Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nouvelle-Orléans / Louisiane

Restaurants près de SpringHill Suites by Marriott New Orleans Downtown

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

39 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Meril
4.5
Génial(6463)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Warehouse District
Réservé 58 fois aujourd'hui
Situé dans le quartier industriel, Meril est le plus récent concept du Chef Emeril Lagasse et son quatrième restaurant à la Nouvelle-Orléans. Nommé en l'honneur de sa fille, le restaurant propose quelques-uns des plats préférés de Lagasse.
Photo du restaurant Sofia New Orleans
4.7
Exceptionnel(1913)
Prix : cher
• Italienne • Warehouse District
Réservé 62 fois aujourd'hui
Sofia is an Italian-inspired kitchen that has an elevated take on traditional cuisine in a fun and funky setting in the warehouse district. Acclaimed chef Talia Diele's menu of inventive small plates, traditionally prepared meats and fish, handmade pasta, and wood fired pizza has drawn rave reviews locally and nationally. Our Italian inspired cocktails, craft beers and Italian wine list have been carefully curated and will appeal to the most discerning palates.
Photo du restaurant Briquette
4.6
Exceptionnel(2261)
Prix : cher
• Fruits de mer • Warehouse District
Réservé 10 fois aujourd'hui
Contemporary Coastal and New Orleans cuisine served in the historic Warehouse District. Briquette serves up unique seafood creations from the Louisiana Gulf waters and around the world. Seafood specialties include Louisiana Redfish On The Half Shell, Snapper Ponchartrain with Lump Crabmeat, and Whole Branzino. Features also include Prime steaks, pork porterhouse, lamb, veal and pastas. Enjoy fabulous hand-crafted cocktails and a curated wine list that is a Wine Spectator Award of Excellence Winner 6-years in a row!Wine Spectator Award of Excellence Winner 2019-2024Members of the Chaine des RotisseursNew Orleans Magazine Tops of the Town Award WinnerProud Member of Chef's Brigade Home of the Loaded Whole FishHost your group dinner, reception, or a cocktail party at Briquette. Seating for 240 guests and 400 for a reception. We also have a beautiful bar and community tables for small cocktail receptions with hors d’oeuvres.
Photo du restaurant Restaurant Rebirth
4.7
Exceptionnel(2028)
Prix : cher
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Warehouse District
Réservé 15 fois aujourd'hui
Le Rebirth est la seule destination du Warehouse District à proposer une cuisine cajun-créole sur le principe de la ferme à l'assiette. Le chef Ricky Cheramie, originaire du sud de la Louisiane, crée une nourriture réconfortante. Vous pourrez notamment déguster le flanc de porc de style barbecue du Mississippi, les pétoncles noircis accompagnés d'un maque choux tasso au homard et la crème brûlée au café au lait avec calas et grains de café enrobés de chocolat noir. Le restaurant presse aussi son propre jus de canne à sucre pour confectionner des sirops simples, des vinaigrettes et de la laque moutardée à la créole.
Photo du restaurant Galliano
4.4
Génial(929)
Prix : très cher
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Warehouse District
Réservé 7 fois aujourd'hui
Traditional southern Louisiana fare: these dishes are typically found in the homes of the Cajun people of the Bayou Lafourche region- real Cajun soul food.
Photo du restaurant Flamingo A-Go-Go
3.9
Excellent(1336)
Prix : raisonnable
• Américaine • Warehouse District
Réservé 17 fois aujourd'hui
Flamingo A-Go-Go is your go-to destination for bottomless mimosa & rosé brunch, group dinners, lengthy happy hours, doggy parties, and more. With an overloaded menu of small & not-so-small bites, refreshing cocktails, and beers & wines by the bottle, can, glass or tap - there is something for everyone to enjoy.
Photo du restaurant Legacy Kitchen's Craft Tavern
3.9
Excellent(390)
Prix : raisonnable
• Créole/Cajun/du Sud des États-Unis • Warehouse District
Réservé 7 fois aujourd'hui
Le Legacy Kitchen vous propose une cuisine américaine raffinée et des cocktails artisanaux. Ce restaurant à service complet sert une cuisine gastronomique décontractée.
Photo du restaurant Boulevard American Bistro - Warehouse District
4.5
Génial(34)
Prix : cher
• Américaine • Quartier central des affaires
Réservé 18 fois aujourd'hui
Boulevard American Bistro brings you quality American and wood-fired grilled dishes from our scratch kitchen with exceptional service.
Photo du restaurant Easy Virtue
3.1
Bien(16)
Prix : raisonnable
• du Sud des États-Unis • Warehouse District
Réservé 2 fois aujourd'hui
Inhibitions run free at Easy Virtue, the newest culinary venture curated by Executive Chef Chad Roldan in the trendy Warehouse Arts District. Indulge and imbibe in irresistible brunch dishes daily, craft cocktails and a premium bourbon and wine selection, tempting your senses and persuading you to stay and play. All. Day. Long.Our menu infuses classic brunch dishes with creative flavors for an unforgettable experience. From the Bananas Foster French Toast, a local favorite with a twist, to the Pig Pop Tart, a whimsical reinvention of a childhood favorite. Striking the perfect balance between sweet and savory, The Jones is an ode to Chef's son that takes the classic cinnamon roll to new heights.
Photo du restaurant Carmo
4.6
Exceptionnel(175)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Warehouse District
Réservé 4 fois aujourd'hui
Situated in New Orleans' charming Arts District, Carmo is a tropical restaurant, bar and cultural center with a commitment to providing fresh, flavorful, healthy and affordable dishes in a warm, friendly and casual atmosphere. Chef Dana Honn's menu is built upon the rich, multi-cultural culinary influences found throughout the Caribbean, Central and South America, West Africa, Southeast Asia, Gulf South and beyond, featuring eclectic and traditional/traditionally-inspired dishes with an emphasis on fresh, local ingredients, as well as unique and little-known flavors from around the world. “Origins to table” is the term Honn uses to describe the narratives of the dishes, connecting ingredients to food traditions and ultimately the people who originally created those traditions. From our fresh local seafood and produce to heritage and organic meats, Carmo caters to vegans, vegetarians, pescatarians and omnivores alike.

Restaurants près de SpringHill Suites by Marriott New Orleans Downtown en un coup d'œil

Mise à jour le

Restaurant le plus populaire

restaurant populaire

Wild South

4.9

Voir le restaurant

Découvrez les perles locales

Avis exceptionnels
Recherchez les restaurants les mieux notés

Cuisine la plus populaire

cuisine populaire

Créole

Rechercher des restaurants Créole

Montant moyen de l'addition

25 € et moins
Rechercher dans cette fourchette de prix

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable