The latest restaurant concept from Tuscan Brands, offers a coastal Italian inspired menu with locally sourced seafood & raw bar, our famous scratch made pasta, Neapolitan style pizzas, desserts, gelato & much more. The restaurant's beautiful waterfront location overlooks the Merrimack River with sweeping harbor views and boasts ample outdoor seating for warm weather al fresco dining and is enclosed for New England's colder months. Immerse yourself in our coastal décor and enjoy our all season 116 -seat outdoor deck while enjoying coastal Italian cuisine. For guests who enjoy bar seating - cozy up to our large bar while overlooking the deck & harbor views while enjoying one of our creative cocktails or a local craft beer.
CORRECTION, THE BLACKCOW DOES ACCEPT RESERVATIONS FOR BOTH LUNCH AND DINNER. PLEASE CALL US AT (978)499-8811 TO MAKE YOUR RESERVATION, RESERVATIONS ARE FOR INDOOR DINING ONLY!.Reservations for parties larger than 4 you must call 978-499-8811.Located in a city rich in maritime history, the Black Cow boasts spectacular ocean views from its rooftop deck and fine dining with walking distance to all that Newburyport has to offer. By land or by sea, the Black cow represents all the hospitality and beauty New England has to offer.
Joseph’s Trattoria Bakery is located in Haverhill, Massachusetts. Joseph's Trattoria offers elevated Italian dishes, cocktails in a family-style atmosphere and strives to provide quality food with impeccable service. Their authentic Italian menu includes mouthwatering options such as Ravioli all' Aragosta (lobster ravioli in a lemon cream sauce), Bolognese (traditional veal bolognese with fresh rigatoni pasta), Saltimboca di Pollo con Ravioli di Fungi (chicken saltimboca in marsala cream over mushroom ravioli) and more! An evening spent at Joseph’s Trattoria Bakery is far more than just a dining experience for the most discerning of foodies.
Ce restaurant italien rustique dispose d'une cuisine ouverte sur la salle à manger pour vous offrir une expérience authentique. Le Tuscan Kitchen est une ode à la cuisine italienne dans tous les sens du terme. Des pâtes faites à la main, aux pains frais d'Artisan Breads et à la glace fabriquée maison, les chefs du Tuscan Kitchen éveilleront tous vos sens avec une cuisine italienne visuelle, enivrante et vivante. Ce restaurant se caractérise par des machines importées pour la fabrication des pâtes, des fours à bois, un rôtissoire pour la viande, une décoration soignée, des cheminées stratégiquement situées et une salle à manger confortable pouvant accueillir plus de 200 personnes. Une terrasse/pergola extérieure est également disponible en saison avec un total de 60 couverts. Aussi, un espace pour les événements et une salle à manger privée permettent de proposer une hospitalité sans précédent dans le sud du New Hampshire et le nord du Massachusetts. Les clients aux goûts raffinés apprécieront la vaste collection de vins du Tuscan Kitchen avec une cave composée de 4 000 bouteilles, offrant la possibilité d'organiser des événements privés pour 50 personnes.
Le restaurant le BRINE, connu pour ses huîtres fraîches, ses aliments « crudo », et ses côtelettes est le deuxième projet du groupe Caswell Restaurant sur la scène culinaire éclectique de la Nouvelle-Angletterre dans la ville de Newburyport, MA. La propriétaire du BRINE, Nancy Batista-Caswell, apprécie particulièrement les produits locaux en plus d'aimer spécialement les classiques européens. Elle consacre donc toute son attention afin de créer des fruits de mer savoureux, des « ceviche », des « crudo », des sashimis, etc. Le tout avec une bonne dose d'influences espagnoles et italiennes. Ce ne sont pas que les plats populaires qui sont servis au BRINE. On peut également y déguster des soupes, des salades ainsi que des plats du jour ne se retrouvant pas sur le menu habituel afin de proposer le plus de variété possible.
Ce restaurant de quartier accueille tout le monde sans exception et on y retrouve une ambiance sans prétention. Le design discret et les normes élevées dans la qualité du service offert permettent à la nourriture de briller de par elle-même. Le directeur Mackenzie Campbell et son équipe sont toujours à votre service et prêts à vous recommander un choix aventureux, une bonne bouteille de vin ou un excellent dessert sucré.
The menu at Americus Restaurant focuses on New England contemporary farm-to-table cuisine with an international flair and a full bar serving LaBelle wines, craft cocktails, craft beers on draft, and non-alcoholic beverages. Enjoy the ambiance of our restaurant, designed with your comfort in mind; soothing colors, oversized seats, and round booths. Our large outdoor seating area provides a beautiful view of our picturesque pond, and you can enjoy our firepit at night. Americus Restaurant is located at LaBelle Winery in Derry, NH - join us to experience the best cuisine in New Hampshire!