Le Red Ash Italia propose une cuisine italienne faite de A à Z cuite au feu de bois, dans un cadre à la fois rustique et moderne ouvert, dans le quartier des entrepôts d'Austin, au Texas. Vous pourrez apprécier un large choix de plats spéciaux crées par le chef et propriétaire John Carver et son personnel, tous les jours. Les pâtes maison, les fruits de mer frais et les steaks de qualité sont tous préparés sur un grill au feu de bois, dans le four ou à la plancha. Vous pourrez choisir parmi une liste de vins internationale, des cocktails spéciaux faits maison et des bières locales. Enfin, vous pourrez accompagner votre expérience culinaire de Dolce, de grappa, d'Amaro ou de Vino Dolce.
A dynamic mixed-use community located at 45th and Bull Creek in the heart of Central Austin. Whether it’s a date night dinner, a casual lunch, or a weekend brunch — let our chefs prove how live-fire, smoke and hand craftsmanship are reinventing your American Grille favorites featured in our modern-rustic dining room, four private dining spaces, or patio spaces. Even signature salads, desserts and cocktail options deliver a delicious and memorable smoky experience. The expansive bar at CARVE will open to patio dining and feature hand-crafted mixology, non-alcoholic moxology and wines on tap along with bar bites and our full menu breaming with fresh, eclectic ingredients in every cocktail and taste.
VERDAD pulls from traditions cultivated throughout Mexican history to authentically capture and appreciate the relationship between the past and the present – a focus that inspired the concept’s name VERDAD. VERDAD translates to “truth”. VERDAD will bring this promise to life with authentic, ingredients-focused Mexican dishes modernized through high-end cooking technique and innovative presentation, providing an elevated dining experience inspired by a steakhouse point-of-view. Follow the history as it unfolds through the VERDAD menu, robust collection of tequila, sweet treats and more!
Alliant boulangerie parisienne et bistrot décontracté de style américain, le Chez Zee vous propose des sélections de desserts reconnus. L'établissement propose un dîner en constante expansion, un souper et un brunch. Un bar complet ainsi qu'une salle privée de réception pouvant accueillir des festivités sont à votre disposition. Tous les desserts sont faits sur place dans la boulangerie reconnue et tous les plats de résistance sont prêts à la commande et concoctés à partir des meilleurs ingrédients locaux. Votre place vous attend !
Aba, meaning father in Hebrew, is a Mediterranean restaurant with a California influence. The menu features Chef CJ Jacobson’s modern approach to Mediterranean cooking and the beverage program showcases spirits and rare wines from lesser known Mediterranean regions.