Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Restaurants près de Museum of Holography

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

79 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Gioia Ristorante e Pastificio
4.5
Génial(490)
Prix : cher
• Italienne • West Loop
Réservé 19 fois aujourd'hui
GIOIA, [joy-ah] meaning joy in Italian, brings the joy of Italian cuisine to Chicago. Infusing the romance and traditions of Italy with the energy and sophistication of Chicago's West Loop.***JOIN US FOR THANKSGIVING LUNCH OR DINNER!***We will be offering a 3 course set menu for $77/person including choice of pasta, traditional Thanksgiving dinner, steak and more. Watch our socials to learn more! (regular dinner menu will NOT be available on Thanksgiving day)We open for dinner, nightly beginning at 5pm, for delicious dishes created by our own, Chef Cristiano Bassani. Check our social @gioiachicago for more!
Photo du restaurant Formento's
4.7
Exceptionnel(2815)
Prix : cher
• Italienne • West Loop
Réservé 52 fois aujourd'hui
Situé dans le quartier de Fulton Market, dans la West Loop animée de Chicago, le Formento’s est un restaurant italien imprégné des saveurs vives et fraîches de l'Italie. Fondé en hommage à la grand-mère du propriétaire, « Nonna Formento », il vous propose un large choix de plats allant des pâtes maison aux délicats antipasti, en passant par les steaks et poissons cuits au feu de bois. Sa carte des vins internationale se compose de plus de 600 bouteilles du monde entier. Au Formento’s, la créativité culinaire du Nouveau Monde se marie à la perfection avec les générations passées. Le restaurant possède trois espaces événementiels privés, pouvant accueillir des fêtes de 10 à 200 personnes, dans un loft intimiste au deuxième étage surplombant le Restaurant Row, doté d'une entrée indépendante et d'un bar privé.
Photo du restaurant Viaggio Ristorante and Lounge
4.8
Exceptionnel(2537)
Prix : raisonnable
• Italienne • West Loop
Réservé 48 fois aujourd'hui
Le terme italien Viaggio en italien se traduit par « voyage » et cela traduit à la perfection l'intention de ce ristorante d'emmener ses clients dans un voyage culinaire des régions de l'Italie, tout en intégrant le caractère familier d'une salle à manger américaine. Le chef Jared Plage y ajoute sa passion pour des ingrédients excellents et une cuisine magnifique à un menu qui était déjà spectaculaire. Avec le meilleur du « Vieux Monde » à l'italienne de Chicago, le Viaggio apporte sur la scène culinaire un côté créatif et progressiste, avec un menu évolutif de poissons frais, de porc, d'agneau, de steaks et de pâtes.
Photo du restaurant Riccardo Osteria
4.5
Génial(792)
Prix : raisonnable
• Italienne • West Loop
Réservé 30 fois aujourd'hui
Opened Daily for DinnerRiccardo started his career at a very young age in Milan's prestigious GIRARROSTO which was family owned. Then, in 1982 he moved to the United States and he opened the famous Sonny Bono's in Los Angeles. In 1987 he started to work with his cousin Roberto Ruggeri (owner of Bice Ventures), with him he opened Bice New York, Los Angeles and many others around the world. Here through the craftsmanship of an Italian food connoisseur, dishes are prepared with an almost zen-like essentiality that has shaped Riccardo's professional and existential life course.In addition to its exceptional cuisine, Riccardo Osteria has a wonderful selection of wines to complement our dishes perfectly. Come join us at the Bar for a meal or just a glass of wine. Highlights of the menu include Chicken Parmigiana, Mixed Grilled Seafood Plater, Bucatini Carbonara, Linguini Vongole, assorted Risotto and Veal Scallopine, and for dessert Classic Tiramisu
Photo du restaurant Elske
4.7
Exceptionnel(1197)
Prix : très cher
• Américaine • West Loop
Réservé 20 fois aujourd'hui
PLEASE NOTE: **We can accommodate vegetarian, pescatarian, gluten free, dairy free, nut/peanut free & shellfish free diets. Before booking, please email us at info@elskerestaurant.com regarding any restrictions that are not listed above. We may be unable to accommodate certain restrictions, or diners with multiple restrictions.** Elske means love in Danish, a nod to both David Posey’s Danish mother and the fact that the couple got engaged in Copenhagen. “Our travels in Denmark have really influenced us,” Chef Posey said. “We like that clean, simple aesthetic.” The dining room — all crisp lines, minimalist décor & soft lighting — is anchored by a wide open kitchen on one side & a small patio with a working fireplace on the other. Combined with the friendly service, it creates the impression that you’re eating in a supremely tasteful Scandinavian friend’s weekend home.
