Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon

Restaurants près de Tryon Creek State Natural Area

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

36 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Chart House Restaurant - Portland
4.7
Exceptionnel(6627)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Centre-ville
Réservé 81 fois aujourd'hui
Situé sur l'historique Terwilliger Boulevard et surplombant la Willamette River, Chart House vous offre une vue magnifique sur les lumières scintillantes de la ville, sur la rivière et à la fois sur le Mont Hood et le Mont St. Helens. Ce restaurant est l'un des plus remarquables dans le nord-ouest du Pacifique. Avec 29 emplacements historiques et au bord de l'eau à travers les États-Unis, Chart House vous propose des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous apprécierez sans hésiter ! Allant des spécialités de poissons et de fruits de mer juqu'aux succulents steaks, leurs chefs renommés ont créé un menu afin de compléter la cuisine locale avec une touche d'exotisme. Choisissez parmi leurs célèbres plats tels que le mahi mahi pané aux noix de Macadam, leur saumon glacé au miso et leur côte de bœuf rôtie lentement. Ils vous proposent également une sélection quotidienne de poissons frais, une vaste collection de vins raffinés, sans oublier leur fameux gâteau mi-cuit au chocolat. Ne manquez pas leur menu exceptionnel du dîner du lundi au vendredi et du brunch le dimanche. Votre expérience sera mémorable !
Photo du restaurant Yalla
4.9
Exceptionnel(132)
Prix : cher
• Méditerranée • Portland S.-O.
Réservé 52 fois aujourd'hui
Yalla is a neighborhood Mediterranean smokehouse from the Sesame Collective restaurant group. Opened in summer of 2020, Yalla brings a Mediterranean smokehouse to the heart of the Multnomah Village neighborhood in Portland, Oregon. With a menu of smoked meats, seasonal vegetables, and comfort dishes, Yalla is currently open for delivery, take out, and full service dining. Yalla is helmed by Chef/Owner Kasey Mills and Chef de Cuisine Daniel Valley.
Photo du restaurant Nicoletta's Table and Marketplace
4.7
Exceptionnel(2377)
Prix : raisonnable
• Italienne • Lake Oswego
Réservé 33 fois aujourd'hui
Le Nicoletta's Table and Marketplace est une petite trattoria de quartier située à Lake Oswego (Oregon)... mais ressemblant à celle qui se trouve sur un coin de rue en Italie. C'est la destination parfaite pour créer un repas italien authentique ou tout simplement pour déguster un espresso, un sandwich, une salade ou un bol de pâtes. En plus de la trattoria, le Nicoletta's comprend une enoteca, une boutique de café et un marché italien qui offre des pâtes fraîches ainsi que les plats Gourmet2Go, plats gastronomiques frais et surgelés qui peuvent aussi bien être des entrées et des soupes que des repas complets, pour nourrir une seule personne, une famille ou un grand groupe.
Photo du restaurant L'Orange
4.9
Exceptionnel(92)
Prix : très cher
• Méditerranée • Sud-est de Portland
Réservé 17 fois aujourd'hui
Named one of the New York Times America's Best Restaurants 2024! Tucked away upstairs in a charming old storefront and voted one of Portland's 'Best New Restaurants' in 2023, L'Orange features an intimate dining space that beckons you to immerse yourself in a different era. Chef Joel Stocks and his talented team will guide your palate through adventurous dishes that blend European culinary traditions with the finest local ingredients. Experience the taste of "Old Portland" with every bite. Enhance your dining experience with a thoughtfully curated selection of wines, personally chosen by Owner/Winemaker Jeff Vejr and his team. While our wine list boasts a European focus, we also showcase a variety of local wines, including the exceptional offerings from Jeff's own Golden Cluster label. Join us at L'Orange for a taste of history, innovation, and the vibrant flavors of the Pacific Northwest!
Photo du restaurant Tavern on Kruse
4.5
Génial(1882)
Prix : cher
• Régionale Américaine (Nord-Ouest) • Lake Oswego
Réservé 33 fois aujourd'hui
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.
Photo du restaurant Oswego Grill - Kruse Way
4.7
Exceptionnel(2525)
Prix : raisonnable
• Grillade • Lake Oswego
Réservé 41 fois aujourd'hui
L'Oswego Grill a ouvert son premier établissement le 10 mars 2009 à Lake Oswego. Ses restaurants, détenus et gérés localement, représentent simplement un « rêve devenu réalité » pour tous ! Fidèle au concept de l'« élégance à un tarif décontracté », l'Oswego Grill présente son grill à bois dur construit sur mesure, permettant de cuisiner des steaks d'origine locale de qualité USDA, des hamburgers, des fruits de mer frais et même une de ses salades, sur un feu d'essences de mesquite et de pommier. L'établissement se réjouit de votre visite !
Photo du restaurant Oven and Shaker - Lake Oswego
4.7
Exceptionnel(253)
Prix : cher
• Pizzeria • Lake Oswego
Réservé 11 fois aujourd'hui
Our kitchen:Inspired by six-time James Beard nominated Chef Whims' many trips to Italy, the kitchen at Oven and Shaker unites tradition and creativity in the arena of wood-fired Neapolitan pizza and Italian street food. Adhering to Cathy’s legendary passion for detail, we use only the freshest available local ingredients, dough made in-house using our signature 70-year-old sourdough starter, and hand-toss and fire each pizza to order. Our bar:Overseen by barman Ryan Magarian, the bar at Oven and Shaker reflects Ryan’s passion for all things liquid and delicious. From his acclaimed whimsical signatures that deploy only the finest spirits, daily-pressed juices, to our wide range of “sessionable” local beers and old world-leading wines, our bar strives to offer every guest a beverage to remember.
Photo du restaurant Lilia Comedor
4.8
Exceptionnel(342)
Prix : très cher
• De la ferme à la table • Portland S.-O.
Réservé 14 fois aujourd'hui
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.
Photo du restaurant Alpenrausch
4.5
Génial(186)
Prix : cher
• Européenne contemporaine • Sud-est de Portland
Réservé 24 fois aujourd'hui
Named one of 20 Best New Restaurants in America for 2024 By Bon Appetit! In a distant European city, Fabian and Miriam vanished into the Alps, trading their city lives for mountain solitude. Once busy young professionals, their days were consumed by demanding careers, their rare weekends cherished for dining out and dancing, occasionally venturing into the mountains.But destiny intervened when Miriam inherited her grandfather's Alpine hut, nestled amidst the rustic charms of the mountains. They cut ties with the city, forsaking it for good. Days were spent farming, foraging, crafting cheese, and making wine. Nights brought cooking, baking, wine-drinking, and stargazing.Friends from the city visited, but Fabian and Miriam never looked back. They were drawn deeper into the mountains, caught in the Alpenrausch's dual meaning—the exhilaration of mountain air and the intoxication of good company, fine wine, and schnapps.Come experience Alpenrausch!
Photo du restaurant Fallow's Rest Wild
4.7
Exceptionnel(47)
Prix : cher
• De la ferme à la table • Sud-est de Portland
Réservé 6 fois aujourd'hui
Fallow's believes that great food (& good vibes!) starts with great ingredients. Our menu, inspired by herbs and spices from around the world, offers a diverse array of flavors to inspire the adventurous. From the aromatic spices of India to the fresh herbs of the Mediterranean - most grown from our relationships with local micro-farmers, each dish is made to provide an unforgettable dining experience that leaves you feeling wow'd. Rest Wild with us at Fallow's - Our aim is more than just a restaurant; it’s a celebration of love, sustainability, and the joy of sharing a meal. We invite you to join us and discover the magic that happens when passion for food and commitment to health come together.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable