Grounded in its home setting, the original 1890s saloon, and dining hall, The Kitchen is a precursor to the classic steakhouse. It brings a farm-to-fire approach that honors time, place, and purpose, including the farms and ranches of the Western Slope. Built around a generous wood hearth that came to be renowned in the West, the restaurant uses nature as a guide and creates space for guests to slow down, connect, and make memories.Remarkable tableside preparations, vintage cocktails, and friendly small-town hospitality allow guests to focus on going home with an authentic charming story, safely removed from the ordinary.
Jadis un saloon grandiose dans un camp minier à Telluride, The Cosmopolitan propose à présent les créations fraîches et novatrices de Chad Scothorn, qui a attiré l'attention et obtenu des éloges à l'échelle du pays pour sa façon originale de préparer la nourriture. Ouvert chaque soir pour le souper, ce restaurant de 80 places d'une élégance simple est situé dans le luxueux Hotel Columbia, récemment rénové, à la base du téléphérique. Reconnu localement comme « le Cosmo », le bar en bois de cerisier fait sur mesure est l'endroit idéal pour se détendre.