Giardina's, l'un des restaurants les plus historiques du delta du Mississippi, a été fondé en 1936 par Joseph Giardina, à Greenwood, Mississippi. Un mélange unique de raffinement et de chaleur, Giardina's est le cadre idéal pour tout événement. Les places assises sont composées de quatorze salons privés et la grande salle à manger donne sur une cour magnifique. L'espace intérieur du restaurant ainsi que la cuisine ultramoderne ont été conçus par des architectes de renommée mondiale. Un effort considérable a été fait pour conserver le caractère et le charme de l'original Giardina's, mais les nappes blanches, le cristal fin et la coutellerie Viking de première qualité ajoutent une certaine élégance que l'on peut attendre d'un restaurant gastronomique dans une grande région métropolitaine. Le bar de Giardina's, qui rappelle une époque révolue, dispose du même carrelage et du bois sombre que le restaurant tout en offrant les meilleurs alcools, vins et liqueurs d'aujourd'hui. Avec ses steaks, ses fruits de mer et sa cuisine italienne, l'atmosphère de Giardina's est raffinée comme à l'ancien temps, mais la tenue est décontractée style « Delta ».
In addition to traditional Italian cuisine, Serio’s offers an extensive menu of appetizers, salads, steaks, seafood, and other entrées. Our house-made artisan pizzas are second to none. And in keeping with today’s increasing emphasis on health-conscious dining, Serio’s also provides a large selection of gluten-free dishes.Serio’s offers a welcoming, family-friendly, casual atmosphere which includes a full- service bar, patio dining with a bocce ball court, a fireside dining room, and numerous enclosed private dining booths. Large groups welcome; please contact the restaurant directly for reservations of 9 or more. We look forward to your visit.PLEASE NOTE: FOR SAME-DAY RESERVATIONS AFTER 12 PM, OR TO BOOK AN EVENT, CONTACT THE RESTAURANT DIRECTLY AT 662-453-4826. THANK YOU
Molly’s Place offers artisanal fresh made cocktails, MS and a few other craft beers, a selection of wonderful wines from the Biltmore Estate Wine Company. Our food, however, brings the entire experience together. Delicious, house made small plates including the top selling Sesame Seared Filet of Ahi Tuna and other favorites the Cast Iron Smashburger, our signature Crawfish Cakes, and more. Named for owner Deborah Bailey’s mother Molly, who flew with the Women’s Air Force Service Pilots in WWII, our tiny space evokes a bygone time, with cocktail classics and aviation mementos that also remind us of Grenada’s great and underused airport, where thousands of pilots trained during that same war. And —- we are growing our roster of musicians, playing live. Come see us. And meet your new friends.