Inspired by the elegant minimalist details of nature, MILA is a rooftop restaurant located in the heart of South Beach. The kitchen draws influences from the shores of the Mediterranean and Japan, while creating a visionary expression of flavorful and modern MediterrAsian cuisine. Dishes are served in the informal izakaya dining style, meaning they are are meant to be shared at the table. MILA Miami embodies a multi-sensory culinary and lifestyle sanctuary for our guests to escape, disconnect and have a great time. Welcome to your ‘EUDAIMONIA’, the contented, happy state you feel when you travel.
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • South Beach
Réservé 52 fois aujourd'hui
Amenant le meilleur poulet frit et les ingrédients de la ferme les plus frais depuis la Floride et la Géorgie jusque dans ses assiettes depuis 2011, le Yardbird a depuis recueilli les louanges de la fondation James Beard comme demi-finaliste pour le titre de « meilleur nouveau restaurant du Sud » et comme l'un des « 50 meilleurs nouveaux restaurants » par Bon Appétit en 2012. Le Yardbird respecte les valeurs liées à la tradition, à la famille et à la communauté avec un menu de plats « stimulants pour l’esprit », destinés à être partagés. L'environnement chaleureux et réconfortant vous permettra d'être détendus et à l'aise lorsque vous mangerez au Yardbird. Les touches du Sud ajoutent à la nostalgie, comme les chandeliers d'époque, les fleurs sauvages sur toutes les tables et les luminaires faits à la main grâce à des ampoules Edison placées dans des pots Mason.
** Veuillez noter que bien qu'accueillant les familles et les enfants, l'établissement ne dispose pas de chaises hautes. Merci de votre compréhension **
MILA OMAKASE IS A 10-SEAT ENCLOSED ROOM OFFERING THE MOST EXCLUSIVE AND AUTHENTIC JOURNEY IN THE FAR EAST, MAGNIFIED BY THE MEDITERRANEAN INFLUENCES OF 26 TIME MICHELIN AWARDED CHEF MICHAËL MICHAELIDIS.The intimate, ultra luxurious and transporting space features a massive overhanging cherry blossom tree, a Japanese craftsmanship-inspired wallpaper screen, a dramatic marble countertop, a 500-years old hinoki wood cutting board, and wall-mounted niches serving as members’ chopstick display.The ever-changing dishes evolve according to the 72 Japanese micro-seasons, involving the most refined ingredients such as line-caught fish flown in daily, innovative vegetables and condiments, sea urchin from Hokkaido, bluefin tuna from Ehime prefecture, and Sanuki Olive Wagyu from Kagawa prefecture in Japan.(Experiences and Pairings are Priced Per Person)
Located in the heart of South Beach on Lincoln Road, Playa offers a tantalizing blend of steak and seafood cuisine with a Southern twist. Guests can enjoy fresh, regional flavors in our lush outdoor oasis or within our captivating tropical-themed indoor space. By day, indulge in our menu's expertly prepared steaks and the freshest seafood, surrounded by climbing plants and soothing water features. At night, Playa transforms into a vibrant hub of live entertainment, ensuring every visit is an unforgettable experience of richness in every way.