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Restaurants près de Union Station Downtown

Prix
Type de cuisine (20 sur 39)

29 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Traxx
4.7
Exceptionnel(6)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Le Traxx Restaurant et le Traxx Bar sont situés à l'intérieur de la magnifique et historique gare Union, au centre-ville de Los Angeles. C'est un restaurant gastronomique avec une ambiance décontractée et une atmosphère détendue. Le restaurant sert des plats américains de style bistrot, bien conçus et bien présentés. Il est ouvert pour le dîner (de 10h30 à 14h) et le souper (de 17h à 21h), du lundi au samedi. Le Traxx vous propose des places dans le hall (situé en face du restaurant, à l'intérieur de la gare Union), dans la salle à manger et dans la cour, sur la terrasse extérieure. Le stationnement est gratuit pour les clients qui prennent un repas (valide pour une période de deux heure et demie, pour les lots B, D ou le service de voiturier). Le Traxx Bar est situé à l'intérieur du hall de la gare Union, à l'entrée principale.
Photo du restaurant Bavel
4.8
Exceptionnel(4704)
Prix : cher
• du Moyen-Orient • Centre-ville
Réservé 106 fois aujourd'hui
A Middle Eastern restaurant in the Arts District of downtown Los Angeles.
Photo du restaurant Manuela
4.7
Exceptionnel(166)
Prix : cher
• Californienne • Centre-ville
Réservé 22 fois aujourd'hui
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
Photo du restaurant LA Cha Cha Chá
4.6
Exceptionnel(1243)
Prix : cher
• Mexicaine • Arts District
Réservé 42 fois aujourd'hui
LA Cha Cha Chá is the sister restaurant to Mexico City's Terraza Cha Cha Chá. A place where we celebrate our barrio culture with delicious Mexican food, cocktails, wine, and a wide selection of mezcal and tequila.HAPPY HOUR SERVICE: Our happy hour is counter-service style. Please order at the bar and seat yourselves. The kitchen closes at 3:30 p.m., but cocktails will flow until 4:00 p.m.CANCELLATION POLICY: You have until 5 hours before your reservation to cancel, otherwise, your group will be charged a fee of $30 per person. All reservations have a 15 minute grace period, after this time, your booking will be moved to the top of our waiting list. Parties of 1-2 reserve the table for 1.5 hours. Parties of 3-4 reserve the table for 2 hours. Parties of 5-6 reserve the table for 2.5 hours. Parties of 7+ reserve the table for 3 hours. - We do not take requests for specific tables- Reservations are weather permitted
Photo du restaurant Redbird - Los Angeles
4.6
Exceptionnel(2949)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 51 fois aujourd'hui
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.
Photo du restaurant Le Petit Paris
4.6
Exceptionnel(2810)
Prix : raisonnable
• Française • Centre-ville
Réservé 32 fois aujourd'hui
If you ask the brilliant minds behind Le Petit Paris, Fanny and David Rolland, They will say “We were born in a restaurant, literally”. From Grandpa to father, the restaurant business has been a natural part of their daily life.They decided 15 years ago to create their first restaurant in Cannes, Le Petit Paris, Parisian brasserie, located in the middle of the international film festival city.In order to give the opportunity of an unforgettable experience in Cannes to their international clientele, they decided to run a business on the beach with the combination of well being, relaxed and lay down on the beach with a cocktail and enjoying a gastronomic food.David and Fanny were always striving to be surrounded by great collaborators in order to provide a real “savoir-faire” to their clients. They have been known worldwide now thanks to their hard work and dedication.
Photo du restaurant Hearts and Flame
4.4
Génial(229)
Prix : cher
• Italienne • Little Tokyo
Réservé 19 fois aujourd'hui
Hearts & Flame.Coastal Italian dishes in a modern industrial space in the heart of the DTLA Arts District. From fresh made pastas, to sea-to-table dishes, utilizing the freshest seafood from the California coast, our kitchen is at the heart of everything we do. In the middle of our dining room, the flames are ignited from our grill, where steaks, are cooked over an open flame, creating a memorable experience for you and your guests.
Photo du restaurant San Laurel
4.8
Exceptionnel(255)
Prix : très cher
• Espagnole • Centre-ville
Réservé 25 fois aujourd'hui
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.
Photo du restaurant Otium
4.7
Exceptionnel(2748)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 14 fois aujourd'hui
Otium est un restaurant contemporain qui puise dans le riche patrimoine culinaire de Timothy Hollingsworth. Il est conçu pour être un restaurant social avec une cuisine ouverte spectaculaire fusionnant les espaces intérieurs et extérieurs. Le nom du restaurant, Otium, vient du latin. Un mot qui est destiné à mettre l'accent sur un lieu où le temps peut être consacré à des activités sociales paisibles, à la fois manger et boire; adjacentes à l'une des rues culturelle les plus importantes de Los Angeles " - Grand Avenue - et à côté de son plus récent et dynamique ajout, le musée d'art contemporain, The Broad. Le restaurant puise son inspiration dans les oliviers centenaires plantés dans Broad Plaza en utilisant la cuisine rustique avec le feu et des ingrédients durables cultivés dans le jardin de la mezzanine du restaurant. Otium dépouille les formalités rigides de salle à manger tout en se concentrant sur la qualité de la nourriture, un service chaleureux et une ambiance décontractée.
Photo du restaurant Agua Viva
4.6
Exceptionnel(259)
Prix : cher
• Latino-américaine • Centre-ville
Réservé 39 fois aujourd'hui
Agua Viva is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’s collection at Conrad Los Angeles. At this chic rooftop restaurant, Chef Andrés effortlessly weaves vibrant Asian flavors with Latin American influences, all while paying homage to his home country of Spain. Our menu features diverse global flavors that reflect the true melting pot of LA. Designed to be shared, our dishes are as eye-catching as they are vibrant, flavorful, and deeply satisfying. As you decompress in our breezy dining room, enjoy sparkling platters of oysters; a bright, refreshing Young Coconut Ceviche studded with avocado and mango; Chef Andrés’s iconic Txule Burger, made with dry-aged ribeye; and whole fried sea bream, with fresh herbs and mojo verde.Located within Conrad Los Angeles, a part of the stunning Frank Gehry-designed The Grand LA, Agua Viva features a promenade, bar area, and upper and lower dining rooms with terrace views of the mountains.

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