A chef driven, new American menu with house-made small plates, entrées, and the finest selection of artisanal cheese and charcuterie!Voted Tampa Bay's "Best Wine Bar," for many years, Cru Cellars is happily and obsessively wine focused, with 30+ wines & beers served by the glass in the back wine bar! Sample and taste different wines with our wine flights. Cru is perfect for groups as well, with a lounge that seats 14, a cozy wine garden that seats 30! Our retail area is great for wine tastings and reception style events up to 60 people. For groups of 8-12 guests, please call the restaurant directly. For groups of 13+, inquire here --> https://www.crucellars.com/private-events-catering-1Holiday Hours-*Christmas Eve-Sun. 12/24Open for Brunch, Drinks, Retail, Gift Card Sales till 3pm.*Christmas Day-Mon. 12/25Closed.*New Year's Eve-Sun. 12/31Open for Brunch. Extended Hours for Dinner, Drinks, & Retail till 9pm. *New Year's Day-Mon. 1/1Brunch Available Open - 3pm.
Meat Market is a modern American Steak House with a glamorous, upbeat vibe—and truly unique in Florida. Meat Market features the posh Crudo Bar—an outdoor lounge featuring an eclectic, sumptuous raw bar with staples such as: fresh oysters and indigenous seafood—offering our diners a raw bar experience unlike anything in town. World renowned Executive Chef Sean Brasel has created a menu that embraces the staples of a classic steakhouse – a variety of prime cuts, amazing sides and appetizers, top notch wine list – by infusing it all with an artful, contemporary spin.
5 time James Beard Nominated, Chef Pierola’s modern homage to classic counter dining and its barstool kinship between diners and the kitchen. Elevated kitchen bar dining, open air mixologist bar, Florida patio seating, and sparkling bay views.Located just off of iconic Bayshore Blvd, in the heart of South Tampa, a few minutes from downtown.SUN–THURS 4p-9p DINNER | FRI-SAT 4p-10p DINNER | SAT and SUN 8a–3p BRUNCH **COMING 1.9.23** Counter Culture's New BrunchLunch! MON-FRI Lunch service 11a-3pWe offer dine in and Florida patio seating by reservation, along with pick up or delivery. Our cocktail bar is kept available for walk in guests, and not offered for reservations. We will always do our best to honor reservation requests. Please note that inclement weather may affect patio availabilityParking? There are select spaces in front of the restaurant. There are additional spaces along the side of the building, as well as in the parking garage around the back on the right.
Le restaurant Haven propose la cuisine moderne du Sous-Chef Tchad Johnson et du Chef de Cuisine Courtney Orwig dans une atmosphère simple, décontractée pleine de style. Il offre à ses clients la possibilité de goûter à des saveurs et des textures différentes, créées de manière artisanale dans un ambiance de cave raffinée. Le restaurant est spécialisé dans le fromage artisanal, la charcuterie faite maison d'importation, ainsi que de petites assiettes composées.
Ulele (prononcé you-lay-lee) célèbre la fusion dynamique des ingrédients des eaux la Floride, terre de nombreux Américains autochtones à une époque, y compris le légendaire jeune princesse Ulele. Situé sur la rivière Hillsborough à Tampa Heights, à 365 mètres du Centre Straz pour les arts de la scène. Salle de front de mer intérieure et extérieure. Déjeuner et dîner tous les jours. Fermé pour le jour de l'action de grâce et Noël. Avec des plats finement aromatisés visuellement attrayant préparés sur notre barbecue. Ulele est situé dans le charmant bâtiment Tampa Heights Water Works ré-imaginées 1903, qui comprend également son Ulele Spring Brewery pour fournir un certain nombre de bières artisanales en fut. Juste à côté de Water Works Park.
L'Élevage propose un menu artisanal faisant vivre à la fois le passé et le présent. Aménagé au sein de l'Epicurean Hotel, établissement à visée gastronomique, et mettant à l'honneur les traditions du Bern's Steak House, le restaurant oeuvre avec passion et fierté. Utilisant des ingrédients premium de première fraîcheur et les préparant avec modernité, le chef Chad Johnson, semi-finaliste à deux reprises du James Beard Award et le chef de cuisine Jonathan Atanacio confèrent à leurs passions culinaires un charme nostalgique aux accents d'enfance, agrémenté d'une touche signature. Le concept de "fusion entre nostalgie et nouveauté" se reflète dans chaque élément tel le décor fait de bois récupérés et de touches industrielles.
L'Élevage Bar and EDGE Social Drinkery sert des boissons artisanales. La carte des vins aux accents cosmopolites est sélectionnée par la famille Bern. La sélection de bières artisanales est d'inspiration locale. Venez élargir vos horizons culinaires !