Photo du restaurant Lola's Restaurant and Bar
4.4
Génial(14)
Prix : raisonnable
• Américaine • West Loop
Réservé 21 fois aujourd'hui
Lola's Restaurant and Bar was created to provide a comfortable neighborhood dining experience that serves exceptional American cuisine with memorable cocktails. Book a table now at your new favorite restaurant!
Photo du restaurant Gaijin
4.7
Exceptionnel(72)
Prix : raisonnable
• Japonaise • West Loop
Réservé 42 fois aujourd'hui
Gaijin by Chef Paul Virant is Chicago’s first okonomiyaki restaurant, offering both Hiroshima and Osaka styles of the savory Japanese pancake. A self-described gaijin, or “outsider” in Japanese, Virant playfully embraces this perspective and honors traditional preparations and techniques, as well as his well-known passion for pickling and preserving. Designed to deliver a lively and interactive culinary experience, the 60-seat space is anchored by a custom 12-foot griddle and chef’s counter and offers individual Hiroshima teppan griddles for table service.The dessert menu features kakigori, a shaved ice dessert, along with mochi donuts and other Japanese-inspired treats. The bar program showcases highballs and a focused selection of beer – including a Moody Tongue-Gaijin collaboration house lager, sake, Japanese whisky, and wine.We can’t wait to see you at Gaijin!
Photo du restaurant Macello
4.7
Exceptionnel(2094)
Prix : cher
• Italienne • West Loop
Réservé 9 fois aujourd'hui
** Le Macello a récemment été classé n°2 pour la meilleure pizza à Chicago, par le Chicago Magazine (novembre 2015) ** Le Macello sert une cuisine italienne de la région des Pouilles, ainsi que des steaks et des côtelettes. Ce restaurant rustique, qui est aussi une épicerie et une charcuterie, est situé dans le quartier des entrepôts (West Loop). Il offre une salle à manger spacieuse avec des poutres en bois, des briques apparentes et deux fours à bois. Le menu propose beaucoup de pizzas à croûte mince et des linguine aux fruits de mer dans une sauce aux tomates cerises épicée. L'épicerie-charcuterie située à l'avant du Macello tient des salaisons, des fromages et des aliments des Pouilles, le «talon» de l'Italie. Le mot «macello» désigne un abattoir. Le bâtiment abritait en effet un abattoir dans les années 1920.
Photo du restaurant Lou Malnati's - West Loop
4.7
Exceptionnel(48)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • West Loop
Réservé 21 fois aujourd'hui
No true Chicago experience is complete without a visit to one of the oldest names in Deep Dish Pizza: Lou Malnati’s. Located in the trendy West Loop neighborhood of Chicago, join us to enjoy Legendary Chicago Deep Dish and thin crust at the place that’s been perfecting it for 50+ years. A cozy, yet stylish dining experience awaits in the two-story space, with an ambience that makes you want to sit back and relax. Whether you’ve been out shopping, sightseeing or in a day full of meetings, Lou Malnati’s West Loop is the perfect spot to satiate your deep dish cravings.
Photo du restaurant Forno Rosso Pizzeria - West Loop
4.7
Exceptionnel(585)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • West Loop
Réservé 10 fois aujourd'hui
Bringing traditional Vera Pizza Napoletana to the West LoopPlease note we do not take reservations for our Patio outdoors, it is first come first serve. We also operate on a 90 minute dine time for the entire restaurant. Thank you for your corporationFor Our Gluten Free Diners please make reservations for gluten free dough. In our effort to serve the best and safest quality product our gluten free is available in limited supply, we strive to always have it available sometimes demand is greater and we do run out. Pizza in Napoli is soft and foldable and can be considered “wet” by American standards. For this reason, people in Napoli generally eat their pizza with a knife and fork. Blackened char spots on the pizza crust is a tell–tale sign of Pizza Napoletana that has been cooked in a blistering hot, wood-burning oven.

Restaurants près de Museum of Holography en un coup d'œil

Mise à jour le

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable