Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon

Restaurants près de Stones Road Boat Launch

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

214 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Meridian Restaurant & Bar
4.5
Génial(381)
Prix : cher
• Américaine • Pacific City
Réservé 3 fois aujourd'hui
Located inside Headlands Coastal Lodge & Spa, Meridian Restaurant & Bar offers cuisine inspired by the natural rugged beauty of the North Oregon Coast. Meridian sources its creations from the sea, local farmers, and its own herb garden to create casually elegant dishes that capture the bounty and spirit of its surroundings. Enjoy dining in the restaurant with its exposed beams, Oregon hardwoods, sky-high windows and expansive views of the Pacific Ocean for a stylish but relaxed dining experience. Guests of Headlands Coastal Lodge & Spa may order in and share an intimate meal on their private oceanfront balcony.-Open daily for Breakfast 8:00 a.m. - 11:00 a.m., Lunch 11:00 a.m. - 3:00 p.m., Happy Hour 3:00 p.m. - 5:00 p.m.
 and Dinner 5:00 p.m. – 9:00 p.m. For our Lodge and Cottage guests, in-room dining is available from 8:00 a.m. – 9:00 p.m. -Make a reservation by completing the form or call 503.483.3000.
Photo du restaurant Cuvee Oregon
4.8
Exceptionnel(901)
Prix : très cher
• Française • Carlton
Venez déguster une cuisine française au cœur du pays viticole, pour un repas en 3 services à 30 $ le mercredi, le jeudi et le dimanche. Pour une durée limitée.
Photo du restaurant Neah Kah Nie Bistro
4.4
Génial(675)
Prix : cher
• Plats réconfortants • Manzanita
Réservé 4 fois aujourd'hui
Le bistro Neah-kah-Nie est reconnu pour son expérience culinaire exceptionnelle dans une atmosphère feutrée, ainsi que son service à la clientèle personnalisé dans une confortable maison remodelée de 1920, dotée de ses sept tables intimes et d'un petit bar à cocktails. Chaque soir, le menu propose des plats du jour comprenant fruits de mer, steaks, et bien plus, avec choix d'entrées à la carte, soupes, salades et desserts du jour. La spécialité du bistro Neah-kah-Nie se concentre sur un délicieux amalgame de cuisine du Nord-Ouest et de nourriture de réconfort gastronomique. Leurs populaires chaudrée de palourdes et ragoût d'huîtres sont disponibles sont disponibles en soirée. De plus, l'établissement s'efforce d'utiliser des légumes biologiques frais et des produits d'origine locale. Neah-kah-Nie vous invite à venir et à profiter d'une détente agréable et d'un souper intime en leur compagnie, tout en espérant que, lorsque vous les quitterez, vous ne serez plus un client mais bien un ami. Pour les groupes de 6 invités ou plus, vous êtes priés de les contacter au moins 24h à l'avance pour obtenir une réservation afin de vous assurer de la disponibilité de leur grande table.
Photo du restaurant Bistro Maison
4.7
Exceptionnel(1184)
Prix : cher
• Française • McMinnville
Réservé 6 fois aujourd'hui
This authentic French bistro has been located in the heart of Historic Downtown McMinnville since January 2003. Owners operators Deborah & Jean-Jacques Chatelard have decades of solid success in the NYC landmarks of Cafe des Artist, Lowell Hotel, the Essex House Hotel, Russian Tea Room, & Ferrier. The huge success of this restaurant is largely based on repeat visits from the savvy food & wine centric local, Portland, Salem and coastal clientele. Providing a real "family" feel which the best restaurants foster is present and embracing from your arrival.Jean-Jacques' emphasizes the use of outstanding locally sourced foods to prepare the bistro classics He also provides a modern twist to the market driven French-American daily specials. Items include coq au vin, moules or steak frites, cassoulet, duck confit, steak tartar, white truffle fondue, and his stellar repertoire of soup and sauces.We welcome you to our Bistro & our Maison.
Photo du restaurant Hayward
4.7
Exceptionnel(36)
Prix : cher
• De la ferme à la table • McMinnville
Réservé 7 fois aujourd'hui
Specializing in “new northwest” cuisine, Hayward offers a delightful fusion of flavors rooted in local farming and purveying, incorporating fermentation, whole animal butchery, and artisanal sourdough techniques. Best enjoyed when shared with friends and family over a table full of plates and beverages. Our menu is ever-evolving, reflecting the changing seasons and our spirit of exploration. We are a curious and playful team, dedicated to taking our guests on a delicious journey where new flavors become familiar favorites. Experience the best of “new northwest” cuisine at Hayward, where each dish tells a story and every meal is an adventure. Visit us at Mac Market and embark on a culinary journey that celebrates local ingredients, innovative techniques, and the joy of sharing food with loved ones. Please note that we unable to control the temperature of the restaurant due to being located inside of Mac Market which is a warehouse type building.
Photo du restaurant Rosmarino Osteria Italiana
4.9
Exceptionnel(4531)
Prix : cher
• Italienne • Newberg
Réservé 36 fois aujourd'hui
Rosmarino is the purest ITALIAN restaurant in OREGON owned by Chef Dario & his wife Sheena &Top 100 in USA 2023THURSDAY LUNCH :Thursday 11:30 AM first seating - 2:30 PM last seating.DINNER A LA CARTE : Thursday 4 PM first seating to 7:30 PM last seating.FRIDAY and SATURDAY LUNCH:Friday and Saturday 11:30 AM first seating - 2:00 PM last seating.FRIDAY and SATURDAY 5 COURSE DINNERS - $150/Pers -21 & Over:4:30pm to 7pm (PATIO DINNER) & 7:00PM to 9:30PM (MAIN ROOM DINNER) (A la carte Menu NOT SERVED during 5 courses).SUNDAY:PIZZA and GNOCCHI ALL DAY from 11:30 to 2.:30 PM and 4 PM to 7:30 PM.MONDAY:DINNER A LA CARTE : 4 PM to 7:30 PMAny dietary restriction during the reservation process have to be noted or emailed to reservations@osteriarosmarino.comFor Regular A LA CARTE Menu days a $30/person strict Last Minute/NON SHOW Cancellation Policy.For 5 course dinner $75/person STRICT 72hrs & $150/pers 48hrs or NON SHOW Cancellation Policy.Grazie
Photo du restaurant JORY Restaurant at The Allison Inn & Spa
4.7
Exceptionnel(1489)
Prix : très cher
• Régionale Américaine (Nord-Ouest) • Newberg
Réservé 10 fois aujourd'hui
Le JORY, le célèbre restaurant du Allison Inn & Spa, rend hommage à la générosité agricole de l'Oregon avec son propre jardin potager de plus de 6000 m² et sa carte des vins de plus de 850 vins, dont plusieurs proviennent des producteurs de la vallée de la Willamette. Sous la direction du chef Sunny Jin, le JORY est l'une des premières destinations culinaires de l'Oregon. Le restaurant est réputé pour sa délectable cuisine de région vinicole, son utilisation des meilleurs ingrédients locaux et ses superbes panoramas sur la vallée de la Willamette. Un repas au JORY est des plus inspirants. Installez-vous dans la salle à manger élégante et confortable, agrémentée de pièces artistiques et de touches accentuées. Vous pourrez aussi profiter des belles journées sur la terrasse extérieure, dans de somptueux sièges et en admirant la vue panoramique sur la vallée de la Willamette et les plantations de noisetiers. Le restaurant offre aussi un foyer intérieur, idéal pour un apéritif ou pour une conversation autour d'un digestif.
Photo du restaurant Trisaetum Winery and Brixeur Spirits
5.0
Exceptionnel(439)
Prix : très cher
• Domaine viticole • Newberg
Réservé 3 fois aujourd'hui
Visit us on Ribbon Ridge, where we have something for everyone!At Trisaetum Winery, we specialize in Pinot Noir, Riesling, Chardonnay and Sparkling Wines. Daily, we offer a selection of flights, each with five wines you can enjoy in our art gallery tasting room or out on our covered patio. The tasting fee is $45-50 per person and fees are waived with a minimum purchase.We are also home to Brixeur Spirits, which was started by the team at Trisaetum in 2020. With vodka distilled from estate grapes, gins with locally foraged botanicals, and whiskeys aged in a mix of used Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, and Riesling casks, our approach to the distillation and aging of spirits is heavily influenced by our winemaking roots. Spirits tastings are offered in the cottage on weekends, and in the wine tasting room daily upon request. Due to space limitations, reservations are recommended.Hours: Monday-Thursday | 11am - 4pmFriday-Sunday | 10am - 4pm503-538-9898 or info@trisaetum.com
Photo du restaurant Styring Vineyards & Winery
5.0
Exceptionnel(11)
Prix : très cher
• Domaine viticole • Newberg
Réservé 1 fois aujourd'hui
Open Weekly for the First👏Time👏Ever: Thursday, Friday, Saturday, noon-4pm. RSVP: www.styring.com, OpenTable, email, phone, walk-ins always welcome! Book via email or phone all other days.$25 tasting fee (waived per two bottle purchase) 🍷Why is our tasting fee so low? We don't want to exclude anyone! We want you to love our wine, take our wine home, and become Styring enthusiasts 😍Family-owned and family operated, off the beaten path, unpretentious, seriously good wine. In 2003 Styring became the first winery on Ribbon Ridge Road, and we have been crafting award-winning wines on the Ridge ever since.Organic farming, great variety (Pinot Noir, big reds, white wines, sparkling and more), vineyard walks, winery tours, complimentary non-alcoholic beverages.
Photo du restaurant Dundee Bistro
4.5
Génial(1517)
Prix : cher
• Bistro • Dundee
Réservé 11 fois aujourd'hui
An iconic restaurant celebrating 25 years in the heart of Oregon Wine Country. Please call the restaurant directly for reservations for parties greater than 5 guests. Enjoy dining in our art filled main dining room and open kitchen. Brunch every Sunday 11-3. Weather permitting, alfresco dining on our shaded patio is very popular. Our emphasis is on preparing and presenting dishes reflecting the highest culinary sophistication accompanied by wines and wine service of comparable excellence. Expect full-service refined dining in a warm and friendly atmosphere welcoming tourists, local residents and winemakers. Dishes are house made, from pasta to soups, sauces and desserts, using fresh and high quality ingredients, including our own Italian extra virgin olive oil. Semi-private dining for groups available. We are open 7 nights a week for dinner from 5 - 8:30; daily lunch 11:30 - 5 (in the bar 2-5); Sunday brunch 11 - 3.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable