Le 94th Aero Squadron est le restaurant le plus romantique. Il offre une vue sur l'aéroport de Miami où les gens
de tout âge prennent plaisir à regarder les avions décoller et atterrir. Cet établissement s'inspire d'une vieille ferme française durant la Première Guerre mondiale.
Les murs sont tapissés de photos qui vous plongeront dans cette époque héroïque.
Le chef Gabriel Del Valles sert une délicieuse cuisine qui vous donnera envie de répéter l'expérience.
Il tente constamment d'innover afin de vous faire découvrir de nouveaux plats tout en vous faisant apprécier les incontournables qui figurent au menu.
Le menu propose des plats tels que le plus authentique gumbo de fruits de mer avec un « pot luck » au pain à l'ail, les rouleaux de homard du Maine, le mérou du golfe et les vidalias fumés du printemps, ainsi qu'une sélection en constante évolution d'huîtres très fraîches de la côte Est et Ouest.
Le brunch du dimanche sert une grande variété de mets internationaux incluant les fameux œufs Bénédicte, les gaufres belges,
le saumon fumé, les crevettes, les pattes de crabe, les jarrets d'agneau, les côtes levées, etc. Le champagne et les mimosas
sont servis à volonté.
Pour le repas du midi, profitez du buffet à volonté ou
commandez des plats à la carte.
Un arrêt s'impose dans cet établissement où vous pourrez savourer des mets exquis et faire de joyeues libations.
Welcome to Koko by Bakan.
Nestled in the natural tree canopy of Coconut Grove, our 6,000 square-foot indoor and outdoor restaurant & bar transports guests to Mexico with its sophisticated and artistic design, cacti garden, and outdoor bar & terrace. Our 170 seat restaurant & bar conveys a fun, lively and warm environment to enjoy a true Mexican experience - from our open view kitchen allowing guests to witness the art of handcrafted tortilla making to our spectacular display wall showcasing more than 400 mezcales and tequilas.
For larger reservations (up to 12 people), please call us at 3057239898 for better assistance. Our office hours are everyday from 10am to 10pm.A credit card is required as a policy of the restaurant. We do not charge the card at the moment; it is just a hold. If you do not show up for the reservation, we charge $25 per person. If you decrease the number of people in your party, there is no charge. You can cancel the reservation at no cost at least 3 hours before the reserved time on the same day."Experience the heart of Mexican culinary artistry at Maíz y Agave. Every reservation is a passage to a world where tradition and innovation meet on a plate. Our dishes, a vibrant testament to Oaxaca's rich gastronomy, celebrate the sacredness of maize, the core of Mexican cuisine. From our handmade tortillas, crafted with heirloom corn from our native fields, to our signature mole that dances on your palate, each recipe tells a story of heritage, passion, and the art of Mexican cooking".
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Zitz Sum is a 30 seat seasonal restaurant located inside of an historic building in Coral Gables, Florida. Our story, is a story of resilience, passion & commitment, that is translated in a plate of food, excellent service and unapologetic gracious hospitality. Our current menu is an autobiographical journey reflecting Chef’s experiences and our affinity for Japanese ingredients and technique. We currently offer A la carte menu that changes with the seasons, and a Seven Course Tasting Menu that changes weekly. Our tasting menu consists of playful snacks and bites to get the night going, and an array of our signature and favorite current dishes. Part of the tasting menu is presented in a family style format conducive for sharing and celebrating. Zitz Sum is recipient of a 2022, 2023 & 2024 Michelin Guide Bib Gourmand Award, a 2022 James Beard Foundation Semifinalist for Best New Restaurant and a New York Times 2022 Best 50 Restaurants in America.
Le Bulla (boo-ya) est l'endroit dont tout le monde parle en ce moment. Les membres du personnel s'assurent de vous éblouir en vous servant les meilleurs plats espagnols tels que les « patatas bravas », les « huevos bulla », les « buñuelos de bacalao » et autres tapas ainsi des plats du jour alléchants toujours faits sur place.
Le Bulla sélectionne que des ingrédients frais afin de créer une cuisine authentique et savoureuse. L'ambiance est créée pour remuer les sens et stimuler votre appétit. Toute l'équipe vous invite à venir goûter à des plats savoureux!