Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Oklahoma City

Restaurants près de Pawnee Bill Ranch

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

41 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Ranchers Club
4.9
Exceptionnel(1030)
Prix : cher
• Grillade • Stillwater
Réservé 15 fois aujourd'hui
Célébrez la grandeur de la culture contemporaine des westerns et des cowboys en l'unissant à une expérience culinaire mémorable et raffinée. Que ce soit pour une occasion spéciale ou une sortie impromptue, faites-vous plaisir avec la qualité, la fraîcheur et la tradition de ce restaurant, idéalement situé au cœur du campus de l'université d'État de l'Oklahoma.
Photo du restaurant Taylor's
4.8
Exceptionnel(227)
Prix : raisonnable
• Mondiale/Internationale • Stillwater
Réservé 3 fois aujourd'hui
Welcome to the Global Buffet at Taylor’s Restaurant.Since 1938, our program has been preparing students to become global hospitality leaders.The educational philosophy of the school is based on academic excellence reinforced andcultivated through experiential learning. Thank you for being our guest!Please communicate your experience to your student server, laboratory assistants orinstructor. Guest feedback is essential to the success of our programs, student and facultydevelopment. Each student benefits directly from receiving your feedback and gratitude.Parties of 9 or more will need to submit a banquet request at https://business.okstate.edu/experience_learning/taylors.html or call the restaurant directly so that we may accommodate your party accurately.
Photo du restaurant Freddie Pauls Steakhouse
4.2
Génial(30)
Prix : raisonnable
• Grillade • Stillwater
Réservé 13 fois aujourd'hui
Freddie Paul’s Steakhouse is just the beginning of a new generation. This heritage began back in the 1940’s when Fred & Amelia Saliba opened the very first restaurant in the Saliba family. Although Brian wasn’t with his grandparents in the beginning, he was raised under the careful training of his father and mother as they carried on the family tradition.Because of this training, Brian began to love the restaurant business and pursued a career in the culinary arts. The initiation of his training began at O.S.U. in the college of Hotel & Restaurant Administration. During this time, Brian was able to train as an intern under renown chefs at The Broadmoor in Colorado Springs where he earned the right and inspiration to advance.As Brian progressed in his training, his desire to become a restaurant owner continuously increased. They have now begun the new generation of restaurants in the Saliba family, Freddie Paul’s Steakhouse.
Photo du restaurant Noche Woodfired Grill & Agave Bar
4.7
Exceptionnel(296)
Prix : cher
• Mexicaine • Tulsa
Réservé 29 fois aujourd'hui
Embark on a culinary journey inspired by the vibrant food and beverage scene of Mexico City. Located in Tulsa's historic Greenwood district, our wood-fired grill and agave-based spirits bring Mexico's flavors, energy, and warmth to your plate. At Noche, dining is more than a meal-it's an immersive experience. Whether you're catching up with friends over our mouthwatering margaritas, snacking on some totopos and guac, or digging into our more hearty dishes, you'll be greeted with a warm welcome and lively energy as soon as you step through our doors. Our space opens up to the energetic scene of ONEOK Field, home of the Tulsa Drillers. Lounge and patio dining are available.
Photo du restaurant Polo Grill
4.5
Génial(1679)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Tulsa
Réservé 28 fois aujourd'hui
Situé au Utica Square, le premier quartier de magasinage de Tulsa, le Polo Grill est niché dans un joli coin et compte bien dépasser vos attentes. Depuis 3 décennies, le chef propriétaire Robert Merrifield a mené la scène gastronomique d'Oklahoma, avec ses menus novateurs et un service de qualité supérieure, orienté vers le client. La carte primée des vins est le rêve de tout amoureux des vins, proposant plus de 1200 sélections à explorer, tout en agrémentant votre expérience culinaire. Des fruits de mer de saison et des steaks de catégorie USDA sont quelques-uns des plats les plus courus du chef.
Photo du restaurant Wild Fork
4.7
Exceptionnel(320)
Prix : cher
• Américaine • Tulsa
Réservé 24 fois aujourd'hui
The Wild Fork in Tulsa, Oklahoma has been open since 1995, the brainchild of two friends, Julie Woolman and Kim Michie. Located in Utica Square, the restaurant still maintains much of the character its predecessor left behind, but the kitchen has been updated and the menu is continuously revised. When the weather is nice, the patio is open and dogs are more than welcome to visit The Wild Fork with their owners.There is a complete wine list to order from at The Wild Fork. A popular lunch item is the Wild Caesar salad served with olives, feta, artichokes and parmesan. For something a bit heavier, try our lobster pasta with lemon butter sauce, toasted bread crumbs and capers.
Photo du restaurant Barons on 1st
4.8
Exceptionnel(132)
Prix : très cher
• Américaine • Tulsa
Réservé 24 fois aujourd'hui
Barons on 1st is an homage to Tulsa's rich history and influences. We are an American restaurant and lounge where the spirit of legendary risk-takers and visionaries inspires Chef Justin Donaldson to serve bold, unique dishes not typically seen in fine dining. Celebrate the influences that shaped Tulsa while enjoying elevated and eclectic cuisine, crafted cocktails in our stylish lounge, and an elegant ambience that melds tradition with modernity. Here, the legacy of the oil barons and their adventurous spirit lives on.
Photo du restaurant Smoke On Cherry Street
4.7
Exceptionnel(1967)
Prix : cher
• Américaine • Tulsa
Réservé 51 fois aujourd'hui
Le Smoke, c'est une cuisine d'inspiration américaine. Les menus sont d'inspiration américaine, ce qui signifie que tout ce que vous dégusterez est créé sur place et que rien, à l'exception de la crème glacée, est glacé. L'ensemble des plats, des sauces, des présentations, ainsi que le ketchup épicé, sont des créations originales du chef Erik Reynolds. Le chef Erik a été élu « Meilleur Chef de Tulsa » et le Smoke a été voté « Meilleur Restaurant de Tulsa ». Le Smoke, c'est aussi une cuisine à base de produits locaux. Cela signifie une qualité naturelle locale. Il sert les produits locaux les plus frais et de la plus grande qualité, tout en soutenant les entreprises dans la région de Tulsa. Le chef utilise des produits frais locaux et ses steaks de bœuf Oklahoma nourri à l'herbe sont coupés sur place tous les jours. L'art, les concerts et la bière artisanale présentent le meilleur de Tulsa. Le Smoke espère vous accueillir bientôt !
Photo du restaurant Boston Title & Abstract
4.8
Exceptionnel(860)
Prix : très cher
• Européenne contemporaine • Tulsa
Réservé 22 fois aujourd'hui
Contact for party's of 6 or largerAlley way entrance, beneath the Meridia Apartments
Photo du restaurant Bar Serra
4.8
Exceptionnel(245)
Prix : raisonnable
• Américaine • Tulsa
Réservé 19 fois aujourd'hui
New to Utica Square!Elevated food, wine, beer and craft cocktails with the comfort of a neighborhood bar and the sophistication of a modern greenhouse in the heart of Utica Square. Reservations not required, walk-ins welcome!

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable