Le Chandler’s ouvre ses portes en décembre 1999, derrière le bâtiment historique du Symons General Store. Ce restaurant agréable, où vous vous sentirez immédiatement à l’aise, peut accueillir jusqu’à 50 personnes dans sa salle à manger, ainsi qu’une dizaine au sein de son bar. Pour ceux qui rechercheraient un peu d’originalité, il y a possibilité de souper dans la cave à vins, entouré d’une collection de 4000 bouteilles, disponibles également à la vente au Symons General Store. Durant la période estivale, vous pourrez profiter d’un repas en extérieur, dans la cour du restaurant, qui est entourée d’un magnifique mur de briques.
Spring & Porter features modern, globally-inspired cuisine in a refined yet welcoming environment. Chef Tommy Kaszubowski has created a menu for everyone and, when paired with our impressive wine collection, creates an experience you won't want to forget. From the selection of seasonal ingredients; and our emphasis on local purveyors to the thoughtfully crafted cocktail menu, Spring & Porter is humbled to have you as our guest.
Welcome to the Pier Restaurant, an iconic waterfront dining destination with views of Harbor Spring's yacht basin and Little Traverse Bay. This historic Northern Michigan restaurant provides the perfect backdrop for an unforgettable dining experience. Whether you choose to dine outdoors at the water’s edge or enjoy your meal indoors surrounded by classically designed nautical décor. Our diverse menu features fresh Great Lakes fish, hand cut beef and incorporates locally sourced ingredients. Our extensive wine list and creative cocktail menu will surely enhance your dining experience. Join us for a memorable culinary journey, quite literally on the water.