Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Minneapolis - Saint Paul

Restaurants près de Southwood Playground

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

71 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Ciao Bella
4.8
Exceptionnel(6594)
Prix : raisonnable
• Italienne • Bloomington
Réservé 96 fois aujourd'hui
Ouvert en 1997 par le restaurateur local Rick Webb, Ciao Bella propose une cuisine italienne contemporaine et un service inégalé. Leur passion et leur engagement est de vous apporter de la nourriture artisanale, créée avec des ingrédients frais, de saison, biologiques et locaux. Pour tous les repas. Tous les jours. Le restaurant est spectaculaire, confortable et vous enveloppe avec la chaleur de ses tons de bois, son art original et ses peintures murales, ses œuvres en fer forgé et faites à la main et son hospitalité renommée. Que ce soit pour un lunch d'affaires ou une soirée détendue entre amis, l'équipe de Ciao Bella est impatiente de vous accueillir.
Photo du restaurant Bullvino's Churrascaria Bloomington
4.6
Exceptionnel(354)
Prix : cher
• Grillade Brésilienne • Bloomington
Réservé 21 fois aujourd'hui
Bullvino's Churrascaria is a family owned traditional Brazilian steakhouse having It's first location in Lowertown St. Paul, MN. Churrascaria, which translates from the Portuguese word "barbecue" is served all-you-can-eat. Roving waiters serve the barbecued meats from large skewers directly onto the seated diners' plates allowing each guest to enjoy a variety of options. Included in our flat rate pricing is our large self serve salad bar which has a wide range of salads, soups, meats, and cheeses.Now we invite you to visit us at the Bloomington location ! We hope you enjoy !
Photo du restaurant Kincaid's - Bloomington
4.6
Exceptionnel(5357)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Bloomington
Réservé 42 fois aujourd'hui
L'interprétation moderne d'un steakhouse traditionnel de poisson et de viande. Il y a seulement Kincaid's pour vous rappeler l'époque plus simple des grands steakhouses américains de poisson et de viande. Une visite suffira : vous y rentrerez toujours pour retrouver ce sentiment familier chaleureux et la cuisine qui vous tient à cœur. Chez Kincaid's, savourez une expérience culinaire excellente à un très bon rapport qualité-prix. Kincaid's. Bienvenue chez vous.
Photo du restaurant Porter Creek Hardwood Grilll
4.7
Exceptionnel(1066)
Prix : raisonnable
• Américaine • Burnsville
Réservé 13 fois aujourd'hui
In the spirit of wine country, Porter Creek features a fresh contemporary American menu with California-Mediterranean influences. Signature to the brand are fire roasted meats and rustic vegetables from the rotisserie and woodfired oven where temperatures approach 600 degrees.As a complement to the menu, Porter Creek offers 80+ bottles of wine – 60 of which are featured by the glass, and over 100 premium brands of spirits including scotch, tequila, bourbon & rye sippers!Rejoice during the warmer months on this outdoor patio! Whether you’re dining al fresco or enjoying a cocktail at the outdoor bar, a fireplace or water feature is never far away…your oasis in the city!
Photo du restaurant The Smack Shack Bloomington
4.5
Génial(976)
Prix : cher
• Fruits de mer • Bloomington
Réservé 17 fois aujourd'hui
Casual, coastal restaurant in Bloomington. Reservations are taken for the dining room only, patio seating is available on a first-come, first-serve basis. Please check in with hosts upon arrival for patio seating.Although named for the boats used to catch lobster, Smack Shack was launched as a food truck in 2010 serving lobster rolls from a land-locked downtown Minneapolis parking lot. Owner Josh Thoma had a great recipe and a belief that the appetite for fresh lobster in the Twin Cities was as strong as in any coastal city.Smack Shack is committed to serving sustainable seafood and is a partner in the Minnesota Zoo’s Fish Smart program. Sustainable seafood is wild-caught or farm-raised seafood that has established practices to ensure the long-term growth and thriving populations of seafood with limited harm to the environment.Group reservations and private dining available. One of MSP's top 50 restaurants in 2022! Featured on Food Network's Diners, Drive-Ins, and Dives.
Photo du restaurant Tavern23
4.5
Génial(1934)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Edina
Réservé 18 fois aujourd'hui
Lou Nanne's est un restaurant américain contemporain qui propose des plats d'une qualité exceptionnelle dans une ambiance chaleureuse et accueillante.
Photo du restaurant Mallards - Bloomington
4.4
Génial(432)
Prix : raisonnable
• Américaine • Bloomington
Réservé 4 fois aujourd'hui
Award winning seafood, American and Cajun fare! Come enjoy our famous lobster roll, jambalaya, eclectic tacos, steaks & much more at Mallards! Check out our great Happy Hour! #mallardsrestaurant #awardwinningseafood #southernhospitality
Photo du restaurant Pinstripes - Edina
4.6
Exceptionnel(650)
Prix : raisonnable
• Américaine • Edina
Réservé 3 fois aujourd'hui
Le Pinstripes est un lieu unique pour manger et se divertir. Il comporte un bistro proposant une cuisine italo-américaine exceptionnelle et du vin; des allées de quilles et un jeu de pétanque; une terrasse extérieure avec foyer ouverte toute l'année, et un espace pour les événements et les fêtes pouvant accueillir de 20 à 600 personnes. Les réservations faites avec Open Table s'appliquent à la section bistro seulement. Veuillez appeler le 952-835-6440 pour réserver une plage de jeux. Les places en terrasse et au bar fonctionnent selon le principe du « premier arrivé, premier servi »!
Photo du restaurant Porter Creek Hardwood Grill
4.7
Exceptionnel(316)
Prix : raisonnable
• Américaine • Fargo
Réservé 2 fois aujourd'hui
In the spirit of wine country, Porter Creek features a fresh contemporary American menu with California-Mediterranean influences. Signature to the brand are fire roasted meats and rustic vegetables from the rotisserie and woodfired oven where temperatures approach 600 degrees.As a complement to the menu, Porter Creek offers 80+ bottles of wine – 60 of which are featured by the glass, and over 100 premium brands of spirits. Scotch, tequila, bourbon & rye sippers encourage EXPLORE-ation!Rejoice during the warmer months on this outdoor patio! Whether you’re dining al fresco or enjoying a cocktail at the outdoor bar, a fireplace or water feature is never far away…your oasis in the city!Inspire, Create, Explore Porter Creek today!
Photo du restaurant Steak and Ale - Burnsville
3.5
Très bon(130)
Prix : raisonnable
• Grillade • Burnsville
Réservé 11 fois aujourd'hui
The Original, Steak & AleCreated in 1966 by Norman Brinker, and revered for its succulent Prime Rib and bountiful salad bars, Steak and Ale is poised for epic comeback. Redefined as 21st Century polished-casual concept, while retaining the signature elements that made it an American classic, the new Steak and Ale restaurants will once again set the standard for affordable steakhouses. Guided and supported by the expert operations and management team at Legendary Restaurant Brands, qualified franchisees have the opportunity to generate immediate consumer loyalty by bringing back a beloved restaurant bless with decades of goodwill and brand equity. * Outdoor Patio * Salad Bar * Breakfast / Lunch /Dinner Menus

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable