Where old-world hospitality meets familiar European views, the cuisine reveals an elevated twist on classic Italian and Mediterranean favorites. Chef Haydn Shaak marries classical training with his dedication to local farms and ingredients to craft a truly unique menu inspired by the seasonality of the Upstate.
La nouvelle cuisine du sud du Soby's est un mélange éclectique de cuisine continentale contemporaine et traditionnelle du sud. Cet établissement revisite des grands classiques pour en faire des plats originaux. Le restaurant est situé au cœur du centre-ville de Greenville, dans une filature de coton rénovée, construite dans les années 1800. L'atmosphère est chaleureuse et dynamique et le personnel est bien formé pour vous garantir une expérience culinaire fantastique. De plus, la carte des vins compte plus de 500 bouteilles et a été récompensée par le Wine Spectator Magazine au cours des huit dernières années. Ces deux dernières années, elle a reçu le « Prix d'Excellence ».
Step away from the downtown bustle to experience Juniper, Greenville's only urban gin bar, situated atop the AC Hotel. From the moment you enter Juniper, prepare to be enchanted by its immersive rooftop garden and breathtaking views of Main Street and the Blue Ridge Mountains.Full Dinner Menu: Available Wednesday & Thursday from 5 pm to 10 pm | Friday & Saturday from 5 pm to 11 pm.Attire: We encourage SMART CASUAL dress at Juniper. Please refrain from beachwear, active/athletic attire, and work uniforms, with exceptions for government, law enforcement, healthcare, or military personnel. Men should avoid sleeveless/tank tops.Identification: Remember to bring a valid physical I.D. (US Issued Driver's License/ID or Passport are accepted).Underage Guests: Must be accompanied by an adult aged 21 or older. After 10pm: 21 or older only.Gratuity: A 20% gratuity will be automatically added to parties of 8 or more.Cake Fee: $35 fee applies for cake/cupcakes.Corkage Fee: $45/bottle
CAMP/kamp/ verb: To relax, chill, unwind, savor, reflect, enjoy, breatheStep through the doors of CAMP and you know you’re in good company. Here is a gathering place that captures the essence of downtown Greenville perfectly—cool, comfortable, lively—with food that is insanely delicious and flavorful.The whimsical, comfort food menu with its touch of global flair is crafted using only the freshest, seasonal ingredients sourced directly from local farms. Refreshing cocktails, a curated wine list, and a selection of regional beers pair perfectly to ensure a remarkable dining experience. Come unwind, chill with friends, and savor the moment at CAMP.
Indaco seamlessly blends both elevated and casual dining with an airy, Italian-inspired menu. Indulge with hand-made pasta and wood-fired pizzas, alongside an exciting cocktail menu and an Italian-forward wine list. Enjoy Indaco favorites in our main dining room, or dine al fresco on our covered outdoor patio with access from Main Street.
Larkin's on the River est un restaurant primé servant des steaks de qualité coupés, fruits de mer frais, et vins fins. Chaque élément du menu est créé avec les ingrédients les plus frais et servis avec un flair créatif.
Larkin's on the River au Peace Center pour les arts de la scène, est situé au cœur du centre-ville de Greenville, le long des rives de la rivière Reedy, dans le vieux Gower Coach Factory. Ce bâtiment est le seul restant des onze originaux datant de la guerre civile. Avec de beaux murs en briques apparentes bien conservés et les plafonds ouverts, l'histoire de l'édifice sert de toile de fond parfaite à l'atmosphère moderne et branché de Larkin's on the River.
Le Lazy Goat est un restaurant méditerranéen offrant un menu qui met en vedette les saveurs de l'Espagne, du Maroc, de l'Italie, de la France, de la Grèce, de l'Afrique et du Moyen-Orient. Vous y découvrirez une atmosphère détendue qui invite à prendre le temps de « paresser et de partager ».
Le menu varié a été créé pour offrir un vaste choix de soupers, incluant des mets faits de viande et de fromages, des petites bouchées avec verdure et des plats principaux.
Vous êtes invités à prendre votre temps pour déguster « un petit peu de plusieurs plats » ou bien « beaucoup d'un seul mets ».