Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Canada
  3. Vancouver / Colombie-Britannique

Restaurants près de Squamish Valley Golf and Country Club

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

402 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Salted Vine Kitchen + Bar
4.6
Exceptionnel(602)
Prix : raisonnable
• Pourtour du Pacifique • Squamish
Réservé 10 fois aujourd'hui
Nominated for Canada's Best New Restaurant 2017, Air Canada EnRoute MagazineThe Salted Vine Kitchen + Bar offers a unique variety of share plates with a modern-country farmhouse decor, in the base of the downtown Hotel Squamish, the city’s oldest standing building, circa 1910. The colourful oil paintings, wooden serving boards and ceramic dishware are all the work of local artists. The cozy country-cottage design, which includes exposed structural beams in a bright lounge abutting the open kitchen.
Photo du restaurant Match Eatery & Public House - Squamish
3.9
Excellent(65)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Squamish
Match Eatery and Public House. Located in Squamish, a very inviting place to enjoy casual dining. Come to the Bar and watch all your favorite sports. Go to the Patio and enjoy the view. Match Eatery and Public House only accepts reservations for ages 19+.
Photo du restaurant Nightingale
4.8
Exceptionnel(1917)
Prix : cher
• Canadienne • Coal Harbour
Réservé 130 fois aujourd'hui
Célébrer l'ici et le maintenant, Nightingale offre une cuisine canadienne moderne fraiche et dynamique conçue pour la façon dont les gens veulent manger aujourd'hui. Les légumes frais et les protéines créatives sont offerts dans une gamme de plats à partager qui contribuent à l'atmosphère conviviale de l'espace industriel-chic. Situé dans un bâtiment historique au cœur du centre-ville de Vancouver, la salle à manger bourdonnante de Nightingale est ornée d'un long bar qui complète les profils des saveurs impérieuses de la nourriture avec G&T en fut, une carte des vins abordables et une gamme de bières artisanales locales.
Photo du restaurant Miku Restaurant
4.8
Exceptionnel(6483)
Prix : cher
• Japonaise • Coal Harbour
Réservé 105 fois aujourd'hui
We specialize in Aburi, or flamed-seared sushi, which was developed nearly a century ago in Japan. The act of applying fire directly and lightly sear is known to enhance the natural flavors of the fish. Miku owner, Seigo Nakamura, innovated the Aburi concept by creating speciality sauces, using non-traditional Japanese ingredients, to complement the unique taste properties of each fish. Miku Restaurant is within walking distance from the Pan Pacific Hotel, Canada Place, Trade & Exhibition Centre, IMAX Theatre, Cruise Ship Terminals and Sea Bus. If shopping downtown, join us for lunch and re-energize. It's entrance is at the corner of Howe Street and Canada Place Way, overlooking the east cruiseship terminal at Canada Place. **We only will hold reservations up to an additional 15 minutes after your reservation time, at which time your table will be released.
Photo du restaurant Social Corner Yaletown
4.4
Génial(133)
Prix : cher
• Italienne • Yaletown
Réservé 114 fois aujourd'hui
Tapas, pizza, small plates, share plates, paella, and one epic burger - there's something for everyone at Social Corner. Michelin Guide recommended, offering lunch, brunch, dinner and drinks seven days a week. Located in Yaletown on the corner of Homer and Smithe street. We look forward to hosting you.
Photo du restaurant Joe Fortes Seafood & Chop House
4.6
Exceptionnel(8756)
Prix : cher
• Fruits de mer • West End
Réservé 140 fois aujourd'hui
Le Joe Fortes est spécialisé dans la cuisine américaine classique depuis 1985. La salle à manger inspirée du tournant du siècle affiche un plafond haut de 9 mètres et compte 6 espaces de restauration uniques, dont un tout nouveau toit-terrasse verdoyant. Le chef cuisinier Wayne Sych prépare chaque plat en mettant l'accent sur les saveurs naturelles et utilise les meilleurs ingrédients provenant des agriculteurs, pêcheurs et autres artisans alimentaires du nord-ouest du Pacifique. Servant plus de 50 sortes de poissons frais, des huîtres de première qualité et d'épaisses côtelettes tous les jours, le restaurant Joe's est devenu une adresse favorite des locaux, des célébrités et des touristes grâce à ses plats signature. Réputé pour être le meilleur bar à huîtres de Vancouver, le Joe's dispose de certains des meilleurs écaillers de l'Amérique du Nord. Sa carte des vins médaillée compte plus de 400 crus provenant de Colombie-Britannique, de la Californie, du nord-ouest du Pacifique et des
Photo du restaurant Dovetail
4.8
Exceptionnel(294)
Prix : cher
• Canadienne contemporaine • Yaletown
Réservé 54 fois aujourd'hui
California inspired family-style share plates, cocktails & vibes. Offering flavours influenced from our experiences, paired with groovy house tunes, a thoughtfully curated wine selection and a sophisticated cocktail list. For large parties please email reservations@dovetailrestaurant.ca
Photo du restaurant Wild Blue Restaurant + Bar
4.8
Exceptionnel(1596)
Prix : très cher
• Fruits de mer • Whistler Village
Réservé 70 fois aujourd'hui
Opening in August 2022, Wild Blue Restaurant + Bar has garnered acclaim, in 2023 being named #2 Canada’s Best New Restaurant in enRoute / Air Canada Magazine and #4 Best New Restaurant on Canada's 100 Best List and securing an overall #31 ranking for 2024. Vancouver Magazine dubbed it “The Most Important Whistler Restaurant Opening in a Decade”.Wild Blue is a distinguished Whistler fine-dining establishment that is devoted to Pacific Northwest cuisine, sustainable seafood, and locally-sourced ingredients. It is led by an exceptional team of partners: Neil Henderson, an award-winning Restaurant Director; Chef Alex Chen, 'Iron Chef' and recipient of Chef of the Year accolades by Vancouver Magazine; and Jack Evrensel, a distinguished member of the Restaurant Hall of Fame, who also founded and previously operated Toptable Group. Our Executive Chef, Derek Bendig, adds extensive experience and a classic French and European culinary touch to the culinary artistry of Wild Blue.
Photo du restaurant Top of Vancouver Revolving Restaurant
4.6
Exceptionnel(6697)
Prix : très cher
• Internationale • Centre-ville
Réservé 51 fois aujourd'hui
Come dine at 553 feet! A stunning combination of great food and a magical panoramic view. Together it"s what makes us famous!
Photo du restaurant Le Crocodile
4.7
Exceptionnel(255)
Prix : très cher
• Française • Centre-ville
Réservé 45 fois aujourd'hui
For over four decades, Le Crocodile has been a cornerstone of culinary excellence in the heart of Vancouver. As the torch passes from one generation to the next, we embark on an exciting new chapter under the guidance of our visionary chef, Rob Feenie.Step into our newly redesigned space, where warmth and nostalgia blend seamlessly with contemporary flair. The ambiance exudes the timeless elegance of Art Deco, creating an inviting atmosphere that feels both familiar and exhilaratingly new.At Le Crocodile by Rob Feenie, we are committed to preserving the essence of the dining experience you have grown to love while embracing the evolution of taste and style. Join us as we continue to write the next chapter of our storied history, one unforgettable meal at a time.For groups of 6 and more please email us at info@lecrocodilerestaurant.com

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable