Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Restaurants près de Studio on 84th

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

28 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Cafe d'Alsace
4.8
Exceptionnel(3558)
Prix : raisonnable
• Française • Upper East Side
Réservé 60 fois aujourd'hui
Le Café D'Alsace est présenté par le chef Philippe Roussel, précédemment au Chelsea Bar and Bistro et au Montparnasse. Celui-ci est originaire de Bretagne mais connaît quelques petites choses à propos de l'Alsace, servant des plats typiques comme la tarte flambée (avec des oignons et du lard grillé), la potée (soupe aux choux) et la choucroute garnie de porc ou de fruits de mer. Vous pourrez également essayer l'une des bières de l'extravagante carte.
Photo du restaurant Hoexters
4.6
Exceptionnel(261)
Prix : très cher
• Américaine • Upper East Side
Réservé 37 fois aujourd'hui
Cozy, warm and inviting, Hoexter’s revival pays homage to its origins as a vibrant Upper East Side destination. Come in for a perfectly chilled martini and shrimp cocktail at our bar or indulge in our decadent gorgonzola garlic bread and a steak au poivre in one of our elegant dining room banquettes. Our menu has a little something for everyone, life's simple pleasures perfected! Book online or by calling us at 212-288-1777
Photo du restaurant Aunt Jake's Pasta Experience
4.9
Exceptionnel(812)
Prix : raisonnable
• Italienne Moderne • Upper East Side
Réservé 60 fois aujourd'hui
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Photo du restaurant Sandro's Restaurant
4.9
Exceptionnel(989)
Prix : très cher
• Italienne • Upper East Side
Réservé 7 fois aujourd'hui
Sandro's, a cherished family-run establishment, offers an authentic Roman dining experience. Chef Sandro Fioriti crafts timeless Roman dishes, while his wife Anna and son Sandro Jr. oversee the restaurant's day to day operations. Eschewing flashy decor and modern tunes, Sandro's ambiance transports guests to Italy, with its traditional cuisine and exclusively Italian wine selection, constantly evolving to delight wine enthusiasts.WHEN BOOKING PLEASE NOTE THE SEATING OPTION YOU ARE BOOKING FOR. BAR is for seats at the BAR, and DINING ROOM is for tables in the restaurant. We will do our best to accommodate any seating requests but cannot guarantee accommodation. As a busy establishment with limited space, we kindly ask that large strollers may be turned away to ensure a comfortable dining experience for all our guests.If you have any questions or concerns, please feel free to call us. We appreciate your understanding and cooperation.
Photo du restaurant Toloache - Upper East Side
4.8
Exceptionnel(1626)
Prix : cher
• Mexicaine • Upper East Side
Réservé 15 fois aujourd'hui
Bienvenue à Toloache (prononcé toh-lo-AH-tchay), bistro mexicain contemporain du chef et propriétaire Julian Medina, situé dans l'Upper East Side. Toloache est nommé ainsi d'après une plante mexicaine célèbre pour son utilisation dans les potions d'amour. Lors de votre souper à Toloache, vous tomberez vous aussi sous le charme de la cuisine créative du chef de Medina, qui utilise des ingrédients bio et de saison ainsi que plus d'une douzaine de types de piments. En plus du menu mexicain authentique et d'une liste de tequila exceptionnelle, vous trouverez une décoration élégante dont les principaux éléments viennent directement du Mexique. Toute l'équipe a hâte de vous accueillir.
Photo du restaurant Osteria Nando
4.5
Génial(343)
Prix : raisonnable
• Française • Upper East Side
Réservé 6 fois aujourd'hui
Classic French cuisine with delicious favorites like Escargot de Bourgogne, Coquilles Saint Jacques, Bouillabaise, Steak Au Poivre, Beef Bourguignon, Coq Au Vin. Brunch Menu offers a creative mix of Benedicts, Omelets and French Toasts. Heated patio dining. Close to the Met Museum and Central Park.
Photo du restaurant 83 1/2
4.7
Exceptionnel(1123)
Prix : raisonnable
• Italienne • Upper East Side
Réservé 4 fois aujourd'hui
83 ½ is best described as a labor of love. A love of a family, friends and most importantly, food. Chef Vincenzo Mangiafridda, a twenty-year restaurant veteran of the Upper East Side, wanted to open a restaurant that spoke to his deep Sicilian roots. In 83 1/2, his vision has become reality. He created a menu of memorable Italian dishes including silky pastas, inventive antipasti, and delicious entrees. Above all, it’s Vincenzo’s love of people that makes 83 ½ what it is: a warm, welcoming place where friends and families share their passion for food and familiar faces. We can’t wait for your family to meet ours.
Photo du restaurant Jacques Brasserie
4.7
Exceptionnel(1435)
Prix : cher
• Française • Upper East Side
Réservé 8 fois aujourd'hui
Jacques Brasserie is a relaxing sanctuary deep in the heart of the Upper East Side. Low key and inviting, this two-room restaurant and bar serves classic French dishes amongst dark wooden walls adorned with vintage poster advertisements and bohemian scenes a la Toulouse-Lautrec. Open seven days a week, Jacques Brasserie serves lunch, dinner and weekend brunch.​Our chef creates everything in house, producing classic dishes such as French Onion Soup, Escargot, Steak Frites, Poulet Roti, Salade Nicoise and our most popular dish, Moules Frites.​Committed to serving the finest local and seasonal products, prepared in a stylish yet simple manner, a meal at Jacques Brasserie will captivate your senses. ​Bon Appetit!​​Note : we do not take reservations for BAR AREA ROOM it’s first come first served only.We cannot honor reservations for specific tables
Photo du restaurant Italianissimo
4.9
Exceptionnel(594)
Prix : raisonnable
• Italienne • Upper East Side
Réservé 4 fois aujourd'hui
Dès l'instant où vous entrez dans l'Italianissimo Ristorante, vous serez submergés par un sentiment de romance. Lorsque vous arrivez, vos hôtes pour la soirée vous placeront à une table ornée de fleurs fraîches magnifiques qui évoquent l'élégance et le charme. Le maître d'hôtel vous présentera les offres spéciales de la soirée que le chef Luigi Campoverde (qui n'est pas étranger au Upper East Side, avec des détours par le Il Nido, le Il Monello et le Portofino Grill) est sur le point de préparer dans la cuisine. Les clients qui payent en argent recevront un rabais de 20 % sur leur facture.
Photo du restaurant San Matteo Pizzeria e Cucina
4.7
Exceptionnel(401)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • Upper East Side
Réservé 10 fois aujourd'hui
At San Matteo Pizzeria e Cucina located in the Upper East Side of New York City, guests enjoy authentic Neapolitan pizzas, panuozzi and other Italian favorites. Panuozzi, which is made with charred pizza dough that is folded over and stuffed with tasty ingredients, is growing in popularity, especially in the New York City pizzeria scene. San Matteo Pizzeria e Cucina has mastered this unique dish with its selection of panuozzi. Because San Matteo Pizzeria e Cucina is open until 11 p.m., it is a suitable place for late-night meals with family or friends. Sip on a glass of red or white wine while partaking in popular menu items like the pancetta panuozzo, which features dry-cured pancetta, provolone cheese, black pepper and artichokes, and the Diavola pizza, which is topped with fresh basil, homemade mozzarella, spicy soppressata and parmigiano reggiano.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable