Steak 38 is a classic steak house that is rich in history and unique in its dining environment. Our guests will experience a one of a kind table-side meal including Caesar Salads, carving of our famous Steak38, and Bananas Fosters flambe. Now with our 2nd location here in Tabernacle, we are excited for our skilled wait staff to ensure your next date night, event or night out is one to remember.
En pénétrant dans le Redstone, vous réalisez que vous vous apprêtez à vivre une expérience hors du commun. Vous serez chaleureusement accueilli à la porte par un sourire sincère. Le personnel est heureux de vous voir et le montre. Une fois la cheminée passée et le bar animé en vue, vous savez que vous êtes arrivés à destination.
Manger au Redstone représente tellement plus qu'un délicieux repas, il s'agit d'une expérience mémorable, qui passe notamment par une ambiance musicale sélectionnée avec le plus grand soin et un service de première classe.
Le Redstone dispose d'un grill à bois, d'une rôtisserie et d'une cuisine ouverte où sont préparés de façon créative des steaks de marque, des côtelettes, du poulet et des fruits de mer.
L'atmosphère à la fois brute et romantique conviendra parfaitement à toutes les occasions : un souper intime, un dîner d'affaires ou un brunch dominical.
Aventureux et sans compromis, le Redstone porte clairement une attention particulière aux détails, notamment dans son engagement à tout faire de A à Z et dans sa volonté incessante d'obtenir votre entière satisfaction.
The Robin's Nest is an independent restaurant devoted to customer service. You are invited for a delicious lunch, intimate dinner, relaxing Sunday brunch or evening cocktail. Our menu offers an eclectic mix of favorites with an American flair. The eco-friendly restaurant uses the best available ingredients from local farms, featuring many vegetarian and gluten free dishes on the daily menu. Customers are always encouraged to share special food needs with the chef so that every dining experience is completely satisfying. No Outside Food allowed. The Robin's Nest Restaurant is situated in a beautifully restored Victorian building filled with antiques; and, located in the heart of downtown Mount Holly overlooking the Rancocas Creek. Our upstairs seats 60 with the downstairs offering several private dining rooms and an old fashioned bar. Warm weather brings with it the opening of the waterside bar and dining. The patio is always dog friendl
L'ITA 101 est un restaurant italien authentique situé au numéro 20 dans South Main Street, à Medford, dans le New Jersey. L'ITA 101 a été lancé par le chef Kevin Maher, originaire de South Jersey, en collaboration avec son ami et partenaire d'affaires Tony Sparacio.
Founded in 1996 the ideas for the Marblehead Chowder House were actually hatched a few years before. Sitting at "The Barnacle," overlooking Marblehead Harbor one raw winter day, while the spume from the rough saltwater painted the windows and the Sam Adams Lager flowed freely, a concept was born. Casual, coastal and cozy - fresh seafood, fin fish, shellfish and hearty chowders in a warm, relaxing atmosphere that says "seaside" - a place that had tradition, patriotism, and a New England heritage about it. Fresh ingredients, house-made soups and chowders, comfort food with a twist freshly prepared to order were all musts! Features unique to New England were the foundation – Ipswich Belly Clams (aka steamers, softshells, pissers), fresh Lobster Roll, a Raw Bar with half-shell oysters and clams and, of course, live Lobsters arriving regularly. Lighthouses and other nautical décor highlight the ambience to create a coastal dining experience like none other in the greater Lehigh Valley.
La Campagnola Restaurant & Bar vous sert les meilleurs steaks de bœuf certifié Angus, fruits de mer frais, et plats de spécialités italiennes. Le chef Michael vous propose des spéciaux hebdomadaires en plus du menu régulier. L'atmosphère est décontractée avec un service exceptionnel sur plateau. La Campagnola dispose d'une carte de grands vins et d'un choix de 20 bières en fut et de 20 bières en bouteille, en plus d'une vaste gamme de spiritueux des marques les plus populaires. Profitez du brunch du dimanche, qui vous propose un large éventail de déjeuners et de dîners, ainsi que des spectacles en direct présentés tous les vendredi et samedi soirs, de 21h45 à 1h45. Ne manquez pas les All U Can Eat Crab nights (crabe à volonté) les lundis et mardis soirs, les spéciaux sur la côte de bœuf (la meilleure que vous n'aurez jamais mangé) les jeudis, les spéciaux sur les pâtes les mercredis et les Happy Hours du lundi au vendredi de 16h00 à 19h00, sans oublier les Late Happy Hour Drink & Beer, du lundi au jeudi. Vous aurez la possibilité de manger sur place ou de prendre pour emporter. Cet établissement dispose de salles privées pour les réceptions, les repas de répétition, les fêtes prénatales et pré-nuptiales. L'espace destiné à la réception après les funérailles peut accueillir jusqu'à 100 personnes. On y sert le dîner du mercredi au samedi à partirde 11 h. Leurs côtelettes de porc ont été classées n° 1 à S.J. !
Ristorante LUCCA serves elevated Italian fare that marries regional delicacies with the exacting standards of global culinary excellence. Our menu showcases our old-school obsession with serving only the best, most premier dishes from across the Italian peninsula, in a modern, forward-thinking fashion. Service to excess is standard at Ristorante LUCCA. From table-side preparation, to expertly guided wine pairings, to our emphasis on remembering the subtle details about our valued VIP guests, we make every experience at Ristorante LUCCA unforgettable.The night does not have to end at dinner, as we welcome our guests into the Piano Lounge, where world-class musicians capture the room with awe-inspiring talent and ambiance that is evocative of a more luxurious era.
Vino 61 is a new wine, cocktail and tapas bar established in the heart of downtown Mount Holly, New Jersey. Enjoy over 40 wines by glass from all the most popular wine destinations from around the world, along with flights food pairings, and wine classes. Vino 61 also includes a complete bar offering innovative cocktails crafted by our passionate staff. Our rotating wine list is complimented by a seasonal tapas menu created by Mount Holly native, Chef Mico Maldonado. He is working with the local farms in the area to create an inspired small plates menu.