utile

FAQ

Le restaurant Lark est noté 4,6 étoiles par 1221 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 15 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour Lark

952 East Seneca St, 98122 Seattle, WA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    10th Ave
  • Quartier
    Capitol Hill / First Hill
  • Heures d'ouverture
    Dîner lun.–sam. 17:00–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Régionale Américaine (Nord-Ouest), Organique
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Parking is available at metered spots on nearby streets, as well as at local pay lots. The most convenient garage is located on Broadway between the Silver Cloud Hotel and The Garage billiard hall.
  • Moyens de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Bar complet, Bar/salon, Bière, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Vin
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable