-RESERVATIONS REQUIRED -MUST BE 21 OR OLDER TO ENTER -NO PETS ALLOWED-JOLO Winery and EndPost restaurant only offers WATER and JOLO WINE-FOR PARTIES OF 8 OR MORE PLEASE CALL THE WINERY AT 336.614.0030.Due to the OpenTable algorithm, if you are making both a tasting AND dining reservation you MUST use a different first/last name for the reservation if it is within a 2-hour window. If you have questions or concerns when making your reservation give us a call at the winery at 336.614.0030.Just 20 minutes north of Winston Salem and in the bucolic setting at the base of Pilot Mountain, North Carolina’s Winegrower of the Year has set a new standard in the wine and hospitality industry. Come visit and enjoy our gold medal wines, food, and views. JOLO offers exquisite indoor and outdoor seating. Our outdoor lunch seating features: picnic tables, high-top bars, community tables, and sofas. Our dining room offers an elegant space to enjoy our luxurious dining.
-JUST 20 MINUTES NORTH OF WINSTON SALEM-JOLO Winery and EndPost restaurant only offers WATER and JOLO WINE-RESERVATIONS REQUIRED -MUST BE 21 OR OLDER TO ENTER -NO PETS ALLOWEDDue to the OpenTable algorithm, if you are making both a tasting AND dining reservation you MUST use a different first/last name for the reservation if it is within a 2-hour window. If you have questions or concerns when making your reservation give us a call at the winery at 336.614.0030. FOR PARTIES OF 7 OR MORE PLEASE CALL THE WINERY AT 336.614.0030. North Carolina’s Winegrower of the Year has set a new standard in the wine and hospitality industry. Come visit and enjoy our gold medal wines, food, and views. JOLO offers exquisite indoor and outdoor seating. Our outdoor lunch seating features picnic tables, high-top bars, community tables, and sofas. Our dining room offers an elegant space to enjoy our luxurious dining.
Vous profiterez de la vue panoramique sur les grands chênes et le ruisseau depuis de nombreuses tables situées près des fenêtres, ou depuis la superbe grande terrasse. Par ailleurs, vous aurez la possibilité d'apprécier l'atmosphère intime d'un canapé confortable, et en hiver, la chaleur d'un feu de cheminée crépitant.
Le chef sert une sélection alléchante de hors-d'œuvre tels que de la chair de crabe jumbo, des moules cuites à la vapeur dans du beurre à l'ail et du vin blanc, et des huîtres Rockefeller. Les plats comprennent des steaks épais et saignants, de la côte de bœuf, du beau poisson frais grillé et du homard venant du Maine. Vous pourrez choisir le menu régulier ou une superbe sélection de plats spéciaux servis tous les soirs. Ajoutez un cappuccino et un dessert fraîchement préparé pour sceller cette expérience culinaire.
Le restaurant prépare des repas aux goûts justes avec la touche qu'il faut. Le restaurant est détenu par un habitant de la région depuis 1981. Le Ryan's s'est vu décerné le prix d'excellence du « Wine Spectator » et est souvent cité dans les publications nationales.
Bienvenue à Mozelle's Fresh Southern Bistro, un restaurant du centre-ville de Winston-Salem. La cuisine au Mozelle est inspirée du sud et comprend les meilleurs ingrédients les plus frais. En plus de la bonne nourriture, vous apprécierez leur atmosphère chaleureuse et animée. Venez pour le déjeuner ou le dîner avec vos amis et votre famille, ou réserver le patio couvert en plein air et laissez Mozelle vous accueillir. Pour les groupes de plus de 6 et pour occasions spéciales s'il vous plaît appeler le restaurant.
North Carolina chef and restaurateur, Jim Noble founded Rooster’s: A Noble Grille with the intention of being relevant without being trendy and to impress without being pretentious. That commitment has carried us through two decades and continues to lead us on today.Knowing that simple food is harder to execute given there is nowhere to hide the flaws, we go to great lengths to source quality ingredients from local farmers and purveyors. We then take all the time necessary to develop their flavors —using both European and modern techniques—always working from scratch.Our menu features tried and true staples like our spit-roasted chicken cooked over open fire as well as progressive daily specials and elevated Small Plates featuring Executive Chef Brad Pennell. At Rooster’s, you’ll always find something new served with an honest commitment and consistently warm care.
The views of Primland’s rolling fairways and verdant forest landscapes could easily distract if the cuisine and generous interiors at Leatherflower did not command your full attention. Savor refined seasonal dishes that highlight native ingredients from Primland’s own farm and greenhouse, as well as the local mills, farms and suppliers. Floral grasscloth wallpaper, wooden beams, an ever-glowing fireplace and intimate seating arrangements with custom upholstered banquettes and chairs capture the spirit of a whimsical Virginia inn while diners partake in an exceptional culinary journey through the tastes of Appalachia.
• Française / Américaine contemporaine • Winston-Salem
Réservé 43 fois aujourd'hui
The Katharine Brasserie ravira vos sens avec des plats appétissants, des cocktails maison habilement conçus et une superbe carte des vins, le tout dans une ambiance unique. Le chef-propriétaire Ed Witt sert une cuisine de bistrot française contemporaine en insistant sur les plaisirs de la table, comme on ne le retrouve qu'au sud de la ligne Mason-Dixon. Que vous vous laissiez tenter par un verre de vin sur la terrasse ou un cocktail maison dans le bar animé, ou que vous admiriez la chorégraphie qui s'exécute dans la cuisine à aire ouverte, The Katharine a de quoi satisfaire toutes les envies.